Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

GNÇ'li Bol Ödüllü Challenge'lar Başladı

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1257 defa incelendi
  • Puan : star star star star 9 incelemede 3,67 puan almıştır.
Hey GNÇ'li! Bol ödüllü challenge'lar başladı. Challenge TV'ye gel, dilediğin challenge'ı çek, ödülleri kazanma şansı yakala.

GNÇ uygulaması içinden kolayca ulaşabileceğin video paylaşım Platformu Challenge TV'de bol ödüllü chalenge'lar başladı.

İstersen GNÇ tarafından belirli hafta aralıklarında söyleyeceği challengeları yaparak ,istersen serbest atış ile istediğin bir challenge’ı Challenge TV’de paylaşarak kendini gösterebilirsin.

Challenge TV’ye sadece GNÇ uygulaması üzerinden ulaşabilirsin. Öncelikle GNÇ uygulamasını indirip giriş yapman gerekli. Sonra Challenge TV’ye Hızlı Giriş ile gelebilir  ve yüklenen videoları izleyebilir veya beğenebilirsin. Eğer sen de ödüllü challengeları yapmak veya kendi challenge’ını sergilemek istersen , istenilen bilgileri doldurarak ve kullanıcı sözleşmesini onaylayarak kolayca Challenge TV’nin tadını çıkarabilirsin.

Challenge TV’ye telefonuna yükle, dilediğin Challenge çek, iPhone 11'den Apple Watch 6'ya, Airpods dan hediye çekine kadar yüzlerce hediyeden birini kazanma şansı yakala.

Kampanyada 3 adet iPhone 11 128 GB Akıllı Telefon, 5 Adet Apple Watch 6, 10 adet Apple AirPods 2, 100 adet Hepsiburada hediye çeki verilecektir. Ayrıca Videosu yayınlanan ilk 5.000 kişiye haftalık 1 Gb internet paketi hediye edilecektir.



İlgili etiketler : Turkcell, Gnç, Challenge Tv, Yarışma, Ödül,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Aralık 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Aralık 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2021
  • Trafik

    : 1257

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024109 defa incelendi