Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Geleneksel Türk El Sanatları Şöleni Kulesite'de Açıldı

  • 13 yıl önce eklendi
  • 4611 defa incelendi
  • Puan : star star star star 109 incelemede 3,53 puan almıştır.
Kulesite’de 24 Şubat Cuma günü “Geleneksel Türk El Sanatları Şöleni” sergisi Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Konya Ticaret Odası Başkanı Vekili İsmail Haydaroğlu katılımıyla açıldı.

Konya’nın yaşam ve eğlence merkezi Kulesite’de “Geleneksel Türk El Sanatları Şöleni” sergisinde yemeni yapımı, bakır işleme, sedefçilik, topaç yapımı, keçe yapımı ve çini yapımı gibi birçok türk sanatı eserleri sergileniyor.

Farklı illerde birçok ustanın katıldığı “Geleneksel Türk El Sanatları Şöleni” sergisinde 30’dan fazla Türk el sanatı uygulamalı olarak Konya halkının beğenisine sunuluyor.

Konya halkı tarafından büyük ilgili gören  “Geleneksel Türk El Sanatları Şöleni” sergisi 4 Mart Pazar gününe kadar Kulesite’de gezilebilir.

Kulesite Alışveriş ve Eğlence Merkezi Genel Müdürü Mustafa Totan “Geleneksel Türk El Sanatları Şöleni” sergisi ile ilgili olarak “Konya halkını unutulmaya yüz tutan geleneksel sanatlarla buluşturmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Kulesite’de bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Geleneksel Türk El Sanatları’nı Konya halkıyla buluşturan Limon Ağacı Danışmanlık yetkilisi Serpil Polat ise “dünden bugüne geleneksel el sanatları ile Konya’da olmaktan çok memnunuz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.




İlgili etiketler : Kulesite, Kulesite Avm, El Sanatları Sergisi,

Kampanya Sahibi

Kulesite AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 4611