Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Erzurum MNG AVM 1. Doğu Anadolu Garaj Günleri

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1489 defa incelendi
  • Puan : star star star 104 incelemede 2,82 puan almıştır.
MNG Doğu Anadolu Garaj Günleri için geri sayım başladı...

Açıldığı günden bu güne kadar ulusal marka karmasının yanında düzenlediği etkinlikler, alışveriş festivalleri kadar sunduğu cazip kampanyalar ile Doğu Anadolu Bölgesinin uğrak noktası olmayı başaran MNG Alışveriş Merkezi, bu sefer 14 - 30 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenleyeceği "Doğu Anadolu Garaj Günleri" ile onlarca seçkin markaların yüz binlerce ürününe  %70'e varan indirimlerle sahip olma fırsatı sunacak.

MNG Alışveriş Merkezi B2 otoparkında gerçekleşecek "Doğu Anadolu Garaj Günleri"nde dünyaca ünlü markaların cazip indirimlerini 2 hafta boyunca tüketiciye sunulacak.

Garaj Günlerinde Alışveriş Kazandıracak
MNG Doğu Anadolu Garaj Günleri'nde ziyaretçilere avantajlı alışverişin yanında sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunulacak. Garaj Günlerinde 200 TL ve üzerinde alışveriş yapanların Hediye Çarkı’ndan (çarkıfelekten) sürprizlerle ödüllendirileceği etkinlik, MNG’nin otoparkında, ziyaretçiler, alışveriş sonrasında yemek katında yaptıkları her 50 TL’lik alışveriş için ücretsiz sinema biletlerini alarak yorgunluk atabilecekler. Alışverişte kalori yakanlar için 200 TL’lik alışverişe 20 TL’lik yemek çeki ya da miniklerden tam not alacak Tema Park kuponuhediye edilecek.

MNG AVM 2. Yıl Kampanyası ile Daire Kazanma Şansı
Erzurum Mng Alışveriş ve Yaşam Merkezi 2. yaşını Büyük bir sürprizle kutluyor...
Mng Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde yer alan mağazalardan 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak, alışveriş fiş/ faturası ile danışma bankosundan kampanyaya katılım formu dolduran ziyaretçiler her 100 TL'lik alışverişleri için 1 Çekiliş hakkı kazanacaklar.

Kampanya kapsamında yapılacak çekilişle 1 kişiye Erzurum Paandöken ilçesinde 300 bin TL değerinde 3 + 1 Lüx daire , 1 kişiye iPhone 8 64 GB Akıllı Cep Telefonu, 1 kişiye Bosch 9 kg Çamaşır Makinesi, 1 kişiye Bosch marka Buzdolabı, 1 Kişiye Bosch marka Ocaklı Fırın, 1 kişiye Philips 32" Uydu Alıcılı LED Televizyon, 1 kişiye Bosch marka 3 Programlı Bulaşık Makinesi hediye edilecektir.

MNG Doğu Anadolu Garaj Günleri'ne Katılımcı Markalar;
Özdilek, Tekzen, Flo, Kar Spro, U.S. Polo Assn., Twigy, Pierre Cardin, Kemal Tanca, Greyder, David Walker, Jack Jones, Panço, Haribo, Karaca, Avva, Altınyıldız Calssic, Beymen, D'S Damat, Doctor Faustus BookStore, Setrms, Nihan, Organik, Yataş, Tokgöz, Cimilli, Cashmere, Media Markt, Erzen, Civil, Network, Kütahya Porselen, Toğba & Venn, Ayakkabı City, Biev, Kayra, Loya



İlgili etiketler : Mng Avm, Mng Alışveriş Merkezi, Erzurum Mng Avm, Garaj Günleri, İndirim,

Kampanya Sahibi

Erzurum MNG Mall AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Eylül 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Eylül 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2019
  • Trafik

    : 1489

Benzer Kampanyalar