Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

First X Fresh Ferahlığını Test Edecek Sakız Uzmanları Aranıyor!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 8451 defa incelendi
  • Puan : star star star star 87 incelemede 3,55 puan almıştır.
First'ün kristal ferahlığında bir iş teklifi var!

First X-Fresh çiğneyip, kristal ferahlığını test edecek, çenesi kuvvetli “Sakız Uzmanları” aranıyor.

 1-31 Aralık 2014 tarihleri arasında First X Fresh çiğnerken çekdiğin vidonu ve First X-Fresh çiğnerken yaşadıkları tecrübeyi 140 karakterde yazıyla ferahkariyer.com'dan paylaş 3.000 TL maaşla işe başlama şansını yakala.

Kampanya Detayı:
1. "Ferah Kariyer"Kent Gıda Mad. San. ve Tic. A.ş. tarafından 01.12.2014 tarihi itibari ile ferahkariyer.com sayfasında başvuru toplamak için kullanılan bir uygulamadır. Bu Uygulama, sadece UZMAN (iş) pozisyonu için çalışan adayları (Kullanıcı) tarafından iş başvurusu amacıyla kulanılır.
2. Uygulamay girenKullanıcıların karşısına öncelikle yapacakları iş başvurusu ile ilgili elde edebilecekleri önemli bilgiler sunulmaktadır.
3.Uygulama hakkında kısaca bilgilendirilen Kullanıcıların, Uygulamayı kullanabilmeleri için "Başvur" butonuna tıklamalıdırlar.
4.Başvuru yapabilmek için Kullanıcılar sırasıyla. kişisel bilgilerinden oluşan başvuru formunudoldururlar, First X Fresh çiğnedikleri 10 saniyelik videoyu sisteme yüklerler ve en son  First X-Fresh çiğnerken yaşadıkları tecrübeyi 140 karakterde yazıyla paylaşırlar.
5. 1 - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında alınan başvurular incelenerek, aralarından 10 kişi belirlenir ve mülakata çağrılacaktır. 1 - 30 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak mülakatlar sonunda 3 kişinin işe alımları için teklif verilerek, kabulleri üzerine işe alınacaklardır.
6. İşe alınan 3 kişi aylık 3.000 TL net maaş + sigorta olarak çalışacaktır.
7.Çalışması süresi 3 ay olarak belirlenmiştir. 3 ayın sonunda işe alımları gerçekleştirilen kişiler iş sözleşmesi kendiliğinden sona erecektir.
8.Bu uygulamaya sadece http://www.ferahkariyercom internet sitesi üzerinden katılım yapılabilir.



İlgili etiketler : First, First X Fresh, First X Fresh Kampanyası, Ferahkariyer.com, İş, Yarışma, First İş Başvurusu,

Kampanya Sahibi

First
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 8451