Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

CarrefourSA'da Axess'lilere 20 TL ChipPara!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 587 defa incelendi
  • Puan : star star star star 9 incelemede 3,78 puan almıştır.
CarrefourSA'da, Axess'e özel 200 TL ve üzeri ilk alışverişinize 20 TL ChipPara Hediye!

Axess’e özel CarrefourSA’lardan ve carrefoursa.com’dan 19 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında yapacağınız 200 TL ve üzeri ilk tek ödeme alışverişinize 20 TL chip-para hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
  • 19 Ağustos - 30 Eylül 2019 tarihleri arasında CarrefourSA’lardan ve carrefoursa.com’dan tek defada yapacağınız 200 TL ve üzeri ilk tek ödeme harcamaya 20 TL chip-para sunulmaktadır.
  • Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "SONBAHAR" yazıp 4566 ’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlamış olursunuz. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Axess Mobil üzerinden kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
  • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 07/10/2019 tarihine CarrefourSA mağazalarında kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-paralar 08/10/2019 tarihinde geri alınacaktır.
  • Axess, Wings, Free, Neo kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ve Ticari kartlar ise puan kampanyasına dahil değildir. Taksitli işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya sanal POS’tan yapılan işlemler dahildir.
  • Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalar ile kampanyadan bir defa en fazla 20 TL chip-para kazanabilir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir. Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
  • Axess Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  • Kampanya kapsamında harcamaların Akbank Axess POS terminalinden ya da Akbank Sanal POS’undan yapılması gerekmektedir. Chippin kasaları ya da uygulaması üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel kredi kartları için 12 ayı, kurumsal/ticari kredi kartları için ise 18 ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları ile yapılan; basılı ve külçe halinde olmayan altın ürünlerine ilişkin kuyum harcamalarında 4 ay, elektronik eşya alımlarında (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 3.500 Türk lirasının üzerinde olan televizyon vb), tablet alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde, yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda 6 ay, sağlık ürünü alımlarında 9 ay, vergi ödemelerinde, eğitimle ilgili harcamalarda, yurt içine ilişkin havayolları ve konaklama ile ilgili harcamalarda, fiyatı 3500 Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında 12 ay, mobilya ve elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) alımlarında 18 ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.



CarrefourSA Adresine Git!

İlgili etiketler : Carrefoursa, carrefoursa Kampanyaları, Axess, Hediye Puan, Kampanya,

Kampanya Sahibi

CarrefourSA
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Ağustos 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 26 Ağustos 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2019
  • Trafik

    : 587

Benzer Kampanyalar

  • CarrefourSA CarrefourSA'da Maximum'lulara 150 TL MaxiPuan Hediye

    CarrefourSA'da Maximum'lulara 150 TL MaxiPuan Hediye

    Maximum Kart’ınızla CarrefourSA’Lar, carrefoursa.com ve CarrefourSA Online Market’ten yapacağınız 1.500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 150 TL MaxiPuan hediye! Kampanyaya katılmak için Ma...
    1 Şubat 2024370 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSA 22 - 29 Şubat 2024 İndirim Kataloğu

    CarrefourSA 22 - 29 Şubat 2024 İndirim Kataloğu

    4 Yılda Bir Gelen 29 Şubat Fırsatları CarrefourSA'da Türkiye'de uygun fiyat politikası, hijyen, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önem, yaptığı yatırımlar ve ya...
    22 Şubat 2024387 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSA 28 Mart - 14 Nisan 2024 Ramazan Bayramı İndirim Kataloğu

    CarrefourSA 28 Mart - 14 Nisan 2024 Ramazan Bayramı İndirim Katal

    Bayramda Paylaşmanın Doğrusu CarrefourSA’da Türkiye'de uygun fiyat politikası, hijyen, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önem, yaptığı yatırımlar ve yarattığı ...
    30 Mart 2024185 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSA 1 - 6 Mart 2024 İndirim Kataloğu

    CarrefourSA 1 - 6 Mart 2024 İndirim Kataloğu

    RAMAZAN’DA DOĞRUCA CARREFOURSA’YA Türkiye'de uygun fiyat politikası, hijyen, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önem, yaptığı yatırımlar ve yarattığı ...
    2 Mart 2024348 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSA 14 - 21 Mart 2024 İndirim Kataloğu

    CarrefourSA 14 - 21 Mart 2024 İndirim Kataloğu

    RAMAZAN’DA DOĞRUCA CARREFOURSA'YA Türkiye'de uygun fiyat politikası, hijyen, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önem, yaptığı yatırımlar ve yarattığı ...
    14 Mart 2024308 defa incelendi