Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

BP'de World'e Özel 50 TL Yakıt Puan Hediye

  • 2 yıl önce eklendi
  • 831 defa incelendi
1 Ekim - 15 Kasım 2021 tarihleri arasında BP istasyonlarından World Card ile tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 125 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişinize, akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 30 TL Yapı Kredi BP Puan kazanacaktır. Word mobile uygulaması üzerinden kampanyaya katılan müşteriler, 30 TL’ye ek 10 TL, toplamda 40 TL Yapı Kredi BP Puan kazanacaktır.

4 harcamandan birini QR ödeme ile gerçekleştir, 40TL’ye ek 10 TL, toplamda 50TL Yapı Kredi BP Puan kazanacaktır.

Kampanya Detayı:
  • 01 Ekim – 15 Kasım 2021 tarihleri arasında, ilk alışverişten önce kampanyaya katılmak üzere SMS gönderen ve kampanyaya katılan World Üyesi bp istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 125 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan, Yapı Kredi Bireysel kartı, Yapı Kredi Banka kartı ve Yapı Kredi Business kart sahibi müşteriler, 23 Kasım 2021 tarihinden itibaren akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 30 TL bp puan kazanacaktır. Word mobile uygulaması üzerinden kampanyaya katılan müşteriler, 30 TL’ye ek 10 TL, toplamda 40 TL bp puan kazanacaktır.  4 işlemden en az birini POS'ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirildiği durumda 40 TL’ye ek 10 TL, toplam 50 TL bp puan hediye edilecektir.  Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir. Kampanya tanımları müşteri bazında yapılmakta olup ve müşteri SMS ile katılmışsa en fazla 30 TL bp puan kazanabilir.
  • bp istasyonlarında POS'ta QR Kod ile tek seferde yapacağınız 125 TL ve üzeri akaryakıt alımınıza 10 TL bp puan hediye edilecektir.  Kampanya “bp istasyonlarında toplam 40 TL bp puan” kampanyası ile birleştirilebilir. Her iki kampanyadan da faydalanabilmek için ve toplam 50 TL bp puan kazanmak için World Mobil’den “bp’de toplam 40 TL bp puan” kampanyasına katılım yapılarak bir harcamanın POS’ta QR Kod ile yapılması gerekmektedir:
  • POS'ta QR Kod kampanyasına yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile bp istasyonlarında POS’ta QR Kod ile yapılacak harcamalar dahildir.  POS’ta QR Kod ile Ödeme ile işlem yapmak için öncelikle iOS ya da Android cep telefonuna World Mobil veya Yapı Kredi Mobil indirilmelidir. Ödeme yapmada önce kasiyere QR Kod ile ödeme yapacağınızı belirttikten sonra World Mobil’den Yapı Kredi Pay butonuna tıklayarak “QR Kod ile Ödeme”yi ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasından “Kartlarım” menüsü altında bulunan Yapı Kredi Pay’i seçerek “QR Kod ile Ödeme”ye tıklayıp QR Kod okuyucuyu açın ve POS cihazında oluşan QR Kod’u okutun. Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart sahiplerinin kampanya katılımı için ilk alışverişten önce BP yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir.  Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
  • Kampanya kapsamında işlemlerin bp marka tanımlı Yapı Kredi World Üyesi bp istasyonlarındaki Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir. Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart bp puan’lar 23 Kasım 2021 tarihinde yüklenecektir. bp puanların son kullanım tarihi  23 Aralık 2021 olup, kullanılmayan bp puanlar 24 Aralık 2021 tarihinde geri alınacaktır.
  • Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya Vakıfbank Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar,  Anadolubank Worldcard’lar  ve Business TL Card dahil değildir, kampanya şartlarından faydalanamazlar. Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir. Alışverişin iadesi durumunda kampanya geçersiz olacaktır.  Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve  BP Petrolleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Bp, World Card, World Akaryakıt Kampanyası, World Bp Kampanyası, Hediye Akaryakıt, Kampanya,

Kampanya Sahibi

BP Petrol

İlişkili Marka

World Card
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Ekim 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 2 Ekim 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Kasım 2021
  • Trafik

    : 831
  • İlişkili Markalar

    : World Card

Benzer Kampanyalar