Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Garanti Bankası Sonbahar İhtiyaç Kredisi Kampanyası

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1427 defa incelendi
  • Puan : star star star 16 incelemede 2,81 puan almıştır.
Tüm ihtiyaçlarınız için en uygun krediler Garanti’de!

Hemen Garanti Bankası Şubelerine gelin, siz de 48 aya varan %1,19’dan başlayan ihtiyaç kredisine şimdi başvurun, ihtiyaçlarınızı ertelemeyin.

Garanti İnternet ya da Garanti Cep aracılığıyla; ihtiyaç kredisine başvurabilir, daha önce yaptığınız başvurularınızı tamamlayabilir, ve şubeye gitmeden hesabınıza aktarılan paranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kredi Tutarı

(TL)

Faiz Oranı

(%)

Vade

(AY)

Taksit

(TL)

Tahsis Ücreti

(TL)

Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı

(TL)

Yıllık 

Maliyet Oranı

(%)*

Toplam Maliyet

(TL)**

25.000

1,33

48

749,51

125

375

21,2653

36.101,51

50.000

1,19

48

1446,27

250

750

18,8760

69.671,21


Kampanya kapsamında 3-48 ay arasında vadelendirme yapılmaktadır. Faiz oranları, vade süresine ve kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir.

Garanti İnternet veya Garanti Cep'ten yapılan başvurularda müşterilerimiz onaylanan tutar kadar kredi kullanabilirler. Maaş ödemesini bankamızdan almayan müşterilerimiz için Garanti İnternet veya Garanti Cep'ten kullanılabilecek üst limit 25.000 TL’dir.

Kampanya kapsamında %1,19 faiz oranı 50.000 TL ve üzeri tutarlarda bireysel ihtiyaç kredileri için 48 ay vadede geçerlidir. “Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı”, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır. “Sigorta primi; kredi tutarı, vadesi ve müşteri özelinde değişiklik gösterebilir.  Bankamız faiz oranını, ücret tutarlarını ve vadeyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu kampanya bankamızın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez. Garanti İnternet veya Garanti Cep'ten alınabilen krediler bireysel ihtiyaç kredisidir. Garanti İnternet veya Garanti Cep'ten yapılan başvurularda müşterilerimiz onaylanan tutar kadar kredi kullanabilirler.  Maaş ödemesini bankamızdan almayan müşterilerimiz için Garanti İnternet veya Garanti Cep'ten kullanılabilecek üst limit yirmi beş bin türk lirasıdır. Bireysel ihtiyaç kredilerinin minimum vadesi 3 ay, maksimum vadesi 48 ay olabilir. Sadece nüfus cüzdanıyla başvuru internet şubesi kullanıcıları için geçerlidir. Özel Emekli Sandığı’na tabi müşterilere geçerli değildir. Öğretmen, asker, polis, doktor müşterilerin kamu kimliği de gerekmektedir. Garanti İnternet veya Garanti Cep’ten kredi kullanımı için, başvuru sahibinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Garanti Bankası müşterisi olması, Banka sisteminde nüfus cüzdanı bilgileri ile imzasının bulunması gerekmektedir.  Başvuru sahibinden ücret bordrosu, gelir belgesi, SGK web belgesi ya da gelir yazısı talep edilebilir. İnternet şubesinden yapılan başvurunun onaylanması sonrasında krediyle ilgili belgeler görüntülenebilir. Belge taleplerinin tümünde ve müşterinin Banka acentemiz dışında bir şirketten sigorta yaptırmak istemesi durumunda Bankamıza gelerek kredi işlemini tamamlaması gerekmektedir. Bankamız faiz oranını, ücret tutarlarını ve vadeyi değiştirme hakkını saklı tutar. Bu kampanya bankamızın diğer kampanyalarıyla birleştirilemez.




İlgili etiketler : Garanti Bankası, İhtiyaç Kredisi, Kredi, Kredi Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Ekim 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2016
  • Trafik

    : 1427