Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

GNÇ Bol İnternetli Süper Kampanya

  • 4 yıl önce eklendi
  • 808 defa incelendi
  • Puan : star star star 11 incelemede 3,27 puan almıştır.
GNÇ’den bol internetli süpper kampanya.

25 yaş ve altına özel; her yöne 10GB, sosyal medyada geçerli 3GB internet ve daha fazlası GNÇ Fırsat Süper Kampanyasında!

Paketteki faydalar
Turkcell WiFi noktalarında geçerli 10GB internetin keyfini çıkartın.
BiP’e özel ek 5 GB ile yüksek kaliteli görüntülü konuşun.
TV+’ta geçerli 5 GB internet ile canlı TV kanalları ve sınırlı sayıda seç izle film katalogu seninle
Fizy’e özel 5 GB internet ile müzik ve videonun keyfini çıkarın .
lifebox’ta 10GB saklama alanı, ve lifebox’ta geçerli 5GB internet.
Dergilik ile Türkiye’nin popüler yüzlerce dergi ve gazetesini keyifle okuyun.

GNÇ Fırsat Süper Kampanyası kapsamında 10 GB + Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter’da geçerli 3 GB+ her yöne 1000dk + her yöne 250 SMS sadece 49 TL'ye abone olabilirsiniz.

Paket Özellikleri;
  • GNÇ Fırsat Süper Kampanyası ile paketinizdeki interneti ikiye katlayarak 12 fatura dönemi boyunca aylık toplam 10 GB her yöne geçerli internet, Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter’da geçerli 3GB internet, her yöne 1000 dakika, her yöne 250 SMS kullanabilirsiniz. 5 GB BiP’te geçerli internet, lifebox’a bağlanmak için geçerli 5 GB ve lifebox’ta 10 GB saklama alanı, TV+ da geçerli 5 GB internet, Dergilik’te geçerli 1 GB internet, Fizy’de geçerli 5 GB internet içerir.
  • GNÇ Fırsat Süper Kampanyası (Katlama Kampanyası) ile Turkcell faturalı dünyasında 12 ay kalma taahhüdünüz karşılığında ana paketinizdeki internetiniz ikiye katlanacaktır.
  • 02.08.2019 tarihi itibarıyla son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da faturasızdan faturalıya geçerek gelen, 25 yaş ve altındaki müşteriler faydalanabilir.
  • Uygulamalarda geçerli internet içerikleri, hediyeler, saatlik/günlük/haftalık/aylık/yıllık ek paket içerikleri ikiye katlanmayacaktır.
  • Bu kampanya ile kontratınızı 12 ay uzatmanız, yeni kontrata gelmeniz veya kalan ay kadar üst pakate geçis yapmanız durumunda ilk ay kullanabileceğiniz 20 GB paketi aktiflenir. Bu paket 365 günde en fazla 2 defa ve 2 ayda 1 kere alınabilir.  
  • Kampanya bitiminde aboneler ana paketlerindeki internet kotası ile devam edecektir, ikiye katlanan internet faydası sona erecektir.
  • Paket ile ilgili paket bitimi dahil diğer tüm detayları aylık abonelik sayfasından inceleyebilirsiniz.
  • Taahhüt kapsamında katlanan internet faydası bulunmaktadır, fiyat taahhüt kapsamında değildir.
  • Kampanya süresi dolmadan kampanyadan ayrılan abonelere erken iptal bedeli yansıtılacaktır. Abonelerin GNÇ Fırsat Süper Kampanyası boyunca aldıkları hizmetin aylık bedeli 40 TL'dir. Abonelerin kampanyadan faydalandıkları süre boyunca aldıkları toplam fayda bedeli ve kalan taahhüt süresi boyunca alacakları toplam fayda bedeli kıyaslanır. Abone lehine olan tutar erken iptal bedeli olarak yansıtılır.
  • Kampanyadan aşağıdaki kriter setinden herhangi birinde yer alan, Turkcell Faturalı bireysel ses hattı aboneleri de faydalanabilirler:
    · Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını yüzde 14 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre yüzde 34 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, SMS veya data paketi kullanım oranı yüzde 86’dan fazla olan müşteriler.
    · Son 3 ayda rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı yüzde 45’in üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan müşteriler.
    · Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı yüzde 3’ün üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı yüzde 50’nin üzerinde olan müşteriler.



İlgili etiketler : Gnç, Turkcell, Tarife, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Ekim 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Ekim 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2019
  • Trafik

    : 808