Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Finansbank'tan Yılbaşına Özel Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2274 defa incelendi
  • Puan : star star star star 48 incelemede 3,79 puan almıştır.
Finansbank müşterilerine hem dosya masrafsız hem de düşük faizli ihtiyaç kredisi olanağı sunmayı sürdürüyor. Kasım ayında başlayan ve yoğun talep üzerine Aralık ayı sonuna kadar da devam edecek olan özel kampanyayla, Finansbank müşterisi  aylık %1,39’dan başlayan düşük faiz oranlarıyla 60 aya varan vade seçenekleri ile dosya masrafsız ihtiyaç kredisi kullanabilecek.  
 
Müşterilerine düşük faizli ihtiyaç kredisi olanağı sunan ve ‘Bizce Mümkün’ konsepti çerçevesinde çalışmalarını yürüten Finansbank, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Dosya masrafı ödemek istemeyen müşterileri için çok cazip gelebilecek bir teklif sunan Finansbank, çok uygun faiz oranıyla da dikkat çekiyor. Kasım’da başlayan dosya masrafsız düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasına gelen yoğun ilgi nedeniyle kampanya Aralık ayında da sürüyor. 2013 için hayal edilenler, Finansbank’la gerçek oluyor.

Son dönemlerde dosya masrafsız kredileri tercih eden banka müşterileri için çok uygun faiz oranıyla teklifini daha da cazip hale getiren Finansbank, kredi süreçlerindeki hızı ve kolaylığıyla da dikkat çekiyor.

Aylık %1,39’dan başlayan faiz oranlarıyla dosya masrafsız ihtiyaç kredisinden yararlanmak için dileyen müşteriler T.C. kimlik numaralarını 5030’a SMS’le gönderebilir ya da  www.finansbank.com.tr’yi ziyaret ederek internetten başvuruda bulunabilir. Finansbank’ın dosya masrafsız düşük faizli ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen müşteriler Finansbank şubelerine bekleniyor.




İlgili etiketler : Finansbank, Yılbaşı Kampanyası, Yılbaşı Kredisi, Kredi Kampanyası, Yılbaşı 2013, Yılbaşı, Yeni Yıl Kredisi,

Kampanya Sahibi

QNB Finansbank
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Aralık 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 2274