Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

CarrefourSA'dan Alışverişe Aytemiz'den Yakıt Hediye!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 734 defa incelendi
  • Puan : star star star 10 incelemede 2,8 puan almıştır.
1-31 Ekim tarihleri arasında CarrefourSA’lardan CarrefourSA Kart ile tek seferde yapacağınız 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde AYTEMİZ Petrol’den 15 TL değerinde Aytemiz Yakıt Puanı hediye!

Hediye 15 TL değerindeki Aytemiz Kart Puan’ın son kullanım tarihi 15 Kasım 2019 olup bu tarihe kadar kullanılmayan hediye puanlar silinecektir.

Kampanya Detayı:
Kampanya 01 Ekim – 31 Ekim 2019 tarihleri arasında CarreforSA mağazalarında geçerlidir.
Kampanya kapsamında CarreforSA mağazalarından CarrefourSA kart ile tek seferde gerçekleştirilecek 150 TL ve üzerindeki alışverişlerde 15 TL değerinde Aytemiz Yakıt Puanı hediye edilecektir
• Kampanya süresince bir Aytemiz Kart’a en fazla bir kod eşleştirilebilir.
Kampanya Mobil Ödeme ve Self Servis hizmetlerinde geçerli değildir.Aytemiz İndirim kartlar kampanya kapsamında değildir.Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş. veya CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. hediyelerde ve kampanya tarihinde değişiklik yapma, kampanyayı tarihinden önce bitirme veya uzatma hakkına sahiptir.
Böyle bir durumda yeni koşullar CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. tarafından duyurulacaktır.
Kampanya dahilinde kazanılan hediyede değişiklik yapılmaz, hediye bedeli nakit olarak talep edilemez.Müşterinin kampanya koşulunu sağlaması halinde . kazanılan kod müşterinin alışveriş fişinin altından temin edebilecektir.Aytemiz kodu kullanabilmek için öncelikle Aytemiz istasyonlarından temin etmiş olduğu Aytemiz kartlarını 8869 no’lu kısa mesaj numarasına ONAY yazarak 16 haneli AYTEMİZ KART numarasını, AD ve SOYADINI aralarında birer boşluk bırakarak kısa mesaj olarak göndermeleri gerekiyor. Kartının aktivasyonunu yapan Kart Hamili, Kartı çıkaran şirketin diğer finansal desteklerinden (puan kazanımından) yararlanabilecektir. 
Aktif edilmiş Aytemiz kart numarası ile Aytemiz mobil uygulamasına veya aytemiz.com.tr sitesine girerek hediye akaryakıt kodunu, mobil aplikasyon içerisinde, “Kartım” sekmesindeki “Katılım Kodu Gir” alanına tıklayarak veya aytemiz.com.tr sitesine kullanıcı girişi yaparak ”Kampanya Kodu Giriniz”   alanına hediye kodu girerek kod eşleştirmesi yapılacaktır.
Kodların eşleştirilmesinden sonra Aytemiz Puan Kart ile Aytemiz istasyonlarından 100TL değerinde yapılacak ilk ürün (akaryakıt/LPG-Otogaz) alışverişi sonrası otomatik yüklenecek 15 TL yakıt puan AYTEMİZ’in anlaşmalı istasyonlarında ibraz edilerek gerçekleşen ürün alımlarda kullanılabilecektir.Kaybolan kodlardan CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. veya Aytemiz Akaryakıt Dağıtım A.Ş. sorumlu değildir.
Hediye 15 TL değerindeki Aytemiz Kart Puan’ın son kullanım tarihi 15 Kasım 2019 olup bu tarihe kadar kullanılmayan hediye puanlar silinecektir.
Hediye yakıt(akaryakıt ve lpg)kartı madeni yağ ve market alımlarında geçerli değildir.Hediye yakıt (akaryakıt ve lpg) kartı,  Aytemiz yakıt istasyonlarında geçerlidir.
Toplam alışveriş tutarı hesaplanırken alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL ve E-PIN yüklemeleri, kuyum,  mobilya, bahçe ürünleri, kasa poşeti, oto lastiği, fotokopi kağıdı alışverişleri dikkate alınmayacaktır. 
CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. çalışanları ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz. Katılmış olsalar dahi tespiti halinde hediyeleri teslim edilmez veya iade alınır.
Kampanya başka kampanya ile birleştirilemez. 
Kampanyaya 18 yaşından küçükler katılamaz.
Kampanyaya ait detaylı bilgiye www.aytemiz.com.tr üzerinden, 444 22 98 Çağrı merkezi numarasından ve  www.carrefoursa.com’dan ve 444 10 00 müşteri hizmetlerinden ulaşılabilir.



CarrefourSA Adresine Git!

İlgili etiketler : Carrefoursa, Carrefoursa Kampanyaları, Aytemiz, Aytemiz Petrol, Yakıt, Akaryakıt Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

CarrefourSA
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Ekim 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Ekim 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2019
  • Trafik

    : 734

Benzer Kampanyalar