Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Forum Mersin'de Basan Kazanıyor!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 725 defa incelendi
  • Puan : star star star 22 incelemede 3,18 puan almıştır.
Bas kazan yarışması Forum Mersin'de!

26 - 31 Aralık tarihleri arasında tek seferde 250 TL ve üzeri alışveriş yapın, bas - kazan butonuna basın ve anında birbirinden değerli hediyelerden birini kazanma şansını yakalayın.

Kampanya Detayı:
*Kampanya 26-31 Aralık tarihleri arasında 10.00-22.00 saatlerinde geçerlidir.
*Katılımcılar Forum Mersin’den yapacakları aynı gün içinde ve tek seferde en az 250TL ve üzeri tutardaki alışverişlerde, alışverişin yapıldığı gün fiş/faturaları kampanya masasına gelerek kayıtlarını yaptıracaklardır.
*Tek fişte en az 250 TL ve üzerindeki alışverişte için 1 (bir) günde en fazla 1 yarışma hakkı tanınmıştır. Yüksek meblağ alışverişe ait fiş/faturalar ile kampanya katılım hakkı değişmeyecektir.
*Kampanya süresince  bir kişinin aynı gün içerisinde kampanya koşulunu karşılayan 1 adet fiş/fatura ile katılım hakkı vardır.Aynı kişi birden fazla tek seferde 250 TL ve üzeri fiş/fatura sahibi olsa dahi kampanyadan 1 kereden fazla faydalanamaz.
*Fiş/fatura tarihinde kampanya katılımı gerçekleşmemiş ise, kampanya devam etse dahi farklı bir günde kampanyaya katılınamaz
*Toplama fiş/fatura kampanyaya dahil değildir.
*Kişinin kampanyaya aynı gün içinde bir kez katılım hakkı olduğundan kampanya noktasına T.C. Kimlik no ibrazı zorunludur.
*Faturada belirtilen müşteri ismiyle, kampanya noktasına faturayı ibraz eden kişinin aynı olması zorunludur.
*Katılımcı,,oyun monitörü önündeki butona bastıklarında ekranda beliren numara karşığında Forum Mersin tarafından beyan edilen hediye listesindeki ilgili hediyenin sahibi olurlar.1 kişi oyun esnasında butonu sadece 1 kez kullanabilir.
*Alışveriş fişlerinin tamamı kayıt görevlisine onaylatacaktır.Onaylanan fişler başka bir tarihte tekrar kullanılmayacaktır.
*Katılımcı, Bas Kazan kampanyasına katılmadan önce gerekli kayıt prosedürünü eksiksiz tamamlamak zorundadır.
*Fotokopiler, diğer nüshalar ve sevk irsaliyeleri veya faturalaştırılmamış satış taahhüt yazıları(imzalı veya kaşeli olsalar bile) kampanyaya dahil edilemeyecektir.
* Kazanılmış olan ürünlerde değişim yapılmayacaktır.
* Hediyeler 31 Aralık tarihine kadar teslim alınmalıdır.
*Kampanyadan kazanılan hediyeler ve hediye çeklerinin kullanım koşulları, son kullanım tarihleri hediye çeklerinin üzerinde yer almaktadır. O bilgiler dışında çeklerin kullanımı mümkün değildir.
* Kampanya stoklarla sınırlı olup, Forum Mersin ilan edilen tarihten önce kampanyayı bitirme hakkını saklı tutar.
*18 yaşından küçükler, Forum Mersin AVM ve mağaza çalışanları, işletmecileri ve sahipleri (tüm çalışan ve işletmecilerin birinci dereceden yakınları) kampanyaya katılamayacaktır. Katılmış olsalar bile hediyeleri verilmeyecektir.
* Kampanya toplu alışverişler, GSM operatörleri slipleri, fatura ödemeleri, şans oyunları, tütün ve yan mamülleri, yatırım amaçlı alınmış ziynet eşyaları ve şirket alışverişlerinde geçerli değildir.
•Hediye stok adedi 2501 adet olup ürünlerin tükenmesi durumunda etkinlik alanında tükenen hediyeler ziyaretçilere duyurulacaktır.
Ürünler stoklarla sınırlı olup AVM Yönetimi ürün değiştirme ve kampanyayı tarihinden önce sona erdirme hakkını saklı tutar.
*Kampanyaya katılanlar tüm kuralları kabul etmiş sayılmaktadır.



İlgili etiketler : Forum Mersin, Forum Mersin Kampanyaları, Hediye,

Kampanya Sahibi

Forum Mersin AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Aralık 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 27 Aralık 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2019
  • Trafik

    : 725

Benzer Kampanyalar