Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Elidor Ürünlerini Shazamlayın, Çekilişle Sürpriz Hediyeler Kazanın!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1568 defa incelendi
  • Puan : star star star 60 incelemede 2,62 puan almıştır.
14-28 Şubat tarihleri arasında Elidor Şampuan ve Saç Kremi ürünlerini Elidor Shazam uygulamasında okutun çekiliş hakkı kazanın. Yapılacak çekilişle 1 kişiye Vespa Primavera 150 3V 2017 Model Motosiklet, 5 kişiye Apple Iphone 7 32 GB ve 10 kişiye Fuji Film Instax Mini Pembe renkli Digital Fotoğraf Makinesi hediye edilecektir.

Ayrıca şişe görsellerini uygulama tarafından okutarak kampanyaya katılan ilk 1000 kişi anında 600ml şampuan ve 600 ml saç kreminden oluşan Elidor ürün paketini kazanacaktır.

Kampanya Detayı:
1. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş.’ye (“Unilever”)ait Elidor markası tarafından Shazam uygulaması üzerinde gerçekleştirilen Elidor Shazam kampanyası (“Kampanya”) 14.02.2017 (00:01) – 28.02.2017 (23:59) tarih ve saatleri arasında düzenlenmektedir. İşbu Katılım Koşullarında bahsi geçen tüm zamanlara İstanbul Yerel Saati (Avrupa Merkez Saati + 1 Yaz Saati) uygulanacak olup. U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. saati esas alınır.
2. Kampanya, Shazam uygulamasında yukarıda belirtilen tarihler arasında Elidor markasına ait Elidor Şampuan ve Saç Kremi ürünlerinin yeni şişe görsellerinin uygulama tarafından okunmasıyla aktif hale gelmektedir. Elidor Shazam uygulamasında, uygulama içerisinde açılan katılım formunu ad, soyad, adres, cep telefonu numarası ve doğum tarihi bilgileriyle dolduran kullanıcılara 1 çekiliş hakkı verilecektir.
3. Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
4. Kampanya’ya katılım ücretsizdir, internete bağlantı ve data ücreti katılımcıya aittir. Katılım için ürün alım şartı yoktur.
5. . Katılımcılar; Shazam uygulamasını akıllı telefon veya tablet bilgisayarlarına ücretsiz indirebilirler (Shazam; dinlerken ismini hatırlayamadığımız çalan şarkıyı bulma yani müzikten şarkı bulma ve fiziksel nesneleri tanıma özelliği olan bir uygulamadır). Kampanya’ya katılıma ilişkin tüm bilgilerin doğru ve eksiksiz şekilde sunulması gereklidir. Kampanya’ya katılım sırasında katılımcılardan kaynaklanan sebeplerden dolayı hediye hakkının doğmaması veya kullanılmamasından Unilever sorumlu değildir. Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, Kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler.
Shazam uygulamasında yukarıda belirtilen tarihler arasında Elidor markasına Elidor Şampuan ve Saç Kremi ürünlerinin yeni şişe görsellerini uygulama tarafından okutarak kampanyaya katılan ilk 1000 kişi anında 600ml şampuan ve 600 ml saç kreminden oluşan Elidor ürün paketini kazanacaktır. Elidor ürün paketi kazanan katılımcılar aynı zamanda büyük ödüle çekiliş hakkını da kazanacaktır.
7. Çekiliş, U2 Tanıtım ve Promosyon Hiz. Tic. Ltd. Şti, Gülbahar M. Cemal Sururi S. Halim Meriç İş Merk. No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde 03.03.2017 tarihinde saat 10.00’da gerçekleştirilecek ve sonuçlar 09.03.2017 tarihli Takvim Gazetesi Türkiye baskısında ilan edilecektir.
8. Katılımlarda ad, soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir.
9. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğunun ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
10. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.
11. Türkiye’de ikamet eden yabancı uyruklu kişilerin tescile bağlı ikramiye kazanmaları durumunda; ikramiye tesliminde ikametgah tezkeresi ibrazı zorunludur.
12. Çekiliş sonunda 1 kişi Vespa Primavera 150 3V 2017 Model Motosiklet(değeri: 18.400,00 TL), 5 kişi Apple Iphone 7 32 GB (hat ve kart hariç) (birim değeri:3.835,00 TL) ve 10 kişi Fuji Film Instax Mini Pembe renkli Digital Fotoğraf Makinesi (birim değeri: 253,70 TL) kazanacaktır.
13. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Unilever San. ve Tic. Türk A.Ş. sorumlu tutulamaz.
14. Asil talihliler 24.03.2017, yedek talihliler 08.04.2017 tarihine kadar kimlikleri ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr mail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar.
15. Unilever ve/veya Ajans’ın Kampanya boyunca, Kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojileri kullanılarak hile yaptığı tespit edilen katılımcı/yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini/oylarını hiçbir uyarı yapmadan iptal etme ve erişimini engelleme hakkı saklıdır. Unilever’in yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
16. Shazam uygulamasındaki yarışma sayfası kapsamında, kod ve yazılım da dahil olmak üzere, sayfada yer alan tüm içerikler, Fikri ve Sınai Haklar ile ilgili yasal mevzuat gereğince korunmaktadır. Sayfa kullanıcıları, sayfayı kullanmaları sonucunda sayfaya dahil olan her türlü içerik üzerinde eser/hak sahibi olduklarını ve bu sayfalar üzerindeki tüm mülkiyet hakları ile eser sahibi olmaktan ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’ndan doğan çoğaltma, yayma, işleme, işaret ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim, temsil şeklindeki mali haklarını ve/veya icracı ve/veya yapımcı olmaktan doğan bağlantılı haklarını, topluma sunuluş biçim, zaman ve yerinin belirlenmesi ve eserde herhangi bir şekilde değişiklik yapılması ve diğer tüm fikri ve sınai haklarını, kişisel haklarını, Unilever tarafından belirlenen her türlü mecrada / platformda / ürün / malzeme / organizasyonda vs herhangi bir süre ve mecra kısıtlaması olmaksızın, Türkiye ve dünyada kullanılmak üzere, herhangi bir bedel talep etmeksizin Unilever’e devrettiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.
17. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş., U2 Tanıtım Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd. Şti ve Manajans/Jwt çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
18. Yurt dışında yaşayanlar Kampanya’ya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez ve Unilever’inbundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
19. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, ertelenemez, iade edilemez veya satılıp nakde dönüştürülemez.
20. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler katılımcılar tarafından ödenir.
21. Unilever, Kampanya’ya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden veya telefonların uyumu konusunda çıkabilecek arızalardan ve benzeri her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
22. Katılımcıların bilgi formunu doldurarak paylaştıkları kişisel bilgiler, Unilever nezdinde saklıdır ve Unilever Gizlilik Politikası uyarınca korunmaktadır. Detaylı bilgi için gizlilik politikamızı inceleyebilirsiniz. http://www.unileverprivacypolicy.com/turkish/policy.aspx
23. Katılımcıların paylaştıkları kişisel bilgiler Unilever nezdinde ve Şirket tarafından sadece bilgilendirme amaçlı kullanılabilir.
24. Kampanya’ya katılan herkes, Katılım Koşullarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Unilever ,Kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
25. Katılımcıların Katılım Koşulları’na uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Unilever tarafından yapılacaktır. Unilever bu Katılım Koşullarını gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Katılım Koşulları’ndaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel Katılım Koşulları’nı öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
26. Kampanya ile ilgili oluşabilecek her türlü ihtilaflı durumda Unilever’in sistem/sunucu kayıtlarının doğruluğu esas alınacaktır.
27. Katılım Koşulları’nın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.



İlgili etiketler : Elidor, Elidor Çekiliş, Çekiliş Kampanyaları, Shazam,

Kampanya Sahibi

Elidor
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Şubat 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 10 Şubat 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2017
  • Trafik

    : 1568

Benzer Kampanyalar

  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024157 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024321 defa incelendi
  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024159 defa incelendi
  • Migros Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Bahar temizliği şimdi hem ekonomik, hem hediyeli!  18 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Migros mağazaları, Migros Sanal Market veya Migros Hemen’den Money Kart ile Fini...
    18 Nisan 2024146 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Hediyesi iPhone 15 Pro... Vodafone, kazandıran tekliflerle müşterilerinin dijital deneyimini artırmaya devam ediyor. Vodafone’un yeni yıla özel olarak düzenlediği ...
    16 Aralık 2023663 defa incelendi