Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Bosch Beyaz Eşyalarda Doğa Dostu Değişim Kampanyası

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1951 defa incelendi
  • Puan : star star star star 33 incelemede 4,15 puan almıştır.
Bosch da Değişim Kampanyası 2016 Fiyatlarla Devam ediyor...

Herhangi eski bir ürününü Bosch beyaz eşya ile değiştiren herkese 200 TL indirim fırsatı. Ayrıca değiştirilen her ürün için TEMA Vakfı aracılığıyla adınıza bir fidan dikiliyor.

Herhangi bir eski ürününü, Bosch beyaz eşya ile değiştiren herkese Bosch’tan 200 TL indirim var. Üstelik değiştirilen her ürün için TEMA Vakfı işbirliğiyle adınıza bir ağaç dikiliyor. Daha yaşanır bir dünya için, bu dönüşüme siz de katılın.

Tüketicilerimizin, değişim kampanyamız dahilinde tavsiye edilen perakende fiyat listelerimizde belirtilen indirimlerden faydalanabilmesi için markası ne olursa olsun; soğutucu, derin dondurucu, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, solo fırın, solo bulaşık makinesi, televizyon, elektrikli süpürge (motorlu veya termikli), küçük ev aletleri, ütü, mini-midi ve solo mikrodalga fırın, solo set üstü ocak ve su sebili eski ürünlerini teslim etmesi yeterlidir. Ayrıca söküm işlemi tüketici tarafından yapılan klima, termosifon, ani su ısıtıcısı, solo aspiratör ve ankastre ürünler de iade alınabilir.

Değişim kampanyası kapsamında iade ürün karşılığında indirimli satın alınabilecek ürünler şunlardır; soğutucu, derin dondurucu, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, solo fırın ve solo bulaşık makinesi. Ancak değişim kampanyasına ankastre ürün grupları dahil değildir.

Değişim kampanyası 31 Ocak 2017 tarihine kadar geçerlidir. İndirim şartları ve kampanya detaylarını Bosch Yetkili Satıcıları’ndan öğrenebilirsiniz.


İlgili etiketler : Bosch, Bosch Değişim Kampanyası, Beyaz Eşya, Kampanya, Değiştirme Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Bosch
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Aralık 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Ocak 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2017
  • Trafik

    : 1951