Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

CarrefourSA Kurbanlık Satışı 2022

  • 2 yıl önce eklendi
  • 693 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 4 incelemede 5 puan almıştır.
29 yıldır kurbanda doğru adres CarrefourSA!

CarrefourSA her yıl olduğu gibi bu yılda üç farklı paketli kurban satışına başladı. CarrefourSA bu yıl 17 kg Kıvırıcık Koç Kurban Paketi ve 20 kg Kemiksiz Et 1/7 hisseli Büyük Baş Kurbanlık satışı yapacak.

CarrefourSA'da kurbanlık olarak satışa sunulan kaynağı belli, yüzde 100 yerli besi olan tüm küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar, öncelikle uzman veterinerler tarafından sağlık kontrolünden geçiriliyor.

CarrefourSA’lardan veya CarrefourSA.com’dan Axess kredi kartıyla yapılacak Kurban kolisi ödemeleri,nde de ekstra 200 TL indirim uygulanacaktır.


4441000 numaralı çağrı merkezinden, CarrefourSA mağazalarından, Carrefoursa.com ve CarrefourSA Online Market uygulaması üzerinden vekaleten sipariş verebilir, dilerseniz kendiniz teslim alabilir ya da adrese teslim seçeneğini tercih edebilirsiniz.

CarrefourSA'da bu yıl kurbanlık fiyatları;
Kıvırcık Koç Kurban Paketi min. 17 kg 3.450 TL, Axess ile alımlarda 3.250 TL
Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi 1/7 Hisse min. 20 kg Kemiksiz Et 3.950 TL, Axess ile alımlarda 3.750 TL
Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi 1/7 Hisse min. 20 kg Kemiksiz Et (4. Gün Teslimatta) 3.800 TL, Axess ile alımlarda 3.600 TL


Kurban Bağışı Yapabilirsiniz
Bağışlarınız için CarrefourSA’lardan, Carrefoursa.com ve CarrefourSA Online Market uygulanmasından Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği’ne, Türkiye Harp Malülü Gazile-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı’na, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne ve Zihinsel Yetersiz Çokcukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’na kurban bağışı yapabilirsiniz. Yurt dışından yapılacak kurban bağışları Carrefoursa.com’dan yapılabilir ve kurban alan kişi adına bağışlanabilir.

Kredi Kartına 9 Taksit Fırsatı
Akbank, Yapı Kredi Bankası, İşbankası, Halkbank, Finansbank ve Ziraat Bankası kredi kartlarına peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunulacaktır.



CarrefourSA Adresine Git!

İlgili etiketler : Carrefoursa, Carrefour, Carrefoursa Kurbanlık Satışı, Hisseli Kurban Satışı, Kurbanlık 2022, Carrefoursa Kolili Kurban, Kurban Fiyatları, Kurbanlık Sipariş,

Kampanya Sahibi

CarrefourSA
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Haziran 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 31 Mayıs 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 7 Temmuz 2022
  • Trafik

    : 693

Benzer Kampanyalar