Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Finansbank'tan Emeklilere 300 TL Nakit Hediye!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1770 defa incelendi
  • Puan : star star star 26 incelemede 2,77 puan almıştır.
En az aylık 500 TL'lik emekli maaşını Finansbank'a taşıyan emekliler, 36 ay boyunca maaşını Finansbank aracılığıyla almak ve Kredili Mevduat Hesabı açmak kaydıyla hoş geldin hediyeniz 300 TL'yi kazanıyor!

Müşterilerine klasik bankacılık hizmetlerinden fazlasını sunan Türkiye’nin finansçısı Finansbank, maaşlarını ilk defa Finansbank’a taşıyan emekli müşterilerine 300 TL nakit kazandırıyor.

Aylık 500 TL ve üzeri maaş alan emekliler, maaşlarını 36 ay boyunca Finansbank aracılığıyla almaları ve Kredili Mevduat Hesabı açtırmaları durumunda 300 TL nakit para ödülünün yanı sıra benzersiz önceliklere de kavuşuyor. Finansbank’ın emekli müşterilerine sunduğu avantajlardan yararlanmak isteyenlerin 30 Nisan 2014 tarihine kadar Finansbank şubelerine başvurmaları gerekiyor.

Emekliler, maaşlarını Finansbank’tan aldıkları süre boyunca Finansbank şubelerinde işlem önceliğinden faydalanıyor ve banka kartlarıyla Türkiye’deki tüm bankaların ATM’lerinden ücretsiz olarak maaşlarını çekebiliyor, bakiye görüntüleyebiliyorlar. Aynı zamanda maaş aldıkları sürece hesap işletim ücreti de ödemiyorlar.

Finansbank emekli maaş müşterilerine ihtiyaç, otomobil ve konut kredilerinde de düşük faiz avantajları ve uzun vadeli ödeme seçenekleri sunuyor. Mevcut faiz oranı üzerinden tüketici kredilerinde yüzde 25, otomobil kredilerinde yüzde 10 indirimin yanı sıra 3 ayda bir geri ödeme imkanı sağlanıyor. Konut Kredisi dosya masrafında da yüzde 25 indirim yapılıyor ve yine 3 ayda bir geri ödeme imkanı sağlanıyor. Finansbank emekli müşterilerine özel olarak, 1200 TL’ye kadar 6 ay vadeli faizsiz ve dosya masrafsız ihtiyaç kredisi de sunuyor.

Kampanya Detayı:

  • Kampanyaya 27 Şubat 2014 itibari ile kayıt olunabilecektir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için, müşterilerin belirtilen kampanya tarihleri aralığında Kampanya Başvuru Formu'nu doldurarak kampanyaya başvurmaları, emekli maaş hesabı açılışına ilişkin BİS (Bireysel Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi) ve diğer dokümanları imzalamaları "Talimatlı Kredili Mevduat Hesabı Başvuru Formu"nu (AySonu hesabı başvuru formu) doldurmaları ve emekli maaşlarını 1 Ağustos 2014'e kadar Finansbank aracılığıyla almaya başlamaları gerekmektedir.
  • 1 Aralık 2012 - 12 Mart 2013 tarihi aralığında emekli maaşını Finansbank'tan alan müşteriler kampanyadan faydalanamamaktadır. 1 Aralık 2012 - 12 Mart 2013 tarihi aralığında emekli maaşı Finansbank'a yatan müşteriler arasından, emekli maaşlarını farklı bir banka aracılığıyla almaya başlayıp sonra tekrar Finansbank aracılığıyla almak için talepte bulunan müşteriler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
  • Müşterinin kampanyadan faydalanabilmesi için aylık emekli maaşının 500 TL ve üzerinde olması, 3 aylık ödenen maaşlar için 1,500 TL ve üzeri olması gerekmektedir.
  • Kampanyaya katılan müşteriler Banka tarafından değerlendirme yapıldıktan ve dokümanlar temin edildikten sonra adına (Kredili Mevduat Hesabı) KMH hesabı açılan ve emekli maaşı Bankaya yatırılmaya başlanılan ve diğer tüm şartları sağlayan müşterilerin ödülleri peşinen, maaş almaya başlanılan güne göre aynı/devam eden ayın 5. ya da 16. ya da 25. günlerinde emekli maaşı hesaplarına yüklenecektir.
  • Kampanyadan kazanılan ödülün geri alınmaması için emekli maaşın ilk alındığı ay dahil olmak üzere 36 aylık süre boyunca müşterinin emekli maaşının Finansbank'a yatmaya devam etmesi gerekmektedir. Bu kapsamda 36 aylık süre içerisinde kalan belirli dönemlerde müşterinin emekli maaşının halen Finansbank'a yatıp yatmadığı Kampanya katılım şartları kapsamında değerlendirilecektir. İş bu kampanya şartlarında belirtilen sürelerde her hangi bir nedenle sözleşme feshedilir veya maaş hesapları herhangi bir nedenle kapatılır ise; kampanya kapsamında müşteriye ödenmiş olan bedeller müşterilerin mevcut vadesiz hesaplarından geri alınmak sureti ile tahsil edilecektir. Bakiyenin yeterli olmadığı durumlarda ise Kredili Mevduat Hesabından tahsilat sağlanacaktır.
  • Banka, kredi limitini, limitin tahsis edildiği tarih itibariyle Müşteri'nin Banka'ya beyan etmiş olduğu mali yapısı, piyasadaki iktisadi şartlar ile Banka'nın kredi tesis ve idame maliyetlerini dikkate alarak tahsis edip etmemekte serbesttir. Banka'nın; Müşteri'nin mali yapısında, Bankacılık sektörünü ilgilendiren iktisadi şartlarda ve/veya Banka'nın kredi tesis ve idame maliyetleri kapsamında bir değişiklik olması halinde; Banka'nın, tahsis edilen kredi limitini, türünü, kullanma konusunu ve/veya kullanım koşullarını, teminat verilmiş olup olmamasına bağlı bulunmaksızın, değiştirebilme, limitin tamamını veya bir kısmını iptal edebilme, kredinin kullanımını bir müddet için durdurabilme veya krediyi geri çağırabilme hakkı saklıdır.
  • Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir.
  • Finanbank. A.Ş şubede yapılacak işlemler sırasında başvuruyu yukarıda belirtildiği şekilde serbetçe değerlendirme, uygun görmediği başvuruları kabul etmeme ve gerekli gördüğü hallerde ek teminat ve gelir belgesi, isteme hak ve yetkisine sahiptir.
  • Kampanyaya sadece Finansbank A.Ş. şubelerinden başvuru yapılabilmektedir. Kampanyadan çıkış yapmak isteyen müşterilerin, başvuru yaptığı Finansbank şubesine kampanya iptali için yazılı talimat vermesi gerekmektedir.




İlgili etiketler : Finansbank, Finansbank Emekli Kampanyası, Emekli Maaşı, Kampanya,

Kampanya Sahibi

QNB Finansbank
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 6 Mart 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 1 Ağustos 2014
  • Trafik

    : 1770

Benzer Kampanyalar