Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Hepsiburada.com Efsane Cuma Kampanyası

  • 6 yıl önce eklendi
  • 2332 defa incelendi
  • Puan : star star star star 55 incelemede 3,56 puan almıştır.
Yılın alışveriş günü Efsane Cuma'ya çok az kaldı!

Türkiye'nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada.com, dünyanın pek çok ülkesinde Kasım Ayının dördüncü perşembesi kutlanan Şükran Günü'nden sonraki gün  “Black Friday” olarak bilinen, markaların müşterilerine yılın en büyük indirimlerini sunduğu dev kampanya gününü, Ülkemizde "Efsane Cuma" olarak değiştiriyor, ziyaretçilerine yüzlerce üründe %80'e varan indirimlerle alışveriş yapma fırsatı sunuyor.

Hepsiburada.com 24 Kasım Cuma günü; "Efsane Cuma" kampanyası kapsamında bilgisayardan televizyona, cep telefonundan buzdolabına, modadan kişisel bakıma kadar 1 milyondan fazla üründe en iyi fiyatlara ek sepette geçerli %80’ee varan indirimler sınırlı süre ve stoklar ile müşterilere açılacak. Hepsiburada müşterileri bu indirimler sayesinde yılbaşı alışverişlerinden temel ihtiyaçlarına kadar "Efsane Cuma"ya özel fiyatlardan faydalanabilecekler.

Efsane Cuma'da Daire Satacak
"Efsane Cuma"ya özel olarak daha önce hiç satışını yapmadığı ürünleri satışa açacak olan Hepsiburada, Türkiye'de e-ticaret platformunda bir ilke imza atarak konut satışı gerçekleştirecek. Son 3 yıldır sektör lideri olan Nef'in, İstanbul Çekmeköy'deki ikinci projesi olan Nef Ormantepe'de yer alan 3 adet 1+1 daireleri, ilk olarak sadece Hepsiburada müşterilerine özel lansman fiyatlarıyla sunulacak. Nef'in Çekmeköy'deki ilk projesi olan Nef Çamlıtepe'nin, 2 günde 497 adet konut satışıyla kırdığı rekorun ardından, "Efsane Cuma"ya özel sunulan Nef Ormantepe'deki dairelerin de satışının çok kısa sürede tamamlanması ve Türk e-ticaret tarihinin en yüksek cirolu işleminin olması bekleniyor.

"Efsane Cuma" anlık, canlı yayınlarla takip edilecek
Hepsiburada'nın Onedio ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında, gün boyu yapılacak canlı yayınlarla anlık fiyat değişimleri, özel ürün grupları ve perakende uzmanlarının görüşleri web üzerinden yayınlanacak.



Hepsi Burada Adresine Git!

İlgili etiketler : Hepsiburada.com, Hepsiburada.com Kampanyaları, Efsane Cuma, Black Friday, İndirim,

Kampanya Sahibi

Hepsi Burada
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Kasım 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 23 Kasım 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Kasım 2017
  • Trafik

    : 2332

Benzer Kampanyalar