Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Forum İstanbul Wish Fest

  • 2 yıl önce eklendi
  • 857 defa incelendi
En eğlenceli yeni yıl dilekleri Forum İstanbul Wish Fest’te bi’ başka!

İstanbul'un alışveriş ve yaşam merkezi Forum İstanbul, yılın son günlerinde dilek festivaline ev sahipliği yapacak. 25 Aralık - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında alışveriş merkezi içerisinde kurulacak dilek tünelinden giriş yaparak 2022’ye dair dileklerini tünele ve tünelden sonra yer alan dilek ağacına bağlayabilecek. Selfie noktalarında sevdiklerinizle selfie çekebilir, yeni yıl marketinde yılbaşı alışverişinizi yapabilir, atölye çalışmalarına katılabilir, yeni yıl konserlerinde doyasıya eğlenebileceksiniz.

Sadece el yapımı ürünlerden oluşan bir yeni yıl marketi de yer alacak.Konser alanına kurulacak yeni yıl marketinde özenle tasarlanmış kar küreleri, el yapımı seramik fincanlar, kahve kupaları, yılbaşı doğal taşlardan takılar, el yapımı doğal sabunlar gibi ürünler satışa sunulacak.

25 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında özel etkinlik alanların yanı sıra birbirinden değerli sanatçılarının yer alacağı konserlerde; 28 Aralık Hakan Küfündür ve Mansur Ark, 29 Aralık’ta Six Pack ve 30 Aralık’ta Eda Baba ile yeni yıla müziğin keyfine doyarak girmek ve unutulmaz anlar yaşamak için Forum İstanbul alışveriş merkezine davetlisiniz.

Unutmayın! Wish Fest 25-31 aralık tarihlerinde düzenlenecektir.


İlgili etiketler : Forum İstanbul, Forum İstanbul Avm, Wish Fest, Dilek Festivali, Yılbaşı, Konser,

Kampanya Sahibi

Forum İstanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Aralık 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 25 Aralık 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2021
  • Trafik

    : 857