Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Ford Transit 50 Yıllık Yolculuk Yarışması

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1611 defa incelendi
  • Puan : star star star 8 incelemede 3 puan almıştır.
Bitmeyen bir hikayedir Ford Transit…

Yarım asırlık tecrübeyle üretilen bu ticari araç, ekstrem sporlardan hizmet sektörüne, ticari hayatın her daim yanında. Senin de yolun Ford Transit ile kesiştiyse, gel hikayeni anlat…

Seçilen 5 hikaye arasına girersen Coşkun Aral anlattıklarını ölümsüzleştirecek.

Ford Transit, 50 yıldır hayatlarımızda binlerce anı biriktirdi. Senin de yaşadıklarında Ford Transit’in bir yeri varsa 50yillikyolculuk.com adresinden hikayeni paylaş. Hikayen seçilirse, Coşkun Aral’ın çekeceği 5 Transit filminden biri olacak.

Gelen hikayelerden 5 tanesini Coşkun Aral ölümsüzleştirecek. Çekilen 5 yeni videoyla Ford Transit’in hikayesi buradan devam edecek. Diğer hikayeler, Ford Transit macerasını anlatan anı değerinde bir kitapla tüm katılımcılarımıza hediye edilecek.

Kampanya Detayı:
  • Kampanya, 02.05.2016–30.06.2016 tarihleri arasında www.50yillikyolculuk.com web sitesinde gerçekleşecektir.
  • Kişiler kampanyaya katılabilmek için www.50yillikyolculuk.com web sitesine girip Ford Transit hikâyelerini metin olarak (yazarak) paylaşacaklardır.
  • Kampanyaya 18 yaş ve üstü kişiler katılabilir. 18 yaşından küçük olan kişiler, kampanyaya katılsa dahi hikayesi değerlendirmeye alınmaz ve/veya kampanya sonunda promosyon ödülü (Ford Transit 50. Yıl Anı Kitabı) alamaz.
  • Hikayesi Coşkun Aral tarafından filme çekilecek ve/veya hikayesi Ford Transit 50. Yıl Anı Kitabı’nda yer alacak katılımcılar, Coşkun Aral başkanlığındaki www.50yillikyolculuk.com web sitesi jürisi tarafından kampanya süresince belirlenecektir.
  • Kampanya süresince jüri tarafından seçilecek 5 kişinin hikâyesi Coşkun Aral tarafından birer kısa belgesel filme çekilecektir.
  • Seçilen kişilerin filmleri Ford Otomotiv San. A.Ş sosyal medya hesaplarında ve www.50yillikyolculuk.com web sitesinde yayınlanacaktır. Opsiyonel olarak TV kanallarında, internette, gazete ve dergi gibi yazılı basın mecralarında ve açık hava reklamlarında katılımcının görsellerinin ticari olan ya da olmayan gösterim hakkı da Ford Otomotiv San. A.Ş.’ye aittir. Katılımcılar, gönderdikleri hikayelerden çekilen belgesel filmlere dair hiçbir telif ya da maddi veya manevi hak talebinde bulunamaz.
    Katılımcılardan gelen hikayelerden oluşturulacak Ford Transit 50. Yıl Anı Kitabı, kitap içerisinde yer alan hikaye sahiplerine gönderilecektir. Ford Transit 50. Yıl Anı Kitabı toplamda 50 adet kullanıcı hikayesinden oluşacaktır. Bu oluşturulacak kitabın telifi Ford Otomotiv San. A.Ş’a ait olacaktır. Hikaye sahipleri bu kitap üzerinde herhangi bir telif ya da maddi veya manevi hak talebinde bulunamaz.
  • Ford Transit 50. Yıl Anı Kitabı’nın herhangi bir maddi değeri bulunmamaktadır. Kitap promosyonu nakit paraya çevrilemez; kitapta yer almaya hak kazanan katılımcı promosyonu değiştiremez, devredemez veya satamaz.
  • Hikaye gönderen her katılımcı, Ford Transit 50. Yıl Anı Kitabı’nın içerisinde olma şartını önceden kabul etmiş ve hikayesinin Ford Transit 50. Yıl Anı Kitabı’nda yer almasına izin vermiş sayılır.
  • Katılımcı tarafından yanlış veya eksik beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak aksaklıklardan dolayı, Ford Otomotiv San. A.Ş. sorumlu tutulamaz.
  • Ford Otomotiv San. A.Ş. kampanya boyunca, herhangi bir katılımcı sözleşmedeki taahhütlerine aykırı davrandığı; kampanya web sitesinden yasalara ve dürüstlük kurallarına aykırı olarak istifade ettiği veya kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı takdirde, o katılımcının ya da kampanya web sitesi kullanıcısının o güne kadarki bütün kampanya verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Kişilerin kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde, katılımcının bütün kampanya verileri silinecek ve kampanyada herhangi bir şekilde yer alma ve/veya promosyon hakkı ortadan kalkacaktır.
  • Ford Otomotiv San. A.Ş. bu kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
  • Katılımcılar, Ford Otomotiv San. A.Ş., Tick Tock Boom ve Ogilvy Mather’in www.50yillikyolculuk.com web sitesine gönderilen tüm yazılı ve görsel materyalleri süresiz olarak online ve offline mecralarda ticari veya ticari olmayan amaçla kullanmasına izin vermiş sayılır. Katılımcılar bu şartı kabul etmiş sayılır.
  • Kampanya kapsamında, katılım bilgi formunu doldurarak katılımcılar tarafından sunulan tüm bilgiler, Koç Holding grup şirketlerinin veritabanına kaydedilerek, bu kampanya kapsamında iletişim için ve ayrıca Koç Holding grup şirketlerinin tüm reklam ve tanıtım kampanyalarında iletişim ve tanıtım amaçlı kullanılacaktır. Katılımcı, kampanyaya katılmakla, bu bilgileri sunmakla ve formu doldurmakla bilgilerinin Koç Holding grup şirketleri tarafından bu amaçla kullanılmasına peşinen izin vermiş sayılır.
  • Katılımcı, bu Katılım Koşulları’nda yer alan maddelerin tümünü okuduğunu, anladığını, kabul ettiğini ve kendisiyle ilgili olarak verdiği bilgilerin doğruluğunu onayladığını beyan, kabul ve taahhüt eder.
  • Ford Otomotiv San. A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı herhangi bir sebepten dolayı erteleme ve iptal etme hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Ford Transit, Ford, 50yillikyolculuk, Yarışma, Coşkun Aral,

Kampanya Sahibi

Ford
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Mayıs 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2016
  • Trafik

    : 1611

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024277 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024149 defa incelendi