Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Gnçtrkcll "Ben Yaptım" Paketi Kampanyası

  • 12 yıl önce eklendi
  • 6906 defa incelendi
  • Puan : star star star 150 incelemede 3,07 puan almıştır.
gnçtrkcll, bir ilke daha imza attı ve gençlere yönelik yeni paketlerini gençlere tasarlattı. Onlara iletişim tercihlerini soran ve buna göre esnek paketler oluşturan gnçtrkcll, “Ben Yaptım” paketi ile kişiye özel şekillendirilen paket seçenekleri sunuyor. Artık gençler kullanmadıkları paketlere para ödemeyecek; ürün havuzundan diledikleri kadar SMS, diledikleri kadar mobil internet satın alacak ve doyasıya iletişimin tadını çıkaracaklar.

Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, kişiye özel şekillenebilen “Ben Yaptım” paketi ile gnçtrkckll’lilere kendi paketlerini oluşturma imkanı veriyor. Gençlere “Cep telefonunuzu en çok ne için kullanırsınız?” sorusunu yönelten ve gnçtrkcll tarife temsilcisi Tarık (Tarık Atalar) aracılığı ile onların tercihlerini dinleyen gnçtrkcll, içinde farklı miktarlarda ses, SMS ve mobil internet seçenekleri barındıran esnek paketler oluşturdu.

Modüler yapısıyla şekillenecek “Ben Yaptım” paketiyle; gençler 19 TL’ye sahip olacakları standart dakika haklarının üzerine, 5 TL’lik seçenekler barındıran ürün havuzundan diledikleri kadar SMS ve mobil internet ekleyebilecekler.

Tarife temsilcisi Tarık’ın ilk icraatı…

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, “gnçtrkcll, her alanda gençlerin gerçek ihtiyaçlarını anlayarak, onlara çözüm sunmak için var. Gençliğin nabzını daha iyi tutmak için yine gençlerimize gnçtrkcll temsilcileri seçtirmiştik. Şimdi bu temsilcilerimiz onların dileklerini dinleyerek, yenilikleri hayata geçirmeye başladılar. Temsilcilerimizden Tarık’ın önerileri doğrultusunda geliştirdiğimiz “Ben Yaptım” paketi, gençlerin sesleriyle şekillendirdiğimiz bir seçenekler dünyası.  Mobil internet, SMS, ses… Gençler hangisini ne kadar kullandığını değerlendirerek seçim yapacak ve tamamen kendine özel paketini oluşturacak” dedi.

Ürün havuzunda her şey 5 TL

“Ben Yaptım” paketi sayesinde gençTarife ve GençPlus tarifelerindeki faturalı ve faturasız hatta sahip tüm gnçtrkcll’liler farklılaşan seçeneklerden faydalanabilecek. Ön ödemeli Ben Yaptım  paketlilere 19 TL karşılığında her yöne 500 dakika konuşma hakkı standart olarak sunuluyor. Gençler buna ek olarak, 5 TL’lik ürünleri barındıran havuzdan seçimlerini belirleyecek. Bu ürün havuzundan 5 TL karşılığında her yöne 1500 SMS, Turkcell abonelerine 7500 adet SMS ve 500 MB internet seçeneklerinden dilediklerini  ekleyerek,  kendine özel paketini oluşturacak. Faturasız paket sahibi gnçtrkcll’lilerpaketlerini her ay  kendi istekleri doğrultusunda yeniden oluşturabilecekler.

Faturalı gençTarife aboneleri için 19 TL’ye 500 dakika ya da 25 TL’ye 750 dakika’lık 2 ayrı  seçenek sunuluyor. Gençler bunun üzerine yine ürün havuzundan 5 TL karşılığında her yöne 1500 SMS, Turkcell abonelerine 7500 adet SMS ve 500 MB internet seçeneklerinden seçtiklerini ekleyerek kendi paketini oluşturacak. Faturalı abonelerin, “Ben Yaptım” paketleri her ay yenilenecektir.





İlgili etiketler : Turkcell, Gnçtrkcll, Ben Yaptım Paketi, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Haziran 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2012
  • Trafik

    : 6906

Benzer Kampanyalar

  • Şok Şok Market Ramazan Erzak Paketi 2024

    Şok Market Ramazan Erzak Paketi 2024

    Ramazan’ın bereketini paylaşmayı ŞOK Seviyoruz! Ramazan Erzak Paketimiz ile hem sevdiklerinizi hem de ihtiyaç sahiplerini mutlu etmek ŞOK kolay! Şok Market’in markalı ürünlerinden...
    4 Mart 2024429 defa incelendi
  • Migros Migros Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Migros Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Her yılolduğu gibi bu yılda, Bereketli Ramazan Kolileri Migros'larda satışa sunuldu... Migros, onbir ayın sultanı ramazan ayını, birbirinden kazançlı kampanyalarla karşılıyor. Her b...
    25 Şubat 2024517 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    Paylaşmanın doğrusu CarrefourSA’da!  Bu Ramazan’da ister sevdiklerinize, isterseniz çalışanlarınıza Ramazan kolisi hediye edebilirsiniz. 4 çeşit Ramazan kolisi CarrefourSA’lar, car...
    22 Şubat 2024841 defa incelendi
  • Metro Market Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    HER PAKETTE BOL BEREKET RAMAZAN’DA METRO’DA Ramazan’a özel hazır erzak paketleri ve kendi erzak paketini oluşturma seçeneği toplu alım avantajlarıyla Metro’da Metro Türkiye, yağ, ...
    26 Şubat 2024884 defa incelendi