Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

CarrefourSA Kurban Kolileri 2015

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2581 defa incelendi
  • Puan : star star star star 90 incelemede 3,79 puan almıştır.
Kurban Bayramı için ‪‎ne lazımsa‬ CarrefourSA ve carrefoursa.com’da sizi bekliyor!

Hijyenik ve İslami koşullara uygun kurban kolileri büyük baş ve küçük baş seçenekleriyle CarrefourSA'da sizi bekliyor...

CarrefourSA her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban bayramı yaklaşırken paketli kurban satışına başladı. CarrefourSA bu yıl 16-18 kg arası Karaman Koç Kurbanlık Paketi, 16-18 kg arası Kıvırıcık Koç Kurban Paketi ve 18-20 kg arası 1/7 hisseli Büyük Baş Kurbanlık satışı yapmaktadır.

CarrefourSA'da bu yıl kurbanlık fiyatları Koç Kurban Paketi 769 TL, Kıvırcık Koç Kurban Paketi 869 TL, Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi 989 TL'dir. Ayrıca Paraf Card ile Kurban Kolisi alımlarında ekstra %10 indirim uygulanmaktadır. Carrefoursa Paraf card indirim kampanyası hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Kurban siparişlerinizi adresinize teslim edilecek şekilde www.carrefoursa.com üzerinden sipariş verebilir, veya  5 -23 Eylül 2015 tarihleri arasında size en yakın CarrefourSA’dan satın alabilirsiniz.


Ayrıca dilerseniz, www.carrefoursa.com web adresinden de sipariş verip, kurbanınızı mağazalardan da teslim alabilirsiniz.

Bununla beraber belirli mağazalarımızda canlı kurbanlık satışlarımız da yapılmaktadır. 9-26 Eylül 2015 tarihleri arasında canlı kurban satışlarımız devam edecek olup,satın aldığınız kurbanlığı dilerseniz hemen alıp götürebilir,,dilerseniz keseceğiniz güne kadar CarrefourSA'nin özel emanet çadırında ücretsiz olarak bırakabilirsiniz. Mağazalarımızdaki kurbanlık kesimlerimiz 24-25-26 Eylül 2015 tarihlerindedir.

CarrefourSA canlı kurban satışlarında siz değerli müşterilerine randevulu kesim imkanı sunmaktadır. Satın alıp emanete bıraktığınız kurbanlık için size verilen emanet fişinde kesim tarih ve saatini görebilir, böylece kurbanlığınızın kesileceği saatte CarrefourSA'ya gelip,hiç beklememiş olursunuz.

Canlı kurban fiyat ve kesim orgazinasyonları için kesim yapan mağazalarımız ile görüşebilirsiniz.

Canlı Kurban Satışı Yapan Mağazalar ;
İstanbul İçerenköy,İstanbul Haramidere,Adana Seyhan,Mersin Limonluk, İzmir Karşıyaka,Bursa Orhaneli,Ankara Batıkent,İstanbul Bayrampaşa,İstanbul Maltepe Park ,Erzurum Redevco,Bursa Maya,Samsun Atakum,Malatya,Diyarbakır Ofis,Kastamonu,Malatya Aydınlıkevler, Malatya Yeşilyurt,Malatya Kızıltepe,Samsun Gürbüz,Samsun Adalet,Samsun Atakum 2,Samsun Pelitköy,Samsun İnönü,Elazığ Sürsürü, Samsun Cağaloğlu,Samsun Duruşehir,Malatya Çöşnük,Şanlıurfa Viranşehir,Mardin İlkem Sitesi,Malatya Cengiz Topel,Adıyaman Merkez




CarrefourSA Adresine Git!

İlgili etiketler : Koç Kurban Paketi, Büyükbaş Kurbanlık,

Kampanya Sahibi

CarrefourSA
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Eylül 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 16 Ağustos 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 25 Eylül 2015
  • Trafik

    : 2581