Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Doritos 20. Yıl Yarışması

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2487 defa incelendi
  • Puan : star star star star 84 incelemede 3,94 puan almıştır.
Doritos 20. Yılını, 20 yıl öncesine, 90’lara dönerek kutlayor...

21 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında Doritos sosyal medya hesapları; facebook.com/doritosturkiye, twitter.com/DoritosTurkiye adresleri, Instagram ve Scorp mobil uygulaması üzerinden 3 adet kampanya yapılacaktır.
 
Kampanya, katılımcıların Doritos kampanya içeriklerine cevaben #ThrowBackDoritos etiketi ile video ve fotoğraf paylaşan 20 katılımcıya  Iphone 6S, 90’lar temalı ahize kulaklık ve 1 paket Doritos Taco Aile boydan oluşan hediye paketi verilecektir.

Yarışmaların Kapsamı:
 1) 20 Yıl önce Twitter Olsaydı Fenomen Ben Olurdum:

Kampanya 21.10.2015 ile 26.10.2015 tarihleri arasında geçerli olup, resmi Doritos sosyal medya hesabı olan https://twitter.com/DoritosTurkiye sayfası üzerinden yapılacaktır. Katılımcıların Doritos resmi twitter hesabını (@DoritosTurkiye) takip etmeleri gerekmektedir.
Twitter kullanıcıları 20 yıl önce twitter olsaydı yazacakları en uygun tweet’i 140 karakter sınırı ve el yazısı ile kağıda yazarak fotoğrafını #ThrowbackDoritos ve @DoritosTurkiye etiketi ile paylaşacaktır. En yaratıcı tweet’i paylaşan 5 takipçi ödül paketi kazanacaktır.
Kazananlar 11.11.2015 Çarşamba günü Doritos Türkiye Resmi Facebook Hesabı https://www.facebook.com/doritosturkiye  üzerinden duyurulacaktır.
Bu kampanya MPİ’nin 20.10.2015 tarih ve 58259698-255.05.02-3111-7450 sayılı izni ile düzenlenmiştir.
 
2) Son 20 Yılda Yaptığın En Cesur Şey neydi?:
Kampanya 23.10.2015 ila 30.10.2015 tarihleri arasında geçerli olup, katılım Scorp mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir.
 
Scorp kullanıcılarından “Son 20 yılda yaptığım en cesur şey” konulu video içerik paylaşanlar arasından Jüri tarafından seçilen 10 en cesur anıya sahip kullanıcı ödül paketi  kazanacaktır.
 
Kazananlar 11.11.2015 Çarşamba günü Doritos Türkiye Resmi Facebook Hesabı https://www.facebook.com/doritosturkiye  üzerinden duyurulacaktır.
Bu kampanya MPİ’nin 20.10.2015 tarih ve 58259698-255.05.02-3110-7449  sayılı izni ile düzenlenmiştir
 
3) 20 Yıl Önce / Sonra:
Kampanya 04.11.2015 ile 08.11.2015 tarihleri arasında geçerli olup, katılım Instagram mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Katılımcıların Doritos resmi instagram hesabını (@doritosturkiye) takip etmeleri gerekmektedir.
Kullanıcılar, 90larda çekilmiş bir fotoğraflarını tekrar canlandırarak, fotoğraflarının orjinali ve yeniden canlandırılmış hali olarak, 2 fotoğrafı öncesi ve sonrası olarak #ThrowbackDoritos etiketi paylaşarak katılacaktır. 90larda çekilen fotoğrafının canlandırmasını en iddalı ve orjinale benzeyen şekilde yapan 5 kişi jüri tarafından seçilecek ve ödül paketi kazanacaktır.
 
Kazananlar 11.11.2015 Çarşamba günü Doritos Türkiye Resmi Facebook Hesabı https://www.facebook.com/doritosturkiye  üzerinden duyurulacaktır.
 
Bu kampanya MPİ’nin 20.10.2015 tarih ve 58259698-255.05.02-3109-7448  sayılı izni ile düzenlenmiştir.

Kampanya Detayı:
1) Katılımcı kampanyaya katılmakla, http://www.facebook.com/DoritosTurkiye hesabında yer alan kullanım koşulları ve gizlilik kurallarına uymayı kabul ve taahhüt eder.
2) Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Bu kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
3) Yarışmalarımıza 18 yaşından küçük kullanıcıların katılması yasaktır. Katılım ve kazanım halinde dahi ödüllendirme işlemi bir diğer katılımcıya geçecektir.
4) Düzenlenecek kampanyaya katılımcılar Yukarıda, “yarışma kapsamı” bölümünde, her bir kampanyaya özel olarak belirtilen mecralardaki içerikler üzerinden katılabilirler. Katılımcılar, yukarıda belirtilen ödüller dışında başkaca bir ödüle veya ücrete hak kazanmazlar. Kampanya sonunda kazanan katılımcıların resmi Doritos Facebook sayfasına https://www.facebook.com/doritosturkiye özel mesaj yolu ile iletişim bilgilerinin iletilmesi talebinden itibaren 48 saat içinde doğru ve eksiksiz olarak iletmeleri gerekmektedir. Eksik ya da yanlış bilgi verilmesi veya hediye teslim anında Doritos’tan kaynaklanmayan sebepler nedeniyle hediye teslim edilememesinden Doritos hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır. Kampanyaya yalnızca Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden gerçek kişiler katılabilirler.
5) Katılımcılar kampanyaya katılmakla, Doritos tarafından promosyon amacını gerçekleştirmek üzere kişisel bilgilerinin toplanmasına ve saklanmasına rıza göstermiş sayılırlar. Katılımcılar, kampanya ile ilgili olmak üzere yerel ve uluslararası herhangi bir medya kuruluşunda yer alacak kişisel ve biyografik bilgiler ve her türlü görsel suret ve röportaj ya da kampanyaya katılma nedeni ile ortaya çıkacak diğer materyallerle ilgili olarak her türlü hak ve menfaatten, kampanyayı düzenleyen, bağlı şirket ve ortakları, kanuni temsilcileri, acenteleri lehine herhangi bir denetim, tazminat ya da onaya konu olmaksızın gayri kabili rücu feragat ettiğini kabul ve taahhüt ederler. Katılımcılar, kampanyaya katılmak için paylaştıkları video, fotoğraflar veya iletilerde yer alan 3. Kişilere ait bilgi, ses veya görüntülerin paylaşılması adına kanunlar uyarınca bu kişilerden alınması gereken her türlü izni aldıklarını, bu hususa ilişkin tüm cezai ve hukuki sorumluluğun kendilerine ait olduğunu ve söz konusu 3. Kişilerin yöneltebileceği maddi ve manevi tazminat taleplerinden Doritos’u beri kılacaklarını kabul ve taahhüt eder.
6) Frito Lay Gıda San ve Tic. A.Ş ve 4129Grey kampanya boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan kazanç elde edilen işlemleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir. Bu kişiler kazananlar listesinde yer alsalar bile yapılan incelemelerde kurallara aykırı bir işlem ya da davranışı tespit edilmesi halinde yarışmacının bütün yarışma verileri silinecek ve ödül kazanma hakkı ortadan kalkacaktır.
7) Katılımcıların kampanyaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili olabilecek her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle Frito Lay Gıda San ve Tic. A.Ş ve 4129Grey hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Katılımcıların karşılaşabilecekleri her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya internete erişimde aksaklıklardan, kampanyanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile kampanya uygulamasının zarar görmesi sebebiyle Frito Lay Gıda San ve Tic. A.Ş ve 4129Grey, hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Frito Lay Gıda San ve Tic. A.Ş ve 4129Grey, katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.
8) Katılımcılar, ödüle hak kazanabilmek için kendilerinden istenen bilgilere doğru ve eksiksiz olarak yanıt vermekle yükümlüdür. Yarışma kaydı sırasında katılımcı tarafından yanlış beyan edilen bilgiler sebebi ile yaşanacak hak kayıplarından dolayı, Frito Lay Gıda San ve Tic. A.Ş ve 4129Grey sorumlu tutulamaz. Ödül kazanma hakkı satılamaz, ertelenemez. Kazanılan ödül nakit paraya veya başka bir mala çevrilemez.
9) Katılımcılar, yarışma kaydı esnasında sundukları kişisel bilgilerin, teknik destek ve diğer hizmetleri sağlayan üçüncü kişiler ile Frito Lay Gıda San ve Tic. A.Ş ve 4129Grey tarafından paylaşılabileceğini peşinen kabul eder.
Katılımlar 11.11.2015 Pazartesi günü Doritos Jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek kampanya sonuçları resmi Doritos Türkiye Facebook https://www.facebook.com/doritosturkiye sayfası üzerinden açıklanacaktır.
11) Aşağıda yer alan kişiler bu kampanyaya katılamayacak, katıldıkları takdirde katılımları değerlendirilmeyecek, başkaca kampanyalarda ödüle hak kazanmaları halinde ödülü alma hakları bulunmayacaktır. Bu kişiler; kampanyayı düzenleyenin bünyesinde çalışan işçiler, sözleşmeliler, işverenler ve diğer statüde çalışan her türlü elemanlar ile, bağlı olan yan kuruluşları ve taşeronları, distribütörleri, kampanyanın hazırlanması ile iştigal eden web tasarımcıları, reklamcılar ve benzeri şekilde kampanyanın hazırlanması ve uygulanması ile ilişkili olan her türlü kişi ve kişiler.
12) Katılımcılar, internet aracılığı ile ulaştıkları, yukarıda ayrı ayrı belirtilen Scorp Mobil Uygulaması ve Doritos resmi sosyal medya sayfalarına gönderecekleri cevaplarında toplumun zararına olabilecek ya da genel ahlaka ve yasalara aykırı herhangi bir amaç güden etkinliklerde bulunamazlar, belli bir politik görüşü destekleyici, hakaret, tehdit, taciz amacı taşıyan ve kaba, pornografik ya da ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerik taşıyan hiçbir video, fotoğraf, ileti veya bilgiyi iletemez. Aksi takdirde bu ve benzeri durumlardan doğabilecek her türlü hukuki, cezai sorumluluk katılımcılara aittir ve katılımcılar, Doritos’un bu nedenle uğrayacağı her türlü zararı tazmin etmekle yükümlüdürler.
13) İşbu kampanyanın düzenlenmesinden dolayı ortaya çıkacak ihtilafların çözümünde Türk Hukuku uygulanacak olup, ihtilafların çözüm yeri İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleridir.
14)Katılımcılar, kampanyalara ilişkin içerik göndermekle bu katılım koşullarında yer alan maddelerin tümünü okuduğunu, anladığını, kabul ettiğini ve kendisiyle ilgili olarak verdiği bilgilerin doğruluğunu onayladığını beyan, kabul ve taahhüt eder.
15) Katılımcı, ticari anlamda haksız rekabete yol açacak, ticari itibardan faydalanma anlamına gelebilecek davranışlardan kaçınacak, hesaplarda yer alan mevcut içeriği hiçbir şekilde kopyalamayacaktır. Aksi takdirde, kampanyaya katılım ve ödül hakkı kazanamayacaktır. Katılımcıların işbu katılım koşullarında yer alan hükümlerin herhangi birine aykırı davranması halinde ilgili kampanyaya katılım ve Doritos hesaplarının kullanım haklarının Doritos tarafından derhal iptal edileceğini peşinen kabul ederler. İletilecek mesajın, Doritos markası ve Frito Lay Gıda San. A.Ş. bünyesindeki diğer markaların ticari itibarına zarar verecek içerik barındırması halinde kişiler ödüle hak kazanamazlar.



İlgili etiketler : Throwback Doritos‬, Doritos, Doritos Yarışma, Doritos Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Doritos
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Ekim 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 8 Kasım 2015
  • Trafik

    : 2487

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024268 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024149 defa incelendi