Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Bonus'lulara Metro Marketler'de 30 TL Bonus!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 601 defa incelendi
  • Puan : star star star 18 incelemede 3 puan almıştır.
23 Mayıs - 26 Haziran 2019 tarihleri arasında Metro Toptancı Marketler'de Bonus kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek 300 TL ve üzeri alışverişe 30 TL Bonus hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
  • 23.05.2019-26.06.2019 tarihleri arasında Bonus üyesi Metro Toptancı Marketler’de Bonus posundan tek seferde gerçekleştirilecek 300 TL ve üzeri alışverişe 30 TL Bonus verilecektir.
  •  Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulamasından “Hemen Katıl” butonu tıklanmalı veya “METRO” yazarak 3340’a SMS gönderilmelidir. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanıp tüm kampanya şartlarını yerine getirmesi halinde maksimum 30 TL Bonus kazanabilir. SMS veya BonusFlaş kanalı ile kampanyaya katılması durumunda en fazla bir kanaldan en fazla 30 TL bonus kazanabilir.
  • SMS veya BonusFlaş uygulaması ile kampanyaya katılmadan yapılan harcamalar kampanya haricinde olup, geçmişe yönelik yararlandırma yapılmayacaktır. Kampanyaya peşin ve taksitli işlemler  dahildir.
  • Kampanyaya ödül puan kullanımları, tütün/içki ürünü alısverisleri ve kontör alışverişleri kampanyaya dahil değildir. İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. BonusFlaş üzerinden kampanyaya katılan Bonus sahiplerinin kendi kart bilgileri ile uygulamaya giriş yapmaları, SMS ile kampanyaya katılan kart sahiplerinin Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS göndermesi gerekmektedir.
  • Kampanya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınır. Kampanya dahilinde kazanılan Bonuslar 1-10 Temmuz 2019 tarihleri arasında kullanılabilir. Kullanılmayan Bonuslar geri alınır.
  • Kampanyaya katılım onay bildirimi ve mesajı geldikten sonra gerçekleştirilen harcamalar kampanyaya dahil olacaktır. Harcama işleminden sonra yapılan kampanya katılımları kampanyaya dahil edilmeyecek ve geçmişe yönelik yararlandırma olmayacaktır.
  • Kampanyaya Garanti Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Business, Easy, Bonus Business American Express ve Bonus Genç dahildir. Kampanyaya diğer ticari kart kullanımları, Miles&Smiles kredi kartı, American Express Card, Money Bonus, Kontör ve sanal kartlar dahil değildir.
  • Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı telefon numarasından başvuru yapılması gerekmektedir. BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir.
  • Bonus Genç, Bonus Flexi ve Flexi müşterilerinin kampanyaya katılması için harcama yapmadan önce BonusFlaş uygulamasını akıllı telefonlarına indirmiş olmaları, kart bilgileri ile giriş yapmaları ve uygulama üzerinden ilk alışverişten önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamaları gerekmektedir veya EVET yazıp bir boşluk bırakıp METRO yazıp bir boşluk bırakarak kartının son 6 hanesi ile birlikte banka sisteminde kayıtlı telefon numarasından 3340’a SMS göndermeleri gerekmektedir. Bu kartlar için katılım ücreti 2,99 TL’dir.
  • Kampanyaya katılım için; ilk harcamadan önce Garanti Bonus kart sahipleri METRO yazıp 3340’a SMS göndermelidir. Flexi için kampanyaya katılım kısa mesajının sistemimize ulaşmasından sonraki işlemler dikkate alınacaktır.
  • Kampanyaya katılım için gönderilen SMS Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖIV dahil 0,65 TL, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖIV dahil 1 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖIV dahil 0,33 TL olarak ücretlendirilir.
  • Geri dönüş SMS’leri Garanti Bankası tarafından karsılanır. Gönderilen SMS‘ler, Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Garanti Bankası ve Metro kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Metro, Metro Market, Metro Bonus Kampanyası, Bonus, Hediye Puan, Market Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Metro Market
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Mayıs 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Mayıs 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 26 Haziran 2019
  • Trafik

    : 601

Benzer Kampanyalar

  • Metro Market Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    HER PAKETTE BOL BEREKET RAMAZAN’DA METRO’DA Ramazan’a özel hazır erzak paketleri ve kendi erzak paketini oluşturma seçeneği toplu alım avantajlarıyla Metro’da Metro Türkiye, yağ, ...
    26 Şubat 2024675 defa incelendi
  • Bonus Bonus Ramazan Ayı Kampanyası 2024

    Bonus Ramazan Ayı Kampanyası 2024

    Ramazanda 1.000 TL bonus fırsatı Bonus’ta! 14 Nisan’a kadar Bonus üye işyeri marketlerde yapacağınız her ikinci 750 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplam 800 TL; GarantiPay’le ekstr...
    7 Mart 2024388 defa incelendi
  • Opet Petrol Opet'te Bonus'lular 190 TL Bonus Hediye

    Opet'te Bonus'lular 190 TL Bonus Hediye

    16 Şubat-31 Mart 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi OPET istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; BonusFlaş uygulaması ...
    17 Şubat 2024472 defa incelendi
  • BP Petrol BP İstasyonlarında Bonus'lulara 200 TL Bonus Hediye

    BP İstasyonlarında Bonus'lulara 200 TL Bonus Hediye

    1 Ocak-15 Şubat 2024 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarından Bonus kartlar ile tek seferde ve farklı günlerde yapılan 4 defa 700 TL ve üzeri işlemlerden 180 TL bonus,BonusFlaş u...
    1 Ocak 2024798 defa incelendi
  • Trendyol Bonus le Hepsiburada, N11 ve Trendyol'da 300 TL Bonus Hediye

    Bonus le Hepsiburada, N11 ve Trendyol'da 300 TL Bonus Hediye

    Bonus kredi kartınız ile 31 Ocak'a kadar hepsiburada.com, n11.com, trendyol.com web site ve mobil uygulamalarında 1.000 TL ve üzeri her harcamaya 50 TL, toplamda 250 TL, GarantiPay ile ...
    1 Aralık 2023398 defa incelendi