Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Bosch Elektrikli Süpürgelerde Eylül Ayına Özel İndirim

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2742 defa incelendi
  • Puan : star star star 241 incelemede 2,66 puan almıştır.
Bosch, yüksek motor gücüne ve hijyenik filtre sistemine sahip   elektrikli süpürgelerine özel Eylül kampanyası ile evlerde sonbahar temizliğini başlatıyor. Bosch’un Eylül kampanyası kapsamında 2200 Watt gücündeki BSG62200 elektrikli süpürge 310 TL yerine 249 TL’ye, 2500 Watt’lık yüksek motor ve emiş gücü ile kirlerin üstesinden gelen BSG82515 ErgoMaxx ProPower elektrikli süpürge de 630 TL yerine 499 TL’ye sunuluyor. Ayrıca World Card sahipleri, peşin fiyatına 10  taksit ve “şimdi al Ocak 2014’te ödemeye başla” fırsatlarından da yararlanıyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, yüksek motor gücüne ve hijyenik filtre sistemine sahip elektrikli süpürgelerine özel Eylül kampanyası ile sonbahar temizliği için yardıma koşuyor.

Kompakt tasarımda güçlü performans arayanlara
Bosch BSG62200 elektrikli süpürge, 2200 Watt’lık motor gücü sayesinde derinlemesine temizlik sağlıyor. 4 litrelik geniş toz torbası sayesinde daha seyrek toz torbası değişimi yapılıyor, böylece daha az masraf ile aile bütçesine katkıda bulunuyor. Elektronik güç ayarlama düğmesi ile her zemine uygun temizlik sunuyor. Bosch BSG62200’ün sahip olduğu Air Clean II hijyenik filtreleme sistemi, sigara dumanının içinde yoğunlaşmış halde bulunan partiküllerin bile tutulup ortama geri verilmesini engelliyor. Bu sayede süpürgenin dışarı üflediği hava, ortamdaki havadan daha da temiz oluyor. Gelişmiş özel filtreleme sistemi Air Clean II, ev ortamında oluşan tozlara alerjisi olanlar ve hijyene özellikle dikkat etmesi gerekilen hassas durumlar ve kişiler için hayat kurtarıcı oluyor. Metalik samoa mavisi rengi ile son derece zarif bir görünüme sahip BSG62200 elektrikli süpürgeye, Bosch’un Eylül ayına özel indirim kampanyası sayesinde 310 TL yerine 249 TL’ye sahip olunabiliyor.

Evlerin süper kahramanı sonbahar temizliği için işbaşında!
Metalik kiraz kırmızı rengi ile sadece şıklığını değil, aynı zamanda gücünü de dışa vuran Bosch BSG82515 ErgoMaxx ProPower elektrikli süpürgenin en önemli özelliği 2500 Watt’lık yüksek çekim ve emiş gücü. Bu sayede evdeki her türlü kir, toz ve pasa karşı üstün bir performansta temizlik sağlıyor. Ayrıca, 13 metre kullanım alanı yarıçapı sayesinde birden fazla katta ya da odalar arasında daha az priz değiştirme ihtiyacı ile daha rahat temizlik imkânı tanıyor. MegaAir SuperTEX™’in son teknolojili dokumasına sahip 6 litre kapasiteli filtre torbası ile toz torbası dolmak üzere olsa bile maksimum emme gücüyle süpürmeye devam ediyor. Air Flow Control® sisteminin önemli bir parçası olan Air Safe® teknolojisi ile makinenin içindeki hava yüzde 99,9999 oranında kir ve tehlikeli ince toz parçacıklarından arındırılıyor. Üstelik, en yüksek emiş gücü ayarında bile düşük ses seviyesinde çalışma özelliğine sahip olduğu için evdeki küçükleri, yaşlıları, eşleri ya da yandaki komşuları rahatsız etmiyor. Bosch’un Eylül kampanyası kapsamında BSG82515’e 630 TL yerine 499 TL’ye sahip olunabiliyor.

Şimdi al Ocak 2014’te öde
Bosch BSG62200 ve BSG82515 elektrikli süpürge alan World Card sahipleri de peşin fiyatına 10  taksit ve “şimdi al Ocak 2014’te ödemeye başla” fırsatlarından da yararlanabiliyor.



İlgili etiketler : Bosch, Elektrikli Süpürge, Bosch Kampanyaları, Küçük Ev Aletleri,

Kampanya Sahibi

Bosch
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Eylül 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2013
  • Trafik

    : 2742