Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Ford "Başardığım An" Çekiliş Kampanyası

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1659 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 56 incelemede 4,71 puan almıştır.
Başardığım anı herkes görsün diyenlere, hem başarılarından oluşan bir video hemde basılı fotoğraf albümü basardigiman.com'da

Hemen fotoğraflarını basardigiman.com'dan yükle, videonu oluştur ve herkesle paylaş. Çekilişle belirlenecek 1000 kişi arasında yer aldığındaysa basılı fotoğraf albümü senin!

Kampanya Detayı:
  • Ford “Başardığım An ” Çekiliş Kampanyası, FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Kampanya, 25.11.2014 (Saat 09:00) - 15.01.2015(Saat 23:59) tarihleri arasında, Türkiye genelinde, www.basardigiman.com (ücretsiz) adresli web sitesinde üzerinden uygulanmaktadır.
  • Ford “Başardığım An” Çekiliş Kampanyası kapsamında, Türkiye genelinde, FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş.’ye ait, Ford ürünlerinin tanıtımının yapıldığı www.basardigiman.com (ücretsiz) web sitesinde, Instagram’la veya Facebook’la bağlan seçeneklerinden istediği ile bağlanarak, kampanya sayfasında kendilerini başarılı hissettikleri anlara ait 10 ayrı fotoğrafını paylaşarak, bu fotoğraflar ile video oluşturan ve sayfadaki forma Ad, Soyad, Adres, Doğum Tarihi, E-Mail Adresi ve Telefon bilgilerini girip kayıt yaparak katılanlara 1 çekiliş hakkı (kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır) verilecektir.
  • Kampanyaya www.basardigiman.com adresli web sitesi üzerinden Instagram ve Facebook üyelik bilgileri ile isteyen herkes ücretsiz katılabilir, Instagram ve Facebook üyeliği de ücretsizdir.
    Kampanya kapsamında, kampanya sonunda, toplam katılımcı datasından yapılacak şirket çekilişiyle, 1000 kişiye 1’er adet Ford Fotoğraf Albümü ikramiyesi verilecektir. Albüm içinde, katılımcının kampanyaya sunduğu 10 fotoğraf basılmış olarak sunulacaktır. Çekilişite bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • Çekiliş, 30.01.2015 Saat 12:00’da yapılacak ve kazananlar 04.02.2015 tarihinde, www.basardigiman.com (ücretsiz) web sitesinde duyurulacaktır. Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez ve nakit karşılığı talep edilemez.
  • Kazanan talihlilerin hediyeleri, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. tarafından katılımcıların kampanyaya katılırken verdikleri adrese kargo ile gönderilecektir. Yanlış, hatalı veya yetersiz/eksik adres veya adreste bulunmama gibi sebeplerden dolayı teslim edilemeyen hediyeler üzerinde, kargo firmasından Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. ye iade işlemi yapıldıktan sonra kazananlar hak iddia edemezler.
  • Kampanyaya sunulan veya ikramiye kazanan fotoğraflardan uygun görülenler, kampanya sayfasında yayınlanacaktır ve siteye üyesi kullanıcılar tarafından paylaşılabilecektir, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş’nin uygun göreceği şekillerde, internet sayfalarında ve çeşitli mecralarda yayınlanacaktır, katılmcı bu şartı ve sundukları fotoğraflar ile ilgili haklarından feragat ettiğini ve bu hakları Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.ve bağlı şirketlerine devrettiğini, hiçbir hak talebinde bulunmayacağını kabul ve taahhüt eder. Katılımcı, sunduğu fotoğrafın kendisine ait olduğunu kabul ve taahhüt eder. Katılımcı, kendisinden başka izin almadığı hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir fotoğraf veya içerik iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, söz konusu fotoğrafı yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Hakları kendisine ait olmayan bir fotoğraf ile başvuran katılımcı diskalifiye edilir, ikramiye kazansa dahi ikramiye hakkını kullanamaz, ikramiye hakkı iptal edilir.
    Kazananlara ayrıca, kampanyaya sunduğu bilgilerden iletişime geçilerek ulaşılacaktır, bilgi teyidi yapılacaktır. Katılımda sunulan bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır, doğru ve eksiksiz olarak doldurması zorunludur. Katılımcılar, kampanya internet sayfası nihai sistem kayıtlarının esas alınacağını peşinen kabul etmiş sayılırlar. Başvuru süresinde başvurmayan ya da katılım, instagram üyelik bilgilerinde, sunduğu tüm bilgilerde katılımcı tarafından yanlış veya eksik beyan edilen bilgiler sebebiyle ikramiye kazananlara ulaşılamaması ve benzeri yaşanacak aksaklıklardan Ford Otomotiv Sanayi A.Ş., Ogilvy, DenizAjans sorumlu tutulamaz.İkramiyeler, ulaşılan ya da belirtilen sürede başvuranlara, ücretsiz sunulacaktır.
  • Bilgileri yetersiz olan ve başvuru süresinde başvurmayan kazananların e-maillerinin hatalı olması ya da iki defa e-mail gönderilmesine rağmen katılımcıya ulaşılamaması durumunda internet sitesinde yayınlanan ilan kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez.
    İkramiyeyi teslim alabilmek için, kampanya kayıtlarındaki bilgilerin doğruluğunun ispatı amacıyla, üzerinde TC Kimlik Numarasının bulunduğu geçerli bir nüfus cüzdanının ibrazı istenilebilir. Kimlik ibraz etmeyen katılımcılar ikramiye kazanmış olsalar bile diskalifiye olarak ikramiye haklarını kaybedeceklerdir.
  • Ford Otomotiv Sanayi A.Ş., Ogilvy ve DenizAjans ödülün açıklanmasında, katılım şart ve koşullarında olabilecek baskı ve dizgi hatalarından, ya da web sayfasında yer alan datalarda olabilecek eksik ve yanlışlıklardan sorumlu tutulamaz. Ford Otomotiv Sanayi A.Ş., Ogilvy ve DenizAjans katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.
  • Katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı Ford Otomotiv Sanayi A.Ş., Ogilvy ve DenizAjans sorumluluk kabul etmez.
  • Ford Otomotiv Sanayi A.Ş., Ogilvy, DenizAjans ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.
  • Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’nin kampanya şartlarını ve süresini değiştirme hakkı saklıdır. Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. ayrıca, kampanyayı durdurma, sona erdirme ve süresini değiştirme hakkına sahiptir. Ford Otomotiv Sanayi A.Ş., Ogilvy bu kampanyaya katılan herkese kampanya ile ilgili ve ayrıca tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkına sahiptir.
  • Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.bu kampanyanın, ilgili yönetmeliğin 2/f maddesine göre, Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında yürütülmesine dair, 02.10.2014 tarihli ve 40453693-255.05.02/3091-7852 sayılı uygunluk yazıları DenizAjans tarafından alınmıştır.
    Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.’ye aittir.
  • Ford Otosan ve Ogilvy Mather iletişim amaçlı ve süresiz olarak kullanıcılar tarafından gönderilen fotoğrafları kampanyayla ilgili tüm mecralarda kullanma hakkına sahiptir. Fotoğraflarını siteye yükleyen kullanıcılar bu şartı kabul etmiş sayılır.
  • Kampanyaya katılan ve fotoğraf yükleyen herkes yukarıda geçen şartları okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.




İlgili etiketler : Ford, Başardığım An, Basardigiman.com, Çekiliş,

Kampanya Sahibi

Ford
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Ocak 2015
  • Trafik

    : 1659

Benzer Kampanyalar

  • Migros Migros'tan Pepsi, Lipton, Fruko, Yedigün, 7UP, Ruffles , Lays, Doritos, Çerrezza, Cheetos Alışverişleri Kazandırıyor

    Migros'tan Pepsi, Lipton, Fruko, Yedigün, 7UP, Ruffles , Lays, Do

    16 Mayıs - 5 Haziran 2024 tarihleri arasında Migros'lardan Money Card ile Pepsi, Lipton, Fruko, Yedigün, 7UP, Ruffles , Lays, Doritos, Çerrezza, Cheetos Ürünlerinden Birlikte veya Ayrı Ayrı...
    16 Mayıs 2024113 defa incelendi
  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024201 defa incelendi
  • Hepiyi Sigorta Hepiyi Sigorta Büyük Bahar Çekilişi Kampanyası

    Hepiyi Sigorta Büyük Bahar Çekilişi Kampanyası

    iPhone 15, MacBook Air ve daha birçok hediyeden birini kazanmak için Hepiyi.com.tr’den kasko veya trafik teklifi alın! 1 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında Hepiyi.com.tr'den kasko veya...
    29 Nisan 2024188 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024538 defa incelendi
  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024328 defa incelendi