Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Ereylin Avm Büyümeye Devam Ediyor

  • 14 yıl önce eklendi
  • 5106 defa incelendi
  • Puan : star star star 76 incelemede 3,49 puan almıştır.
Son dönemlerde özellikle hafta sonları büyük yoğunluğun yaşandığı, ziyaretçi sayısının arttığı EREYLİN’ de bundan sonra bu sayının daha da artması bekleniyor. Bünyesinde bulunan firmaların yanı sıra her geçen gün yeni ve farklı firmaları Karadeniz Ereğli halkı ile buluşturan EREYLİN AVM geçtiğimiz günlerde de tecrübesiyle ve kalitesiyle yurdun dört bir yanında hizmet veren, çocukların turuncu marketi, MİGROS ve 1968 yılından bu yana ürün kalitesinden ödün vermeyen ve yurt içinde bir çok ilde şubesi bulunan English Home Mağazalarını bünyesine kattı.

EREYLİN Alış Veriş Merkezindeki yenilikler bunlarla da sınırlı kalmıyor çok yakın zamanda hizmete girecek olan zengin menü çeşitlemesi ile damaklarda tat bırakacak olan CESHNİ CAFE; çocuk ve bebek giyimde sektörünün öncüsü olan CİVCİV ÇOCUK DÜNYASI hızla süren dekorasyon çalışmaları ile EREYLİN AVM’ de hizmet vermek için gün sayıyor.

MİGROS EREYLİN’de

Türkiye genelinde, 450 Mağaza, 212 M, 172 MM, 55 MMM, 11 M-JET ile toplam 64 il ve ilçede hizmet vermeye devam eden MIGROS, MM Migroslardan bir tanesi de Karadeniz Ereğli’de EREYLİN Alış Veriş Merkezi’nde hizmet veremeye başladı.
Tecrübesiyle, 56 yıldır müşterisine, yatırımcısına, personeline ve tedarikçisine en iyiyi, en güzeli, en uygun fiyatlı ürünü sunma çabasında olan ve müşteri memnuniyetini her zaman ilke edinen Migros Karadeniz Ereğli’de satış portföyünü daha da yükseltmeyi hedefliyor.

Alışverişin En Keyiflisi MIGROS’ta…
Her zaman öncü rol üstlenen ilklerin uygulayıcısı Migros, müşterilerine alışverişin en keyifli, en farklı ve en çeşitlisini sunmakta, gelişen perakende sektörü standartlarını göz önünde bulundurarak tüm süreçlerini iyileştirme ilkesini benimsemektedir.
Karadeniz Ereğli başta olmak üzere Alaplı, Akçakoca, Kozlu ve Zonguldak’tan da müşterilerin gelmesi beklenirken, haftasonları Migros’un ziyaretçi sayısının da oldukça artması bekleniyor.


ENGLİSH HOME
İngiliz Tarzını Evinizde Yaşatın…

English Home kimliği; İngiliz tarzı tasarımlara, estetik ve ince zevkli Türk geleneklerinin eklenmesi ile oluşan English Home EREYLİN’ de hizmete başladı.
Ülkenin ilk 500 sanayi firması arasında yer alan kurucuları ile hiç aracı olmadan direk sizlere hizmet ediyoruz.

1968 yılından bu yana hizmet veren English Home yıllardır Türkiye pazarında yerini alıyor. İstanbul’da 24 şube, Ankara’da 7, Adana, Antalua, Bodrum, Bursa, İzmir, Eskişehir, Gaziantep, Gebze, İskenderun, İzmit, Kayseri, Konya, Malatya, Mersin, Nevşehir, Tekirdağ ve Trabzon’dan sonra Karadeniz Ereğli’de EREYLİN Alış Veriş Merkezinde şube açarak hizmet vermeye başladı.

Kendi tarzını oluşturan, evinde mutluluk ve huzur arayan herkese zevkli, doğal, sade çözümler sunma idealinde olan English Home Karadeniz Ereğli başta olmak üzere Zonguldak, Alaplı’daki müşterilerinin de ev dizaynına yardımcı olacak. …


İlgili etiketler : Ereylin Avm, Migros, English Home, Civciv, Migros Karadeniz Ereğli, Ereylin Alış Veriş Merkezi,

Kampanya Sahibi

Ereylin AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Nisan 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Nisan 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2011
  • Trafik

    : 5106

Benzer Kampanyalar