Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Boyner Çılgın Kelebek İndirimi ile Net %50 İndirim Fırsatı!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1176 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 9 incelemede 4,89 puan almıştır.
Boyner'in milyonlarca kelebekli rünlerinde %50 net indirim fırsatı...

Boyner'in klasikleşen ve yılda sadece iki kez düzenlediği "Çılgın Kelebek Kampanyası" bu sefer 9 - 10 - 11 Kasım tarihlerinde düzenlenecek.

Boyner Çılgın Kelebek Kampanyasında kadın, erkek, çocuk, aktif spor ve ev koleksiyonlarında kış modasına dair her şeye, kozmetikte dünya markalarının ürünlerine "NET %50 Çılgın Kelebek İndirimi" ile sahip olunabilecek.

9 - 10 - 11 Kasım 2018 tarihlerinde Boyner Mağazalarında saat 24:00'e kadar açık olacağı kampanya süresi boyunca Milyonlarca Kelebekli üründe ister Net %50 indirimli isterseniz Hopililer %50 Paracık kazanacaklar.

Hopililer kampanyada kazandıkları Paracıkları alışverişlerinde %25 daha fazla harcayabilecek. (Örnek: Çılgın Kelebek Logolu 200 TL'lik ürünü Hopi kampanyası ile aldığınızda Hopi hesabınıza 100 TL yüklenecek olup, kazandığınız 100 TL'yi alışverişinizde 125 TL olarak kullanabileceksiniz. )

Boyner’in mağazalarıyla birlikte internet mağazası boyner.com.tr'de de uygulanacak kampanyada, tüketiciler milyonlarca kelebekli üründe net yüzde 50 indirimden yararlanırken, Hopi Paracık kazanma fırsatı, Axess ve CardFinans'a özel 9 taksit ödeme ayrıcalığıyla alışveriş yapabilecekler.



Boyner Adresine Git!

İlgili etiketler : Boyner, Ykm, Kelebek Günleri, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Boyner
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Kasım 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 11 Kasım 2018
  • Trafik

    : 1176

Benzer Kampanyalar

  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024863 defa incelendi