Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Bulvar 216 Çevre İle Dost Leed Sertifikasına Sahip!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2601 defa incelendi
  • Puan : star star star 39 incelemede 2,85 puan almıştır.
Türkiye’nin ilk yeme-içme destinasyonu Bulvar 216, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından geliştirilen Çevre Dostu Bina Sertifikası LEED’i, Silver Kategorisinde kazanma hakkına sahip oldu.

Bulvar 216 cadde konseptini buluşma noktası ile birleştiren bir ofis ve yeme-içme destinasyonu. Doğadan ilham alınarak tasarlanan mimarisi, alışılagelmiş plaza anlayışının aksine her zaman hava ve ışık alan yatay bir yapıya sahip. Yeşili koruyan ve insanlara yepyeni bir sosyal yaşam alanı sunan Bulvar 216, ayrıcalıklarını bir yenisini daha ekledi ve gümüş seviyesinde LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik sertifikası) sertifikası almaya hak kazandı. Uluslar arası normlarda çevreyi ve doğal kaynakları koruyan, yeşili seven Bulvar 216, iç mekan kalitesine sahip, çevresine saygılı, doğal enerji kaynaklarını verimli kullanan ve mimarisi ile enerji tasarrufu yapan bir yapı olarak farklılığını ortaya koyuyor.

LEED SERTİFKASI NEDİR
1998 yılından itibaren verilen Leed sertifikası tüm dünyada en çok bilinen yeşil bina sertifikasıdır. Binaların sahip olduğu özelliklere göre LEED AP tarafından yapılan puanlama sonucunda, bina 4 seviyesinden (CERTIFIED, SILVER, GOLD, PLATINUM) birisi ile sertifika alabilmektedir. Bu sertifikayı almaya hak kazanan binalar sağlıklı, çevreci ve ekonomik yapılar olarak tasarlanmıştır. Bu sayede binaların çevre dostu ve yaşanabilir oldukları Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından tescillenir.



İlgili etiketler : Bulvar 2016 Avm, Çevre Dostu Bina Sertifikası, Leed,

Kampanya Sahibi

Bulvar 216 AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Temmuz 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2015
  • Trafik

    : 2601