Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Emaar AVM Yeni Yıl Kampanyası

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1499 defa incelendi
  • Puan : star star 33 incelemede 2,24 puan almıştır.
Emaar’dan Yeni Yıl Sürprizi!

16 Aralık 2020-16 Ocak 2021 tarihleri arasında seçili Emaar mağazalarından yapılacak alışverişlerinizde toplam 1500 TL yüklü Param Kart kazanma şansı!

Kampanyaya katılmak için Emaar Mobil’i indirin, Emaar Cüzdan’a faturalarını yükleyerek biriktirmeye başlayın!

16 Aralık – 16 Ocak arasında katılım sağlayabilirsiniz. Kampanya katılımı 1000 kişi ile sınırlıdır. Katılım sayısı tamamlandığında Emaar kampanyayı 16 Ocak 2021 tarihinden önce bitirebilecektir.

Kampanyaya katılım Emaar mobil uygulaması içerisinde yer alan Emaar Cüzdan sekmesinden gerçekleştirilmelidir.

  • adım: Cep telefonlarına yüklü Emaar mobil uygulaması üzerinden katılımcıların öncelikle kayıt oluşturmaları, ikinci adımda ise fiş/faturalarını, üzerinde yer alan tüm bilgilerin okunabileceği şekilde, alışveriş yapılan gün içerisinde uygulama üzerinden yüklemeleri gerekmektedir.
  • adım: Kampanyadan faydalanmak için Mobil Uygulamada yer alan ilgili fatura tutarını gösteren sekmeye tıklanır. Açılan pencerede ‘HEDİYENİ SEÇ’ sekmesine tıklanarak hak edilmiş olan puanın karşılığındaki hediyeye tıklanarak ‘HEDİYENİ AL’ butonuna tıklanır.Sistem tarafından kişiye özel verilen kod ile Emaar’da yer alan info desk’e gidilerek Param Kart teslim alınır. Eğer kişinin daha önceden telefon numarasına kayıtlı bulunan Param Kart’ı mevcut ise yükleme bu karta yapılır.
Emaar içerisinde bulunan döviz bürosu işlemleri, bankalardan/ATM’lerden alınan makbuzlar, lüks mağaza kategorisinde yer alan markalar, tütün ve tütün mamulleri, alkol ve alkollü içecek alımları, market alışverişleri, şans oyunları harcamaları, sarrafiye altın, elektronik, beyaz eşya, küçük ev aletleri alımları, kuaför ve bakım hizmetleri, spor salonu üyeliği alımları, terzi ve kuru temizleme hizmetleri, oto yıkama hizmetleri, gıda ve market alışverişleri, eczane ilaç alımları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dakika yüklemeleri, ürün değişim fiş/fatura/e-faturaları, turizm ve seyahat harcamaları, spor üyeliği satın alımları, hediye çeki satın alımları, yemek kartları ile yapılan alışverişler, hediye çeki ve/veya Param Kart ile yapılan alışverişler ve tüm hediye tutarları kampanyaya dahil değildir. Bu kapsamda Ermenegildo Zegna, Gizia Gate, Golden Goose, Gucci, Hugo Boss, Hermes, Louis Vuitton, Vakko, Fabianna Filippi, Cartier, Harry Winston, Mont Blanc, Tektaş Watches & Jewellery, Tourbillon, Mac Athletics, Odak Eczanesi, Migros, Malatya Pazarı, Amasya Et Ürünleri, Dry Center Lostra, ETS TUR, For Kids Hair, Gültekin Döviz, Jolly Tur, Otoför- Oto Yıkama, Özbayrak Altın, Pronail, Studio 42&Hair and Make up, Şans Oyunları, Terzi, Tobacco Shop, Beko, Media Markt, Samsung, Siemens, Turkcell, Turk Telekom, Vodafone, Atasay, Altınbaş, Atasay Exclusive, Kaff Diamond, Koçak Gold, Lizay, Storks, Swarovski, Zen Diamond, Beko, Media Markt, Samsung, Siemens, Turkcell, Turk Telekom, Vodafone mağazalarından yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.



İlgili etiketler : Emaar Avm, Emaar Avm Kampanyaları, Yeni Yıl Kampanyası, Yılbaşı Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Emaar Square Mall
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Aralık 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 27 Aralık 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Ocak 2021
  • Trafik

    : 1499

Benzer Kampanyalar