Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Doğtaş'ta Büyük Değişim Kampanyası Başladı!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 1492 defa incelendi
  • Puan : star star star star 29 incelemede 3,52 puan almıştır.
Doğtaş, Evinizde ailece daha çok zaman geçirdiğiniz bugünlerde ihtiyaçlarınıza daha kolay sahip olun, hayatı ertelemeyin ve daha rahat edin diye size çok özel bir avantaj sunuyor.

Korono virüs salgını ile mücadele ettiğimiz bu günlerde evinizde daha çok rahat etmeniz için Doğtaş’ta büyük değişim kampanyası başladı. Ayrıca ekstra %20 indirim kampanyası da sizi bekliyor.

Değişim kampanyası ile evinizdeki mobilyaları değiştirebilir, sunduğumuz sosyal mesafeli hizmetler ile alışverişinizi yapabilir, sağlık ve mutluluk dolu yepyeni günlere şimdiden hazırlık yapabilirsiniz. Biliyoruz ki bugünler de geçecek ve biz yine sevdiklerimizle birlikte sağlık ve mutluluk dolu günlerde doya doya bir arada olacağız.

Doğtaş Mağazalarında Yeni Bir Dönem…
Her dönem olduğu gibi içinde bulunduğumuz bu dönemde de en büyük sorumluluğumuzun, sizlerin ve çalışanlarının sağlığını korumak, Alışverişlerinizi gönül rahatlığı ile yapabilmeniz için size Doğtaş mağazalarında Randevulu Alışveriş Dönemi başladı.

Size Özel Randevulu Alışveriş Hizmeti
Alışverişiniz sırasında sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaya gösterdiğimiz yüksek hassasiyet çerçevesinde mağazalarında özel randevu sistemi ile alışveriş hizmeti vermeye başladı.

Randevu için, 444 34 87’yi veya Doğtaş mağazalarını arayabilirsiniz.

WhatsApp Canlı Bağlantı ile Ev Konforunda Alışveriş Hizmeti
Tüm Doğtaş mağazalarında WhatsApp hatlarından canlı bağlanabilir, satış temsilcileri aracılığıyla Doğtaş mağazalarını gezebilir ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi edinerek evinizin konforunda alışverişinizi yapabilirsiniz.

Size en yakın mağazalarımızın direkt telefonlarını ve WhatsApp hatlarını https://www.dogtas.com/magazalar adresimizde bulabilirsiniz.

Hayatı Değil, Ödemeyi Erteleyin
Evinizde ailenizle birlikte zaman geçirirken Doğtaş farkıyla ihtiyaçlarınıza daha kolay sahip olabilirsiniz.Mayıs ayına özel kampanyamız ile alışverişlerinizi Yapı Kredi kartı kullanarak vade farksız şimdi gerçekleştirin, 2 ay sonra ödemeye başlayın.


İlgili etiketler : Doğtaş, Mobilya, Değişim Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Doğtaş
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Mayıs 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 5 Mayıs 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Mayıs 2020
  • Trafik

    : 1492

Benzer Kampanyalar

  • Bellona Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona’dan yeni yılda Evinize Yakışır Fırsatlar!  Türkiye'nin en büyük mobilya markalarından Bellona, 1 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 78.900 TL ve üzeri alışverişleriniz...
    5 Ocak 20241497 defa incelendi