Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Grundig Yılbaşı Kampanyaları

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1311 defa incelendi
  • Puan : star star star 17 incelemede 3,24 puan almıştır.
Grundig, yılbaşı hediyesinde en güzelini arayanlara teknolojik ürünlerini özel kampanyalarıyla sunuyor.

Grundig’in Yılbaşı Kampanyalarından ilkinde evini sinema salonuna dönüştürmek isteyenler için Arçelik, Beko ya da Grundig markalı 40 inç ve üzeri televizyon alanlara Grundig GSB 800 Soundbar Ev Sinema Sistemi 249 TL yerine 99 TL’ye sunuluyor. Siyah ve beyaz renk alternatifleri bulunan Grundig GSB 800 Soundbar, zarif tasarımı ile yine ses konusunda son teknoloji ürünlerini sevenler için güzel bir hediye alternatifi oluşturuyor. Bluetooth bağlantılı olan üründe analog ses girişleri bulunuyor. Televizyon ile bağlantı yapılabilen ses sistemi, uzaktan kumanda ile kontrol edilebiliyor. 3D ses efektiyle sesleri en ince ayrıntısına kadar hissetmeye yardımcı oluyor. Grundig’in diğer kampanyasında ise notebook, tablet ya da akıllı cep telefonu alanlara Grundig taşınabilir hoparlörlerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Ses sistemlerine meraklı olanların beğenisini kazanacak Grundig GSB 500, GSB 120 ve GSB 110 modelleri bluetooth teknolojisiyle cep telefonu ve tabletteki tüm müziklerin kablosuz olarak paylaşılıp yüksek sesle dinlenmesine olanak tanıyor. Mükemmel ses performansı sergileyen ürünler, küçük boyutları sayesinde her yere kolaylıkla taşınabiliyor. Müziksiz yapamayanlar için son derece ideal bir hediye seçeneği. Grundig GSB 500, 249 TL, GSB 120, 169 TL ve GSB 110, 99 TL’den satışa sunuluyor.

Grundig, televizyon tutkunlarına son teknoloji ürünlerini sunuyor. Yüksek çözünürlüğe sahip olan G32-LS-5433, G40-LS-5433 ve G48-LS-5433 model televizyonlarda iki kumanda kullanma derdini ortadan kaldıran dahili HD uydu alıcısı yer alıyor. Ürünlerde Dolby dijital ses sitemi bulunuyor. A enerji sınıfındaki ürünler, gümüş rengiyle de evlerin şıklığını tamamlıyor.

Grundig bilgisayarlarda ise değişim kampanyası devam ederken yılbaşına özel iki modeli ise ekstra indirimlerle Trendbook’u 599 TL’ye, performans ve inceliği buluşturan Intel işlemcili 10" Tablet’i ise 100 TL indirimle 499 TL’ye müşterilerine sunuyor.




İlgili etiketler : Grundig, Grundig Kampanyaları, Grundig Yılbaşı Kampanyası, Yılbaşı Kampanaları, Yılbaşı 2015, Televizyon, Bilgisayar,

Kampanya Sahibi

Grundig
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1311