Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

ECCO'da Yılbaşına Özel %50'ye Varan İndirim

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1171 defa incelendi
  • Puan : star star star 38 incelemede 3 puan almıştır.
Dünyanın seçkin ayakkabı ve deri markası Danimarkalı ECCO’nun birbirinden şık ve rahat yeni sezon ürünlerine şimditr.shop.ecco.com’da indirimli fiyatlarla sahip olun.

Sadeliğin İskandinav temsilcisi Danimarkalı ECCO, Yılbaşına özel kampanyalarıyla sizleri bekliyor. Hem sevdiklerinize şıklığı ve konforu hediye edin hem de sepetinize eklediğiniz her ürün için ekstra indirimden faydalanın.

ECCO, seçili ürünlerinde geçerli olmak üzeretr.shop.ecco.com’dan gerçekleştireceğiz alışverişlerinizde sepetinizdeki ürünler çoğaldıkça artan indirim imkanı sunuyor. Tüm sevdikleriniz için almak isteyeceğiniz hediyeler için ilk ürüne %30, ikinci ürüne %40, üçüncü ve üstü ürünler için ise  %50 indirim sizleri bekliyor. Online olarak Ecco'nun kadın, erkek tüm ürünlerini satın alarak, ücretsiz kargo ve hızlı teslimat imkanından yararlanabilirsiniz.

Yılda 22 milyon çiftten fazla ayakkabı satan ECCO’nun birbirinden özel, sağlam ve şık tasarımlı ürünlerini İstanbul Marmara Forum’da, Forum İstanbul Mağazası’nda, ECCO Mall of İstanbul’da, Özdilek Park’ta ve Çekmeköy Metro Garden’daki ECCO Mağazası’nda, Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi’nde Nişantaşı’ndaki CITY’S alışveriş merkezinde ve son olarak Kadıköy Tepe Nautilus AVM’de bulabilirsiniz.



İlgili etiketler : Ecco, Ecco Kampanyaları, Yılbaşı, Yılbaşı Kampanyaları, Yılbaşı 2017, Ayakkabı,

Kampanya Sahibi

Ecco
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Aralık 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 1171