Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Enza Home 4. Mobilya Festivali Başladı

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1409 defa incelendi
  • Puan : star star star star 82 incelemede 3,63 puan almıştır.
Evlerde heyecanla beklenen 4. ENZA HOME MOBİLYA FESTİVALİ başladı!

Evlerinde Enza şıklığını, benzersiz fırsatlarla yaşamak isteyenler için tüm ürünlerde festivale özel %50’ye varan indirimler Enza Home’larda! Siz de bu rengarenk festivalde yerinizi alın, evinizde Enza ayrıcalığını yaşayın.

Enza Home 4. Mobilya Festivali Kampanyası 01 Kasım - 31 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacak olan mobilya alıșverișlerinde geçerlidir. Kampanya kapsamında belirli ürünlere peșin fiyat üzerinden net %30, net %35, net %40 ve net %50 indirim; diğer ürünlere ise peșin fiyat üzerinden net %25 indirim uygulanır. Kampanya kapsamında aksesuar ürün grubunda yer alan halı ve aydınlatma ürünlerine peșin fiyat üzerinden net %30 indirim uygulanır. Bu kampanyaya yatak, baza, bașlık, ev tekstili ürünleri dahil değildir. Ayrıca Enza Home ve Yataș Bedding kampanyaları birbirleri ile birleștirilemez.

Yataș, ürünlerin görünüm ve özelliklerinde önceden belirtmeksizin değișiklik yapma hakkına sahiptir. Bu web sitesinde yer alan fiyatlar tavsiye edilen fiyatlardır. Yataș, web sitesinde yer alan fiyatları haber vermeksizin değiștirme hakkına sahiptir. Teknik hatalardan kaynaklanan yanlışlıklar Yataș için bağlayıcı değildir. Kampanya ürünleri, üretim ve stok imkânlarıyla sınırlıdır. Belirtilen fiyatlar TL cinsindendir. Fiyatlarımıza %18 KDV dahildir.



İlgili etiketler : Enza Home, Mobilya, Mobilya Festivali, Mobilya Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Enza Mobilya
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Kasım 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2017
  • Trafik

    : 1409

Benzer Kampanyalar

  • Bellona Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona’dan yeni yılda Evinize Yakışır Fırsatlar!  Türkiye'nin en büyük mobilya markalarından Bellona, 1 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 78.900 TL ve üzeri alışverişleriniz...
    5 Ocak 20241524 defa incelendi