Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Cif Evimin Güzellik Çözümü Yarışması

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2055 defa incelendi
  • Puan : star star star 5 incelemede 3,4 puan almıştır.
Kaderimin Yazıldığı Gün ve Paramparça seti Cif ile güzelleşiyor!

Siz de evinizin güzellik çözümü neden cif hemen paylaşın, yüzlerce cif hediye sepeti kazanma ve "Paramparça" ile "Kaderimin Yazıldığı Gün" dizi evlerine konuk olma şansı yakalayın!

Evinizi güzelleştirirken Cif Ultra Krem Koleksiyonu’nun size nasıl çözüm sağladığını Cif Facebook Sayfasındaki "Cif Evimin Güzellik Çözümü" uygulamasında yazın ve gönderin.

Her hafta çözümünü paylaşan şanslı 30 kişiye, çekilişle Cif Ultra Krem Koleksiyonu sepeti hediye edilecektir. Ayrıca Jürinin en beğendiği çözümün sahibine "Paramparça" ya da "Kaderimin Yazıldığı Gün“ dizilerinin setlerini yanında 1 arkadaşı ila birlikte ziyaret etmeye şansı verilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya Unilever San. ve Tic. Türk A.Ş. tarafından MPİ’nin 06.02.2015 tarihli ve 382-928 ile 383-929 sayılı izinleri ile izin kapsamı dışında düzenlenmektedir.
  • http://www.facebook.com/cifturkiye uzantılı internet sitesinde Unilever’e ait “Cif Türkiye” Facebook Sayfası üzerinden gerçekleştirilen ‘’Evinizin Güzellik Çözümü” uygulaması 16.02.2015 tarihinde saat 00.01’da başlayıp 12.04.2015 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Bu tarihten sonra gerçekleştirilen katılımlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Bu kampanya dahilinde “Cif Türkiye” Facebook Sayfasını beğenerek kampanyaya katılan ve “Evinizin Güzellik Sırrı” uygulamasına dahil olarak, yorum yapan kişiler arasında yapılacak olan çekilişlerde her hafta 30 kişi, 8 hafta sonunda toplamda 240 kişi Cif Sepeti (2 adet Ultra Hijyen, 2 adet Ultra Beyaz, 2 adet Ultra Güç, 2 adet oluklu sünger 2’li, 1 adet 3’lü temizlik bez, sepet) kazanacaktır.
  • Her dönem için 1 kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • 8 hafta sonunda sayfada paylaşılan güzellik sırları Unilever Türkiye tarafından oluşturulan bir jüri tarafından oylanacak; seçilen yazıların sahibi olan 6 katılımcı, 1 arkadaşı ile Paramparça ya da Kaderimin Yazıldığı Gün dizi setlerine götürülecektir. İstanbul’a kadar olan ulaşım kazanan kişilere aittir. İstanbul içindeki sete ulaşım Unilever Turkiye tarafından karşılanacaktır.
    Kazanan kişilerin set gezisi sırasında kendilerinden kaynaklanan herhangi bir sorundan Unilever Turkiye sorumlu değildir.
  • Ödülü kazanan talihli kişiler her hafta “Cif Türkiye” Facebook Sayfasının duvarında ve tabinde duyurulacaktır.
  • “Evinizin Güzellik Sırrı” Facebook Sayfası uygulamasına katılım ücretsiz olup katılım koşullarını kabul eden  herkes herhangi bir ticari koşul olmaksızın kampanyaya katılabilir.
    Ödül kazanan katılımcının; Facebook hesabında Ad, Soyad, E-mail, Telefon, Adres bilgilerini doğru ve eksiksiz doldurması gerekmektedir. Bilgileri eksik bulunan katılımcı, yarışmada ödül kazansa dahi, ödül için hak talep edemeyecektir. Yarışma kaydı sırasında, katılımcı tarafından yanlış veya eksik beyan edilen bilgiler sebebiyle yaşanacak aksaklıklardan Unilever Turkiye ve Wanda Digital şirketleri sorumlu tutulamaz.
  • Kampanya dahilinde verilecek ödül ile ilgili bilgilerin talihlilere ulaştırılması ile ilgili sorumluluk Unilever’e aittir. Yarışmacıların yanlış veya eksik bilgi ile yapılan katılımlar sonucu ödül haklarından oluşabilecek aksaklıklardan Unilever ve Cif Türkiye sorumlu değildir.
    Yarışmaya sadece Türkiye’de ikamet etmekte olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları katılabileceklerdir. Bununla birlikte, yarışmaya yalnızca 18 yaşından büyükler katılabilir, 18 yaşından küçükler yarışmaya katılsalar bile ödüle hak iddia edemezler.
  • Kazananların belirlenmesinde Wanda Digital ve Unilever mükerrer kayıtları geçerlidir.  Katılımcılar, Wanda Digital ve Unilever tarafından elektronik ortamda tutulan tüm kayıtların HUMK287. Madde anlamında muteber, bağlayıcı, kesin ve münhasır delil teşkil edeceğini ve bu maddenin delil sözleşmesi niteliğinde olduğunu belirten kayıtlara her türlü itiraz ve bunların usulüne uygun tutulduğu hususunda yemin teklif haklarından peşinen feragat ettiklerini kabul, beyan ve taahhüt ederler.
  • İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülük ve harcamalar talihliler tarafından ödenir.
  • Cif Türkiye Facebook Sayfası yöneticilerinin hazırladığı mükerrer kayıtlar içerisinden belirlenen katılımcılar, ödüllerine Unilever Turkiye’nin belirlediği bir gün ve saatte katılmak zorundadırlar.
    Her katılımcı kendisine ait yalnız bir hesap ile katılma hakkına sahiptir.  Wanda Digital ve Unilever Turkiye şirketleri, sitede duvarda kazandığı ilan edilen, fakat bilgisayar teknolojilerini, öngörülmemiş teknik açıkları ve/veya başka unsurları kullanarak hile yaptığı tespit edilen katılımcıyı diskalifiye etme, katılımcının o güne kadarki bütün katılım verilerini ve ödül hakkını hiçbir uyarı yapmadan iptal etme, üyeliğini feshetme, ve kazanan kişiyi değiştirme hakkını saklı tutar. Katılımcılar Wanda Digial ve Unilever Turkiye’nin bu hususlardaki değerlendirmeye ilişkin takdir yetkisini ve keyfiyetini gayri kabili rücu olarak kabul etmektedirler.
  • Kazananlar listesinde birden fazla kez ilan edilmişse dahi katılımcı sadece bir ödül kazanabilir.
  • Yarışma dahilinde farklı hesaplar açarak hileli davranışlarda bulunan katılımcıların, sahte olduğu tespit edildiği takdirde; varsa kazanılmış ödül hakları iptal edilecektir.
  • Kampanya sonrasında kişilerin kampanyaya katıldıkları profil ile verdikleri kimlik bilgilerinin uyuşması beklenecektir.
  • Aksi halde kişi sahte profil olarak kabul edilecek ve ödül hakkını kaybedecektir.
  • "Evinizin Güzellik Sırrı" uygulaması, Facebook platformunda geliştirilen bir uygulamadır. 
  • Uygulamayı çalıştırmak için  uygulamaya izin veren bütün kullanıcılar, Facebook uygulaması  ve Facebook gizlilik kuralları dahilinde  izin verilen bütün bilgilerini Unilever Turkiye ile de paylaşmış sayılacaktır.
  • Katılımcılar, Unilever Türkiye ve Wanda Digital’in, kampanya sonrasında da kendilerine herhangi bir ürün veya hizmete ait tanıtım amaçlı e-posta göndermesine peşinen onay verdiklerini kabul ederler.
  • Wanda Digital ve Unilever Türkiye, bu yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden, her türlü teknik aksaklıklarla (internet hızı, bağlantının kopması, siteye ve site içeriğine erişememe vb.) üçüncü kişi uygulamaları veya altyapılarından kaynaklanan aksaklıklardan oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı herhangi bir sorumluluğa sahip değildir. 
  • Unilever Türkiye, her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın söz konusu yarışmayı iptal etme ve yarışma koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Yarışma koşullarını siteden takip etmek yarışmacının sorumluluğundadır.
  • Yarışmayı kazanan katılımcı ödül kazanması durumunda ödül hakkını üçüncü kişilere devredemez ya da satamaz. Yarışmada kazanılan ödüller değiştirilemez, paraya çevrilemez.
  • Yarışmada kazanılacak ödüller ile ilgili vergi, harç, tüm yasal yükümlülük ve harcamalar ödül kazanan katılımcıya aittir.
  • Yarışmaya Unilever Türkiye, Wanda Digital ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılsalar dahi bu kampanya dahilinde verilecek ödülleri kazanmaya hak kazanamazlar.
  • Kampanyaya katılan herkes yukarıda yazılan kuralları okumuş ve onaylamış olduğunu kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Cif, Evimin Güzellik Çözümü, Cif Yarışma, Yarışma, Hediye,

Kampanya Sahibi

Cif
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Şubat 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Nisan 2015
  • Trafik

    : 2055

Benzer Kampanyalar

  • Mondi MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması Başladı! Anneler Günü'nü hem birlikte kutlamak hem de annelerimize olan sevgimizi herkese duyurmak, ona bu özel günde harika bir hediye verebilmek için ...
    30 Nisan 202496 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024328 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024155 defa incelendi
  • Rossmann Axess'liler Rossmann'da 40 TL Chip-Para Kazanıyor

    Axess'liler Rossmann'da 40 TL Chip-Para Kazanıyor

    1-31 Mart 2024 arasında Rossmann mağazalarında Axess kredi kartınız ile 350 TL ve üzeri ilk alışverişe 40 TL chip-para! Kampanyaya katılmak için Juzdan veya SMS ile kampanyaya kayıt olunma...
    1 Mart 2024254 defa incelendi
  • Rossmann Axess'liler Rossmann'da 50 TL Chip-Para Kazanıyor

    Axess'liler Rossmann'da 50 TL Chip-Para Kazanıyor

    1-31 Mayıs 2024 arasında Rossmann mağazalarında 400 TL ve üzeri ilk alışverişe 50 TL chip-para! Kampanyaya katılmak için Juzdan veya SMS ile kampanyaya kayıt olunması gerekmektedir. ...
    1 Mayıs 202490 defa incelendi