Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Deepo Outlet Center 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2800 defa incelendi
  • Puan : star star star 45 incelemede 2,69 puan almıştır.
İlkbaharın dinamik ruhunu, renklerini, Antalya’nın doğasıyla birleştiğinde ortaya çıkan eşsiz manzaraları sizin objektifinizden görmek istiyoruz.

Deepo Outlet Center’ın sanata ve doğaya verdiği değeri  toplumla paylaşmak üzere 4.’sünü düzenlediği ulusal fotoğraf yarışması tüm amatör ve profesyonel  fotoğrafçılara açıktır.

2016 yılı fotoğraf yarışmasının adı “Antalya’da İlkbahar” olarak belirlenmiştir.

Deepo Outlet Center bu yıl da yine Antalya konusu üzerinden fotoğraf yarışması organize ediyor.  İlkbaharın dinamik ruhunu, renklerini, Antalya’nın doğasıyla birleştiğinde ortaya çıkan eşsiz  manzaraları siz değerli katılımcıların objektifinden görmek istiyor.

Antalya’nın doğasında ya da şehir hayatında ilkbaharı anlatan fotoğraflarınızın, yaşadığımız rutinden  bir an da olsa bizleri uzaklaştıracağına eminiz. 

Antalya’da ilkbaharın yaşattığı duyguları paylaşmak isterseniz, sizlerden estetik yönü kuvvetli, orijinal  fotoğraflarınızı bekliyoruz.

Yarışma Kuralları;
- Katılım ücretsizdir.
- Yarışmaya; Seçici kurul üyeleri, TFSF temsilcisi, yarışma koordinatörü ve birinci dereceden yakınları dışında tüm fotoğraf severler katılabilir.
- Yarışma ulusal yarışmadır ve yarışmaya 18 yaşını doldurmuş tüm amatör ve profesyonel fotoğraf severler katılabilir.
- Yarışmacılar, yarışmaya en fazla 4 (dört) adet Sayısal Renkli veya Siyah-Beyaz eser ile katılabilir.
- Gönderilecek eserler, TC kanunlarına ve genel ahlak kurallarına aykırı olmayacaktır. Bu tür eserler, doğrudan ve haber verilmeksizin değerlendirme dışı bırakılacak ve gereği görüldüğünde yasal takip gerçekleştirilecektir.
- Katılımcı anlatım biçiminde özgürdür. Çekim tekniklerini istediği gibi kullanabilir.
- Daha önce ya da bu yarışma ile eş zamanlı yapılan herhangi bir yarışmada ödül almış fotoğraflar ile bu fotoğrafların kadraj farklılığı içeren görüntüleri yarışmaya katılamaz. Anılan fotoğrafın, bu yarışmadan önce veya bu yarışmayla eş zamanda yapılan herhangi bir yarışmada ödül almış olduğunun ortaya çıkması durumunda, katılımcı hakkında kural ihlali işlemi uygulanır.
- Gönderilen fotoğrafların tamamı yarışmacı tarafından çekilmiş olmalıdır. Başkasına ait görüntülerin tamamen ya da kısmen kullanılması kural ihlali sayılır.
- Katılımcı, internet sitesine yarışma için yüklediği fotoğrafların tümüyle kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Aksine davranış kural ihlali sayılır. 2 / 4
- Yarışmaya gönderdiği fotoğraf üzerinde, yapıt kendisine ait olmadığı halde kendisininmiş gibi göstermeye ve değerlendirme kurulunu yanıltmaya yönelik her türlü müdahale ve değişiklikler kural ihlali sayılır.
- Kural ihlali yapan kişilere TFSF U/UA Yarışma Düzenleme Standartları Yönergesi 13. Madde’deki yaptırımlar uygulanır. Katılımcının ödülü iptal edilir; ödül, unvan ve her türlü kazanımları geri alınır. Ödül yeri boş bırakılır. Ödül verilmişse, ödül sahibinin ödülü iade etmesi gerekir. Bu iptal durumu, diğer ödül almış ve/veya alamamış yarışmacılara ise talep hakkı doğurmaz.
- Haklarında yukarıda açıklanan gerekçelerle kısıtlılık kararı devam eden katılımcılar bu yarışmaya katılamazlar.
- Deepo Outlet Center ve/veya seçici kurul, herhangi bir başvurunun kurallara aykırı olduğunun tespit edilmesi durumunda eser sahibine bilgi vermeksizin başvuruyu geri çevirme ya da değerlendirme harici tutma yetkisine sahiptir.
- Bu yarışmanın sahibi, yükümlüsü ve yürütücüsü Deepo Outlet Center’dir.
- Yarışma fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenmektedir



İlgili etiketler : Deepo Outlet Center, Fotoğraf Yarışması, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Deepo AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Mart 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Mart 2016
  • Trafik

    : 2800

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024148 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024256 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024977 defa incelendi