Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Denizbank'tan Emeklilere Hoş Geldin Hediyesi

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2252 defa incelendi
  • Puan : star star star 41 incelemede 3,05 puan almıştır.
DenizBank’ın emeklilere yönelik başlattığı kampanya ile emekli maaşını DenizBank’a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 400 TL nakit ödül verilecek. Ödül kazanan emekli, fastPay uygulamasını indirmesi durumunda ise ek olarak 50 TL daha hediye kazanacak. Emekliler böylelikle toplamda 450 TL tutarında nakit ödül kazanma fırsatı yakalayacak.

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, geliştirdiği Emekli Bankacılığı yaklaşımıyla emeklilere yönelik yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. DenizBank son olarak emekliler için önemli bir kampanyaya daha imza attı. Buna göre emekli maaşını Deniz’e transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 400 TL nakit ödül verilecek. Ödül kazanan emekli, DenizBank’ın mobil cüzdan uygulaması fastPay’i indirmesi durumunda ise ek olarak 50 TL daha hediye kazanacak. Emekliler böylelikle toplamda 450 TL tutarında nakit ödül kazanma fırsatı yakalayacak. Kampanyaya katılan emeklinin ilk maaşının DenizBank hesaplarına yatmasını takip eden ay içerisinde maaş hesabına kazanmış olduğu ödül yatırılacak. Kampanya avantajlarından Kurtaran Hesap başvurusu onaylanan ve 01 Mayıs 2014 tarihine kadar SGK emekli maaşını DenizBank’tan almaya başlayan emekliler faydalanabilecek. Müşterinin ödüle hak kazanabilmesi için maaşını 3 yıl taahhütle DenizBank aracılığı ile alması gerekiyor.

“Emeklilere özel çözümler sunuyoruz”
DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'DenizBank olarak emekliler için ilklere imza atmaya devam ediyoruz. Özel bankalar içinde sektöre ilk defa emeklilere özel bankacılık anlayışını getiren DenizBank, sadece emeklilere yönelik tasarlanmış ilk kredi kartından sonra hizmetlerine yine bir fırsat ile devam ediyor.  Emeklilerimiz bu yeni kampanyamızla 450 TL nakit para kazanma fırsatı elde ediyor. Maaşını bankamıza taşıyan emeklilerimize 400 TL, fastPay uygulamasını indiren emeklilerimize ek 50 TL vereceğiz.  Emekli müşterilerimize de sevdiklerine fastPay ile para göndermenin konforunu yaşatmak istiyoruz. Emekliler; fastPay ile para gönderecekleri kişinin bankada hesap açmasına gerek olmadan 7/24 ücretsiz para transferi edebilecek, torunlarına bayram harçlıklarını dahi fastPay ile gönderebilecek. Bundan sonra da emekli müşterilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip etmeye ve beklentilerinin ötesinde hizmet vermeye devam edeceğiz. Tüm emeklilerimizi DenizBank şubelerine bekliyoruz.'

Ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri
Şubelerde işlem önceliği, uygun faizli ihtiyaç kredileri, acil nakit ihtiyacı için Kurtaran Hesap, internetten ve İletişim Merkezi’nden ücretsiz havale ve EFT, Türkiye’deki ve dünyadaki tüm ATM’lerden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama, vadeli mevduata özel faiz oranları ve hesap işletim ücreti muafiyeti  DenizBank’ın emeklilere sunduğu fırsatlar arasında yer alıyor.

Emekli Bonus avantajları
DenizBank’ın Emekli Bonus ürününde tüm Bonus özellikleri bulunuyor. Emekli Bonus ile alışverişler taksitlendirebiliyor, yapılan harcamalardan bonus kazanılabiliyor, biriktirilen Bonuslar ile program ortaklarından bedava alışveriş yapılabiliyor. Elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarıyla eczane, market vb. harcamalarında indirim fırsatları da emeklileri bekleyen avantajlar arasında yer alıyor. Sağlık ve seyahat harcamalarında ek taksitlerden yararlanma; kira, aidat gibi ödeme talimatlarında ücret ve komisyon muafiyetleri, emeklilere özel düşük faiz oranları gibi birçok fırsat da yine Emekli Bonus’un içinde yer alıyor.

Dijital bankacılıkta ezber bozan uygulama: fastPay
DenizBank’ın mobil cüzdan uygulaması fastPay sayesinde DenizBank müşterisi olsun olmasın herkes cepten cebe 7/24 ücretsiz para gönderebiliyor. Kullanıcılar DenizBank Mevduat Hesabı’nı veya kredi kartını fastPay cüzdanına bağlayabiliyor, fastPay işyerlerinde alışveriş olanağına sahip oluyor. İnternetten alışverişlerde kart bilgileri girilmesine gerek kalmadan daha hızlı ve güvenli ödeme gerçekleştirme imkânı da fastPay’ın avantajları arasında yer alıyor. Uygulama AppStore, WindowsPhone Store ve Google play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor.


İlgili etiketler : Denizbank, Denizbank Emekli Maaşı, Kampanya, Emekli Maaşı Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Denizbank
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Ocak 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 1 Mayıs 2014
  • Trafik

    : 2252