Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Garanti Bankası Esnaf Beratı Yarışması

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1566 defa incelendi
  • Puan : star star 20 incelemede 2,45 puan almıştır.
Değerli esnafımız, siz de esnaf beratını söyleyin, yarışmamıza başvurun, iş yerinizin reklamını televizyondan yapma şansını yakalayın.

Esnaf beratı, kökleri ahilik geleneğiyle beslenen esnafımızın sahip olduğu vazgeçilmez değerlerin şiire döküldüğü, can bulduğu mısralardır.  Esnaf Beratı Yarışması ile esnaflık geleneğini, tüm Türkiye’ye müziğin evrensel dili ile anlatmak ve esnafımızın sesiyle bu değerli esere can vermek istedik. Yarışma sonunda kazanan  esnaflarımız, esnaf beratını söyleyerek kendi müesseselerini tüm Türkiye’ye tanıtma şansını yakalayacak.

NASIL KATILIRIM?
İster Garanti müşterisi olsun ister olmasın tüm esnafımız yarışmaya katılabilir. Yarışmaya katılmak isteyen esnafımızın, Esnaf Beratı’nı söylediği video’sunu aşağıda bulunan bilgilerle birlikte benimsesimden@garanti.com.tr adresine e-posta yolu ile göndermesi yeterli.

Videonuzu seslendirirken sayfanın alt tarafında yer alan Esnaf Beratı karaoke videosundan yardım alabilirsiniz.

Video’nuzu göndereceğiniz e-posta’da (İsim-soyad,  İl, İletişim bilgileri ( tel/e-posta), Firma ismi,   T.C kimlik numarası, Vergi Dairesi) bilgilerin mutlaka bulunması gerekmektedir. Bu bilgilerin bulunmadığı e-posta’larla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Göndereceğiniz maillerin 10mb’yi geçmemesi gerekmektedir.

KAZANAN NASIL SEÇİLECEK?
Kazananlar Esnaf Beratı Yarışma jürisi tarafından belirlenecek. Jüriden ortalamada en çok puanı alan ilk 4 esnafımız bir sonraki reklamda rol almaya hak kazanacak. Kazanlar 23.12.2015 tarihinde Garanti’nin Facebook sayfasında yayınlanacaktır.

JÜRİDE KİMLER VAR?
Başkanlığını İzzet Altınmeşe’nin yapacağı yarışma jürisi; Garanti Bankası Türk Halk Müziği Korosundan konusunda deneyimli isimlerden oluşmaktadır.

Yarışma Kuralları:
1. Bu  kampanya, Türkiye Garanti Bankası A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 13.11.2015  tarihli  ve  58259698 - 255.05.02/3379 - 7990 sayılı izniyle izin kapsamı dışında düzenlenmektedir. 2. 26 Kasım – 14 Aralık 2015 tarihleri arasında www.garanti.com.tr ( ücretsiz) internet sitesinde duyurusunun yapıldığı karaoke yarışmasına katılmak isteyen esnaflar, benimsesimden@garanti.com.tr’ye türküyü söyleyerek çektikleri videolarını gerekli bilgiler ile göndererek kampanyaya katılmaya hak kazanacaklardır.
3. Yarışmaya katılan müşterilerin esnaf olması zorunludur. Esnaf olmayan müşteriler kampanyaya katılmış olsalar bile katılımları geçersiz sayılacaktır.
4. Kampanyaya katılım sırasında T.C. kimlik no, isim - soyisim, il , telefon/e - mail, firma ismi, vergi dairesi - numarası bilgilerinin verilmesi zorunludur. Bu bilgilerden herhangi biri eksik olan müşteriler kampanyaya katılamayacaklardır.
5. Katılım sırasında verilen tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliğinin ispatı müşteriler in sorumluluğundadır. Yanlış bilgi verilmesi durumunda oluşacak sorunlardan Garanti Bankası sorumlu değildir.
6. Kampanya sonunda paylaşılan videolar özel jüri tarafından değerlendirilecek ve seçilen 4 videonun sahibi esnaf Garanti Bankası’nın bir sonraki esn af filminde rol almaya hak kazanmış olacak.
7. Sonuçlar, 23 Aralık 2015 tarihinde, Garanti Bankası Facebook sayfasında açıklanacaktır.
8. 4 asil, 4 yedek kazanan belirlenecektir ve asil - yedek talihliler arasındaki geçiş süresi 3 gündür. Sonuçların yayınlandığı tarihten itibaren ilk 3 gün boyunca asıl talihlilere ulaşılamaması ve/veya filmde oynamayı kabul etmemeleri durumunda kazanılan hak yedek talihlilere geçecektir. Böyle bir durumda T.Garanti Bankası A.Ş. herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
9. Kampanyaya T.Garanti Bankası A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hiz. Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez. T.Garanti Bankası A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
10. Kampanyaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
11. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
12. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi  durumunda  bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, T.Garanti Bankası A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
13. T.Garanti Bankası A.Ş. katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
14. Kampanyaya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. T.Garanti Bankası A.Ş. Kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
15. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta T.Garanti Bankası A.Ş.’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.
16. Yarışmaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcılar ın kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran T.Garanti Bankası A.Ş. tarafından yapılacaktır. T.Garanti Bankası A.Ş. bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır.
17. Koşullar ve Kuralların herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
18. Müşteri bilgileri 3. kişilerle veya herhangi bir kurum/kuruşla paylaşılmayacak ve T.Garanti Bankası tarafından kullanılmayacaktır.
19. Müşteriler, bu yarışmaya katılarak paylaştıkları videoların T.Garanti Bankası tarafından herhangi mecrada yayınlanmasını kabul etmiş ve videoyla ilgili olarak telif ücreti talep etmeyeceklerini peşinen kabul etmiş olurlar.
20. Kazanan kişiler, oynayacakları reklam filmiyle ilgili T.Garanti Bankası A.Ş.’den telif hakkı talep etmeyeceklerini peşinen kabul etmiş olurlar.
21. Katılımlar mahremiyet, reklam hakları veya fikri mülkiyet hakları da dâhil olmak fakat bunlarla kısıtlı olmamak ü zere, bir başkasının haklarını ihlal etmemeli, şiddet unsuru içermemeli, telif hakkı ihlali oluşturmamalı veya bu hakları ihlal eden herhangi bir malzeme içermemelidir. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde tüm sorumluluk başvuru sahibine aittir. Müşteriler kampanyaya katılarak bu kuralı peşinen kabul etmiş olurlar



İlgili etiketler : Garanti Bankası, Esnaf Beratı Yarışması, Esnaf Yarışması, Yarışma, Video Yükleme, Video Hazırlama,

Kampanya Sahibi

Garanti BBVA Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Kasım 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Aralık 2015
  • Trafik

    : 1566

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024158 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024330 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024986 defa incelendi
  • Mondi MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması Başladı! Anneler Günü'nü hem birlikte kutlamak hem de annelerimize olan sevgimizi herkese duyurmak, ona bu özel günde harika bir hediye verebilmek için ...
    30 Nisan 2024116 defa incelendi