Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

CarrefourSA Kurbanlık Satışı 2020

  • 4 yıl önce eklendi
  • 1737 defa incelendi
  • Puan : star star star 17 incelemede 3,35 puan almıştır.
27 Yıldır Kurbanda Güvenilir Adres CarrefourSA!

CarrefourSA her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban bayramı yaklaşırken paketli kurban satışına başladı. CarrefourSA bu yıl 18 kg Kıvırıcık Koç Kurban Paketi ve 20 kg Kemiksiz Et 1/7 hisseli Büyük Baş Kurbanlık satışı yapmaktadır.

CarrefourSA'da kurbanlık olarak satışa sunulan kaynağı belli, yüzde 100 yerli besi olan tüm küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar, öncelikle uzman veterinerler tarafından sağlık kontrolünden geçiriliyor. Kesim işlemi ise yine alanında uzman kasaplar tarafından Covid-19’a karşı tüm hijyen tedbirleri alınarak, hijyenik koşullarda İslami usullere uygun olarak güvenilir bir şekilde gerçekleştiriliyor. 

CarrefourSA'dan Kurban Bağışı Yapabilirsiniz!
CarrefourSA’lardan veya CarrefourSA.com’dan Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği’ne, İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı’na, Türkiye Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’na kurban bağışı yapabilirsiniz. Yurt dışından yapılacak kurban bağışları carrefoursa.com’dan yapılabilir ve kurban alan kişi adına bağışlanabilir.

25 Haziran tarihinde başlayacak Kurban satışı 30 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecektir. CarrefourSA Kurban siparişlerinizi ister CarrefourSA’lardan veya CarrefourSA.com’dan yapabileceksiniz. Axess kredi kartıyla yapılacak Kurban kolisi ödemeleri,nde de ekstra 100 TL indirim uygulanacaktır.  Axess 100 TL indirim kampanyası ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın

CarrefourSA'da bu yıl kurbanlık fiyatları;
Kıvırcık Koç Kurban Paketi min. 18 kg 1.590 TL, Axess ile Ödemelerde 1.4906 TL
Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi 1/7 Hisse min. 20 kg Kemiksiz Et 1.790 TL, Axess ile Ödemelerde 1.690 TL
Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi 1/7 Hisse min. 20 kg Kemiksiz Et (4. Gün Teslimatta) 1.690 TL, Axess ile Ödemelerde 1.590 TL

Peşin Fiyatına 9 Taksit Fırsatı
Üstelik Axess, Maximum, World, Bonus, Paraf ve Cardfinans kredi kartlarına peşin fiyatına 9 taksit fırsatı sunulacaktır.

Kurban Kolisi Alana İçecek Paketi Hediye
CarrefourSA, Kurban kolisi alan tüm müşterileni 17,95 TL değerinde Fruko, Pepsi, Yedigün ve Lipton içeceklerden oluşan 4'lü içecek seti hediye edecek.



CarrefourSA Adresine Git!

İlgili etiketler : Carrefoursa, Carrefour, Carrefoursa Kurbanlık Satışı, Hisseli Kurban Satışı, Kurbanlık 2020, Carrefoursa Kolili Kurban, Kurban Fiyatları, Kurbanlık Sipariş,

Kampanya Sahibi

CarrefourSA
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Haziran 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 20 Haziran 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Temmuz 2020
  • Trafik

    : 1737

Benzer Kampanyalar