Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Finansbank'tan Yeni Yıla Özel Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1993 defa incelendi
  • Puan : star star star star 161 incelemede 4,07 puan almıştır.
Finansbank, müşterilerine hem dosya masrafsız hem de düşük faizli ihtiyaç kredisi olanağı sunmayı sürdürüyor. 2012’nin son iki ayında yoğun talep gören çok cazip koşullu kredi, Ocak ayında da Finansbank müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu özel kampanyayla müşteriler 10.000 TL ve üzeri kredi tutarları için aylık %1,39’dan başlayan düşük faizli oranlar ve 60 aya varan vade seçenekleri ile dosya masrafsız ihtiyaç kredisi kullanabilecek.  
 
Müşterilerine düşük faizli ihtiyaç kredisi olanağı sunan ve ‘Bizce Mümkün’ konsepti çerçevesinde çalışmalarını yürüten Finansbank, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Dosya masrafı ödemek istemeyen müşteriler için çok cazip bir teklif sunan Finansbank, uygun faiz oranıyla da dikkat çekiyor. Finansbank’ın uygun faizli kredileriyle 2013 için hayaller de gerçek oluyor.

Son dönemlerde dosya masrafsız kredileri tercih eden banka müşterileri için çok uygun faiz oranıyla teklifini daha da cazip hale getiren Finansbank, kredi süreçlerindeki hızı ve kolaylığıyla da ön plana çıkıyor. Tek bir SMS’le başvurulabilecek bu cazip kredi fırsatı için kredi ihtiyacı olanların TCKN’sını 5030’a göndermesi yeterli oluyor. Ayrıca www.finansbank.com.tr’yi ziyaret ederek de internetten başvuru yapılabiliyor.



İlgili etiketler : Finansbank, Kredi Kampanyası, Yeni Yıl Kredisi, İhtiyaç Kredisi, Kredi,

Kampanya Sahibi

QNB Finansbank
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ocak 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2013
  • Trafik

    : 1993

Benzer Kampanyalar