Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Bridgestone veya Lassa Alın, El Clasico'yu Canlı İzleyin!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1316 defa incelendi
  • Puan : star star star 50 incelemede 3,14 puan almıştır.
5 Eylül - 5 Ekim 2016 tarihleri arasında Lassa ya da Bridgestone markalı otomobil, 4x4 (SUV) ya da hafif ticari grubu yaz ve kış lastiklerinden alın, her 4 lastik için bir çekiliş hakkı kazanın, Aralık 2016'da "El Clasico" maçına giden siz olun!

Hem bu büyük heyecanı Camp Nou'da yaşayın, hem de Barselona'nın keyfini çıkarın.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San. ve Tic. A.Ş. tarafından MPİ’nin 31.08.2016 tarih ve 24951361-255.01.02/2119-6760 sayılı izni ile MUCİZE TANITIM tarafından düzenlenmektedir.
  • Bu kampanyada; 05.09.2016 , SAAT:08.00 – 05.10.2016, SAAT: 23:59 Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San. ve Tic. A.Ş.’ye ait tüm Lassa ve Bridgestone Yetkili satış noktalarından ve www.lastik.com.tr (ücretsiz) internet sitesinden, Otomobil, 4X4 (SUV) veya Hafif Ticari grubu Lassa ve Bridgestone markalı yaz ve kış lastiklerinden tek seferde 4 adet (her 4 lastik için bir şifreli kart) aldıklarında (Toptan ve filo satışları kampanya kapsamında değildir.) fiş/fatura ibrazı karşılığında kasalardan verilecek olan( internet sitesi üzerinden gerçekleşen alış verişlerde şifreli kart, fatura ve ürün ile birlikte en geç 3 gün içerisinde teslim edilecektir.) Üstü kapalı katılım kartında bulunan şifreyi, ad-soyad, adres, fiş/fatura no ve tarih bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm GSM operatörlerinden 6635 kampanya hattına eksiksiz olarak kısa mesaj gönderen veya ücretsiz olarak www.lassa.com.tr (ücretsiz) internet sitesindeki forma şifre, ad, soyad, adres, fiş/fatura no , tarih ve telefon bilgilerini eksiksiz dolduran müşteriler çekilişe katılabileceklerdir.
  • Kısa mesajla şifre gönderimi ve internet sitesinden şifre girilmesi kampanya süresince her gün 24 saat kesintisiz olup son şifre gönderme tarihi 08.10.2016 saat 23:59’dur.
  • Çekiliş 12.10.2016 tarihinde saat 11:00 Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. (Mucize Tanıtım Toplantı Salonu) Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidiyeköy-Şişli / İstanbul adresinde yapılacaktır. Çekiliş sonucunda; 7 kişi, 01-06 Aralık 2016 tarihleri arasında firmanın belirleyeceği günde kullanılmak üzere 2 gece, 3 gün tek kişilik Barcelona seyahati; İstanbul-Barcelona-İstanbul ekonomi sınıfı uçak biletleri, Havaalanı-otel-havaalanı transferleri, 4* otelde, 2 gece oda+kahvaltı konaklama, Barcelona-Real Madrid maç bileti, Seyahat sigortası dahildir (Seyahat İstanbul’da başlar ve İstanbul’da biter. İstanbul’a kadar olan ulaşım, vize-pasaport işlemleri, yurtdışı çıkış fonu masrafları, ekstra turlar ve özel harcamalar talihlilere aittir) Yurt dışı seyehati KDV’den muhaftır ikramiyesi kazanacaktır.
  • Kazanan talihliler 14.10.2016 tarihli Takvim gazetesinde duyurulacaktır. 29.10.2016 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 13.11.2016 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez.
    Kampanyaya kısa mesaj yoluyla tüm Avea (Markası “Turk Telekom”), Turkcell ve Vodafone hattı ile katılım yapılabilir. Kampanyaya katılım Avea(Markası “Turk Telekom”), Turkcell, Vodafone aboneleri için 0,65 TL KDV ve ÖİV dâhil olarak ücretlendirilir ve kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.
  • Teyid için geri dönüş veya benzeri amaçlarla düzenleyiciden kaynaklanan sorunlar nedeniyle katılımcıdan ayrıca ücret talep edilmeyecektir.
  • İnternet ve sms katılımlarında Şifre-Ad-Soyad ve adres bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekilişe katılım hakkı verilmeyecektir. İnternet ve SMS katılımlarında mükerrer şifreler elenerek ilk gönderilen şifre kabul edilecektir.
  • www.lastik.com.tr ücretsiz İnternet sitesi üzerinden gerçekleşen alışverişlerde şifreli kart ve fatura ürünle birlikte en geç 3 gün içerisinde teslim edilecektir.
  • Fatura üzerindeki isim ile katılım yapılan isim aynı olmalıdır.
  • Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.
  • İkramiye tesliminde fiş/fatura ve şifreli kart ibrazı zorunludur.
  • Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • Seyahat İstanbul havalimanında başlar ve biter.
  • İstanbul’a kadar olan ulaşım, vize-pasaport işlemleri, yurtdışı çıkış fonu masrafları, ekstra turlar ve özel harcamalar talihlilere aittir.
  • Seyahat ikramiyesi tek kişiliktir. Seyahat ikramiyesi talihli dışında başkası tarafından kullanılamaz, nakde çevrilemez ve devredilemez. Brisa Bridgestone Sabancı Lastik San. ve Tic. A.Ş. çalışanları, bayileri ve bayi çalışanları, satış noktası sahipleri ve çalışanları ile Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez.
  •  İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
  • Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılacaktır.



İlgili etiketler : Bridgestone, Lassa, Çekiliş, El Clasico, Çekiliş Kampanyaları, Lastik,

Kampanya Sahibi

Bridgestone
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Eylül 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 5 Ekim 2016
  • Trafik

    : 1316

Benzer Kampanyalar

  • Migros Migros'tan Pepsi, Lipton, Fruko, Yedigün, 7UP, Ruffles , Lays, Doritos, Çerrezza, Cheetos Alışverişleri Kazandırıyor

    Migros'tan Pepsi, Lipton, Fruko, Yedigün, 7UP, Ruffles , Lays, Do

    16 Mayıs - 5 Haziran 2024 tarihleri arasında Migros'lardan Money Card ile Pepsi, Lipton, Fruko, Yedigün, 7UP, Ruffles , Lays, Doritos, Çerrezza, Cheetos Ürünlerinden Birlikte veya Ayrı Ayrı...
    16 Mayıs 2024147 defa incelendi
  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024202 defa incelendi
  • Hepiyi Sigorta Hepiyi Sigorta Büyük Bahar Çekilişi Kampanyası

    Hepiyi Sigorta Büyük Bahar Çekilişi Kampanyası

    iPhone 15, MacBook Air ve daha birçok hediyeden birini kazanmak için Hepiyi.com.tr’den kasko veya trafik teklifi alın! 1 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında Hepiyi.com.tr'den kasko veya...
    29 Nisan 2024195 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024565 defa incelendi
  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024342 defa incelendi