Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Hepsiburada.com Gülben Ergen Ne Giysin Yarışması

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2124 defa incelendi
  • Puan : star star star star 15 incelemede 4,13 puan almıştır.
Gülben Ne Giysin‬? Gülben'e en şık kombini önerene, o kombin hediye!

27 farklı kategoride 1 milyon ürün sunan hepsiburada.com, ürün kataloğunu moda markalarıyla güçlendiriyor. "Hepsi Moda hepsiburada" sloganıyla müşterilerinin karşısına çıkan hepsiburada.com, dünyanın ve Türkiye'nin ünlü markalarını moda sayfalarında müşterileriyle buluşturacak.

Tüm önemli moda markalarıyla iş ortaklığı yapan hepsiburada.com'un moda sayfalarında kadın, erkek, çocuk giyim, giyim aksesuarları, saatler, güneş gözlükleri, takı ve mücevherler, altınlar ve özel günler için hediye setleri yer alıyor.

Hepsiburada.com'da "kolay iade" uygulaması bulunuyor. Müşteriler aldıkları ürünü beğenmedikleri takdirde 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebiliyor.

Hepsiburada.com Gülben Ergen ile yaptığı iş birliğiyle renklendiriyor. Hepsiburada.com'un moda lansmanının yüzü olan Ergen, zevkine güvenen moda severleri "Gülben Ne Giysin" yarışmasına davet ediyor.

Katılımcılar hepsiburada.com'da Ergen için kombin oluşturup sosyal medya platformlarında #gulbennegiysin etiketi ile paylaşarak hediye kazanma fırsatı yakalayacak. Ergen, hepsiburada.com'un moda sayfalarından en şık, en güzel kombini önerene o kombini hediye edecek.

Kampanya Detayı:
  • İnternet sitemiz www.hepsiburada.com’da 28 Mart 2016 tarihi itibarı ile #GülbenNeGiysin yarışması düzenlenmektedir.
  • Yarışma 28.03.2016 saat 13.00’te başlayıp,17 Nisan 2016 saat 23.59’da sona erecektir.
  • Yarışmanın sona erme tarihi Hepsiburada.com tarafından belirlenecek olup sonradan uzatılabilecektir. Bu yarışmanın kazananı her hafta sizlerin oluşturacağı kombinlerden seçilecektir. Bu kombinler jüri tarafından elenecek ve en çok beğenilen 1 kombin, kazanan kişiye hepsiburada.com tarafından hediye edilecektir.
  • "#GülbenNeGiysin" yarışması www.hepsiburada.com internet sitesinde yer alan Moda kategorisi muhteviyatında yer alan kadın giyim ve kombin uygulamamıza eklenebilen aksesuarlarda düzenlenmektedir. (İç giyim, tüm altın ürünleri ve mücevher ürünleri hariçtir.).
  • Haftalık yarışma süreci pazartesi günü başlayıp diğer pazartesi günü sonlanmaktadır. 05.04.2016 tarihinden itibaren her salı günü önceki haftanın seçileni internet sitemizde duyurulacaktır. Her hafta hepsiburada.com’un yayınlayacağı konsept doğrultusunda kombinler jüri tarafından değerlendirilecektir.
  • "#GülbenNeGiysin" yarışmasına katılım, 1 kullanıcı için toplam maksimum 10 (on) farklı kombinle sınırlıdır. Aynı kombinle bir sonraki haftanın yarışmasına katılım gerçekleştirilemez.
  • Ödül olarak kombini oluşturan müşterimize kombinde yer alan ürünler hediye edilecektir veya o kombindeki ürünler stoklarımızda yok ise kombin fiyatı değerinde hediye çeki müşterimizin hepsiburada.com’a üye olduğu e-posta adresine tanımlanacaktır. İnternet sitemize üye olmadan yapılan kombin kaydedilemeyeceğinden yarışmaya katılım da gerçekleşmez.
  • Kombin yarışmamıza katılmak için sitemize üye olduktan sonra ürünün üzerinde bulunan "Kombinine Ekle" butonunu tıklayarak en az 3, en fazla 6 adet ürün seçip kaydedilmesi gerekmektedir. Kombin ekranı; 2 adet giyim, 1 adet çanta, 1 adet ayakkabı, 1 adet kadın aksesuar, takı ve 1 adet kadın gözlük, kadın kol saati ürünleri seçiminden oluşmaktadır. Kombini oluşturulduğunda kaydet butonuna tıklanmalıdır, hesaba kaydedilecek ve paylaşım ekranı çıkacaktır. Burada Facebook ve Twitter üzerinden kombininiz paylaşılmalıdır.
  • Haftanın kazananlarını belirleyecek olan jüri: Gülben Ergen, hepsiburada.com Moda Kategori Direktörü Şebnem Tunçer ve Moda Blogger’ı Çağla Pınar Tunçel‘dir. Kombininizin sosyal medyada gulbennegiysin etiketi ile paylaşılmış olması baz alınacak ve kazanan kombin jüri tarafından belirlenecektir. Yarışmaya katılacak olan kişilerin Facebook veya Twitter hesaplarının herkese açık olarak işaretlenmiş olması ve profilin paylaşılmadan önce gizli olmaması gerekmektedir. Aksi takdirde hepsiburada.com paylaşımı göremeyeceğinden yarışmaya katılım gerçekleşemeyecek ve yapılan kombin değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Haftanın kazananı 05.04.2016 tarihinden itibaren her salı günü saat 17.00’den itibaren hepsiburada.com internet sitesinde, resmi hepsiburada.com Facebook ve Twitter sayfalarında duyurulacaktır. Ayrıca hepsiburada.com’a üye olurken verilen e-posta adresi ile kişiye bilgilendirme yapılacaktır. (E-posta iletişim izninizin açık olması gerekmektedir.)
  • Yarışmayı kazanan müşterimizin hazırladığı kombindeki ürünler stoklarımızda mevcut ise internet sitemizde açıklandığı tarihten itibaren 1 hafta içerisinde kazanan müşterimizin verdiği adrese kargolanır. Ürünlerin stokta olmaması durumunda kombinle aynı fiyatta hediye çeki müşterimizin e-posta adresine tanımlanır.
  • 18 yaşından küçükler ile hepsiburada.com çalışanları yarışmaya katılamaz.
  • Sitede kombin oluşumu ile ilgili sorularınız için 0850 252 40 00 no’lu Çağrı Merkezimizden destek alabilirsiniz.




Hepsi Burada Adresine Git!

İlgili etiketler : Hepsiburada.com, Gülben Ergen, Gülben Ne Giysin, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Hepsi Burada
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Mart 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 29 Mart 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 17 Nisan 2016
  • Trafik

    : 2124

Benzer Kampanyalar

  • Mondi MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması Başladı! Anneler Günü'nü hem birlikte kutlamak hem de annelerimize olan sevgimizi herkese duyurmak, ona bu özel günde harika bir hediye verebilmek için ...
    30 Nisan 2024137 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024346 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024168 defa incelendi