Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Forum Çamlık Çocuk Kulübü Nisan Ayı Programı

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1384 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 17 incelemede 4,76 puan almıştır.
Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, minik misafirlerine Nisan ayı boyunca yine birbirinden keyifli etkinliklerle dolu bir program sunuyor.

Forum Çamlık Çocuk Kulübü, Nisan ayı boyunca her hafta sonu Eğlenceler Şatosu'nda gerçekleştireceği birbirinden keyifli etkinliklerle eğlencenin adresi olacak. Forum Çamlık Çocuk Kulübü Nisan ayı etkinliklerinde Sahne gösterileri, masal oyunlar, atölye çalışmaları gibi pek çok etkinlik ücretsiz olarak gerçekleşecek.

6 - 7 Nisan ve 20 - 21 Nisan hafta sonlarında çocuklara özel yaratıcı atölye çalışmaları hazırlayan Forum Çamlık, 13 - 14 Nisan ve 27 - 28 Nisan hafta sonlarında ise minikleri masal oyun etkinlikleriyle buluşturacak. Atölye çalışmalarında yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacak olan çocuklar, masal oyun konseptiyle sahnelenen oyunlarda da yepyeni bilgileri eğlenceli bir yolla öğrenecek.

Her hafta sonu ücretsiz gerçekleştirilen etkinliklere katılmak isteyen Forum Çamlık ziyaretçisi çocukların, hafta içi günlerde danışma biriminden kayıt yaptırmaları yeterli olacak. Bugüne dek binlerce çocuğu hem yaratıcı hem eğlenceli Çocuk Kulübü etkinliklerinde ağırlayan Forum Çamlık, hafta sonlarına keyif katmak isteyen minikleri Nisan ayı boyunca gerçekleştireceği etkinliklere bekliyor!


İlgili etiketler : Forum Çamlık, Forum Çamlık Etkinlikleri, Çocuk Etkinlikleri,

Kampanya Sahibi

Forum Çamlık
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Mart 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2019
  • Trafik

    : 1384

Benzer Kampanyalar

  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024866 defa incelendi