Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Goodyear Yaz Kampanyası - 50 TL Yakıt Hediye

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2346 defa incelendi
  • Puan : star star star 59 incelemede 3,07 puan almıştır.
Goodyear’ın Yaz Kampanyası İle AA Etiketli Lastiklere Sahip Olmak Şimdi Daha Kazançlı

15 Nisan - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Goodyear yetkili bayilerinden, 4 adet Goodyear markalı 15 jant ve üzeri binek, 4X4 yaz veya dört mevsim lastiği satın alan tüm araç sahipleri, OPET’te akaryakıt alımlarında geçerli 50 TL değerinde ‘Yakıt Kart’ kazanacak

Dünyanın lider lastik üreticilerinden GOODYEAR ile Türkiye’nin 9 yıldır akaryakıt sektöründe müşteri memnuniyeti en yüksek şirketi seçilen OPET, yeni bir kampanyaya imza atıyor. Goodyear’ın üstün özelliklere sahip yaz lastikleri kampanya fırsatlarıyla tüketicilere sunuluyor. Kampanya kapsamında, Goodyear yetkili bayilerinden, 4 adet Goodyear markalı 15 jant ve üzeri binek, 4X4 yaz veya dört mevsim lastiği satın alan tüm araç sahipleri, OPET’ten 50 TL değerinde akaryakıt alımlarında kullanılabilecek ‘Yakıt Kart’ kazanacak. Goodyear’ın 15 Nisan – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerli olan yaz kampanyası kapsamında, OPET ‘Yakıt Kart’larına yüklü 50 TL’yi kullanmak için www.4goodyear50tlakaryakit.com sitesine kayıt yaptırmak yeterli olacak

Kampanya Detayı:
  • 15 Nisan 2015 - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında, Goodyear bayilerinden tek seferde 15 jant ve üzeri 4 (dört) adet Goodyear marka dört mevsim veya yaz lastiği ürünlerinden alım yapan müşteriler 50 TL tutarında yakıt puan yüklemesi yapılmış Yakıt Kart kazanmaya hak kazanacaklardır.
  • Yakıt Kart’lara yüklenen 50 TL tutarındaki yakıt puan Opet istasyonlarında sadece benzin veya dizel yakıt satın alımlarında kullanılabilecek olup, diğer akaryakıt istasyonu ürün ve/veya hizmetlerinin satın alınmasında kullanılamaz.
  • Hafif ticari ve ticari araçlar ile kış lastikleri için yapılacak satın almalar Akaryakıt Kampanyası kapsamı dışındadır. Akaryakıt Kampanyası’na binek ve 4X4 araçlar dahildir.
  • Yakıt Kart’lar, henüz aktive edilmemiş vaziyette olmak üzere lastiklerin satın alındığı anda ilgili bayi tarafından müşterilere teslim edilecektir. Halihazırda Yakıt Kart sahibi olan müşterilerin mevcut kartlarına 50 TL’lik yakıt puan yüklemesi yapılamayacaktır.
  • Kampanya kapsamında lastik alımı yapan müşterilerin, lastikleri satın aldıkları tarihten itibaren kampanyanın sona ereceği 31.05.2015 günü saat 24:00’a kadar
  • www.4goodyear50tlakaryakit.com internet adresindeki kampanya sayfasına ücretsiz üye olarak lastik faturasına ait fatura görüntüsünü sayfaya yüklemeleri, araç plaka numarasını ve geçerli cep telefonu bilgilerini sisteme girmeleri gerekmektedir. Kampanya koşullarını sağlamaları halinde 50 TL‘lik yakıt puanları Yakıt Kartlarında aktive edilecek ve bu şekilde kullanılabilir hale getirilecektir.
  • Kampanya kapsamında alım yapan müşteriler, faturalarını www.4goodyear50tlakaryakit.com sitesine yükledikten ve yukarıdaki maddede belirtilen bilgileri sağladıktan sonra, en geç 10 gün içinde Yakıt Kartlarının aktive edilip edilmediği hususunda SMS ile bilgilendirileceklerdir.
    İnternet başvuru formunda geçerli bir cep telefonu numarası ve araç plakası yazılması zorunludur.
    Bir kişi, aynı Yakıt Kart, aynı fatura ve aynı plaka numarası ile kampanyaya 1 (bir) kez katılabilir. Aynı Yakıt Kart, aynı fatura ve aynı plaka numarası ile mükerrer katılımlarda, ilk gönderilen fatura ve katılım kabul edilecektir. Bu kapsamda aynı plaka için birden fazla kez yakıt puan yüklemesi yapılmayacaktır.
  • Yakıt alımı sırasında ilgili kart için tanımlanmış aracın Opet istasyonuna getirilmiş olması ve Yakıt Kart’ın satın alma sırasında fiilen ibrazı zorunludur. Müşterilerin yakıt alımından önce Yakıt Kart ile işlem yapacaklarını istasyon personeline söylemeleri gerekmektedir. Kampanyaya katılmış müşterilerin ibraz edeceği Yakıt Kart’a tanımlanmış plaka ile fiili olarak akaryakıt istasyonunda hazır edilen aracın plakasının herhangi bir nedenle uyuşmaması halinde yakıt puan harcaması/yakıt puan ile ödeme yapılamayacaktır.
  • Yakıt Kartların son kullanım tarihi 31 Ağustos 2015’tir. 31 Ağustos 2015 tarihinden sonra aktive edilmiş olsun ya da olmasın kullanılmayan Yakıt Kartlar ve/veya Yakıt Kart’ın içinde kalan kullanılmamış Yakıt Puan bakiyeleri herhangi bir şekilde kullanılamayacak ve nakde dönüşmeyecektir.
  • Yakıt Kart’ın kaybolmaması/çalınmaması için gerekli her türlü özeni gösterme yükümlülüğü kampanya kapsamında alım yaparak kartı almaya hak kazanmış katılımcılara aittir. Kartın herhangi bir şekilde kaybolması/zayi olması halinde aktivasyonu sağlanmış olsa dahi Yakıt Puanların herhangi bir şekilde kullanımı mümkün olamayacaktır.
  • Yakıt Kartlara yüklenen 50 TL’lik yakıt alım hakkı herhangi bir şekilde, kısmen ve/veya tamamen nakdi ve/veya ayni bir ödemeye/karşılığa dönüşmeyecektir.
  • Katılımcı, internet sitesindeki üyelik başvuru formunda ibraz ettiği bilgilerin Goodyear tarafından pazarlama ve elektronik ticari ileti iletilmesi amacıyla kullanılmasını ve saklanmasını kabul eder.
  • Kampanya ile ilgili tüm sorularınızı 0216 577 33 52 numaralı çağrı merkezimize hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında iletebilirsiniz. Yakıt Kart ile ilgili konular için 4446738 Opet Çağrı Merkezi’nden bilgi alabilirsiniz.
  • GOODYEAR ve OPET herhangi bir zamanda kampanyayı iptal etme ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını haizdir.
  • Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.
  • Akaryakıt Kampanyası sadece Yakıt Kart’ın geçerli olduğu ve kampanyaya katılan Opet istasyonlarında geçerlidir.



İlgili etiketler : Goodyear, Goodyear Kampanyaları, Lastik Kampanyası, Opet, Yakıt, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Goodyear
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Nisan 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Nisan 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 2346

Benzer Kampanyalar

  • Opet Petrol Opet'te Bonus'lular 250 TL Bonus Hediye

    Opet'te Bonus'lular 250 TL Bonus Hediye

    1 Temmuz - 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında OPET istasyonlarından Bonus kredi kartınız ile ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 800 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; B...
    3 Temmuz 2024393 defa incelendi
  • Opet Petrol Opet'te Maximum ile Ödemelerde 250 TL MaxiPuan

    Opet'te Maximum ile Ödemelerde 250 TL MaxiPuan

    16 Ağustos - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Opet ve Sunpet istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 800 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz ...
    16 Ağustos 2024310 defa incelendi