Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Boyner ve YKM'de Kelebek Çıldırdı!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 3425 defa incelendi
  • Puan : star star star 153 incelemede 3,27 puan almıştır.
Yüzlerce markanın binlerce ürününü müşterilerine sunan Boyner Büyük Mağazacılık, her ay yaptığı Kelebek Günleri indirimini Kasım ayında ‘çılgın’ bir fırsata dönüştürdü. Boyner ve YKM Mağazaları’nı 28 Kasım Cumartesi günü ziyaret edenler, ayakkabıdan spor giyime kadar, dünyaca ünlü markaların milyonlarca Kelebek’li ürününü, %50 indirim fırsatıyla alma şansına sahip olacak!

Boyner Büyük Mağazacılık’ın her ayın son günlerinde düzenlediği ‘Kelebek Günleri’ özel indirim fırsatı, Boyner ve YKM müşterilerine kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu ay müşterilerine özel bir sürpriz hazırlayan Boyner, her ay sonu gerçekleşen Kelebek İndirimi günlerini, ürün sayısı ve indirim oranını arttırarak “Çılgın Kelebek” fırsatına dönüştürdü.

Çılgın Kelebek fırsatı sadece 28 Kasım’da!
Boyner ve YKM müşterileri 28 Kasım’da ‘Kelebek’ işaretli milyonlarca ürünü yüzde 50 indirimli alabilecek! Ayakkabıdan spor giyime, kadın ve erkek ürünlerinden aktif giyime kadar ‘kelebek’ etiketli binlerce ürün, Boyner ve YKM Mağazaları’nda.

Kelebek etiketli markalardan bazıları şunlar:
İnci, Divaresse, Black Pepper, Beymen Studio, Kemal Tanca, Twigy, David Jones, House Of Camellia, Cotton Bar, Limon Company, Barbie, Monster High, Çift Geyik Karaca, North Of Navy, Altın Yıldız Classic, Beymen Business, Pierre Cardin, U.S Polo, Dagi, Sarar, T-box, Jack & Jones, Mustang, G-Star, Limon Company, Fabrika, Beymen Studio, Vero Moda, Only, Batik, Sister jane, Cotton Bar, Unique 21, KOM ve YAS, Blackspade, Ayşe Boyner’in seçkisiyle olan Boyner Fresh koleksiyonu.

Siz de 28 Kasım Cumartesi günü herhangi bir Boyner ve YKM Mağazası’na veya boyner.com.tr’ye gelin, tüm zamanların en çılgın kelebeğini kaçırmayın!



Boyner Adresine Git!

İlgili etiketler : Boyner, Ykm, Kelebek Günleri, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Boyner
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Kasım 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 25 Kasım 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Kasım 2015
  • Trafik

    : 3425

Benzer Kampanyalar

  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024984 defa incelendi
  • StarCity Outlet Center Starcity Outlet 2024 Garaj Günleri Başlıyor

    Starcity Outlet 2024 Garaj Günleri Başlıyor

    2024 yılının ilk Merakla beklenen Starcity Outlet Garaj Günleri 4 Mayıs 2024 Tarihinde Başlıyor! 4-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında tekstilden ayakkabıya, ev dekorasyonundan aksesuara k...
    30 Nisan 2024139 defa incelendi