Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Garanti BBVA Emekli Maaşı Promosyon Kampanyası 2021

  • 2 yıl önce eklendi
  • 576 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 4 incelemede 5 puan almıştır.
EEmekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara; 1.750 TL’ye varan nakit promosyon! Emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir arkadaşı için 250TL nakit ödül!

Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir.(Hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil değildir)

Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.

Emekli Maaşını Garanti BBVA'ya taşıyanlara 1750 TL'ye Varan promosyon!
Garanti BBVA, 1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 1.250 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 1.500 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 1.750 TL nakit promosyon ödemesi yapacak. 1.000’e yakın Garanti BBVA şubesinden ve 5.200’ ü aşkın Garanti BBVA ATM’sinden emekli maaşınızı kolayca çekebilmeniz için, sadece nüfus cüzdanınızla size en yakın Garanti BBVA şubesine uğramanız yeter.

Emekli yakınlarını davet edenlere 250TL nakit ödül!
Kampanyaya katılım Garanti BBVA Mobil ve şubelerinden yapılabilecektir. Kampanya kapsamında tüm Garanti BBVA müşterileri, 1-30 Kasım 2021 tarihleri arasında başka bir kurumdan emekli maaşını alan yakınını/tanıdığını, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıması için  davet edebilecek ve 250 TL nakit ödül kazanabilecekler.

Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yapar. Başvurular > Emekli Bankacılığı>Emekli Maaşı Taşıma akışına girer. Promosyon tercihi alanında  “Evet İstiyorum” ve Davet Kodu ile Maaşımı Taşıyacağım” tercihini işaretleyip “Davet Kodu” alanına arkadaşından almış olduğu kodu girer ve tüm maaş belgelerini onaylayıp maaş taşıma işlemini gerçekleştirir.



İlgili etiketler : Garanti Bbva, Garanti Bankası, Garanti Bvva Emekli Maaşı, Emekli Maaşı,

Kampanya Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Kasım 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Kasım 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2021
  • Trafik

    : 576

Benzer Kampanyalar