Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Bonus, BonusFlaş Uygulamasına Özel Kampanyalar

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2833 defa incelendi
  • Puan : star star star star 14 incelemede 4,21 puan almıştır.
BonusFlaş uygulamasını hemen indirim indirimlerden faydalanmaya başlayın...

Türkiye’nin en çok sevilen ve yenilikçi kredi kartı Bonus, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran ve kredi kartı sektöründe bir ilk olan BonusFlaş uygulamasını kullanıma sundu. iOS ve Android işletim sistemine sahip cep telefonlarında kullanılabilen uygulamayla kampanya takibi, kart bilgileri sorgulama, limit artırım talebi, borç ödeme ve mobil ödeme gibi işlemler tek bir platform üzerinden, çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar, sahip oldukları tüm Garanti banka ve kredi kartlarını aynı platformda kolaylıkla kontrol etme imkânı buluyor. Kredi kartıyla yapılan hemen tüm işlemleri sunan, kullanıcılara hız ve kolaylık sağlayan uygulama aynı zamanda, harcama alışkanlıklarını analiz ederek, müşteriler için en uygun kampanyaları öneriyor. Kullanıcılar tercih ettikleri kampanyaya tek bir dokunuşla katılabiliyor, güncel harcama, kalan limit, kazanılan bonus gibi bilgileri anlık takip edebiliyor.

12 Kasım tarihinde Google Play ve Apple Stor üzerinden indirebileceğiniz uygulama ile bir çok markada size özel fırsatlardan yararlanabileceksiniz.

Garanti Bankası Sadece Bonus Flaş Mobil uygulamayı yükleyenlerin yararlanabileceği kampanyalar ve özel fırsatlar sunulmaktadır. Kampanyalardan yararlanmak için alışveriş öncesinde uygulamaya giriş yaparak kampanya sayfasında yer alan "Hemen Katıl" butonuna basmanız gerekmektedir.

12-30 kasım tarihleri arasında sadece BonusFlaş uygulamasını indiren ve giriş yapan Garanti bankası müşterilerine özel Market, Migros Sanal Market, Teknosa, Arçelik, Beko, Vakko, tatil.com, Kiğılı, Esse, Mothercare, Clinigue, İnci Deri, Super Dry, Michael Kors, Hackett, DKNY, Agatha, Karincadesign.com, Greyder.com, Renkli Zebra, Carter’s, Brandroom, Beymen, Beymen Club, Garenta, Bobbi Brown'da özel hediyeler, indirimler ve hediye puan fırsatları sizi bekliyor.

BonusFlaş uygulamasının size sunduğu fırsatlara bakacak olursak;

Arçelik'te 2000 TL ve üzeri alışverişlerde İnfrared Isıtıcı Hediye
10-30 Kasım 2015 tarihleri arasında Bonus Üyesi Arçelik mağazalarından tek seferde yapacağınız 2000 TL ve üzeri harcamalarınızda İnfrared Isıtıcı Hediye Bonus Çeki verilecektir. Hediye çeki ile 5 Aralık tarihine kadar Arçelik mağazalarında kullanarak İnfrared Isıtıcı (ürün kodu FLV IA 2000 DE) Arçelik mağazası tarafından teslim edilecektir.
Kampanyaya Bonus, Money Bonus, Bonus Bussiness, Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç Kart sahipleri sahiplerinin kampanyaya katılım için BonusFlaş üzerinden kampanya katılım butonuna bastıktan sonra alışveriş yapması gerekmektedir.

Beko'dan 2000 TL ve üzeri harcamalara Döküm Tencere Hediye
10-30 Kasım 2015 tarihleri arasında Bonus Üyesi Beko mağazalarından tek seferde yapacağınız 2000 TL ve üzeri harcamalarınızda Döküm Tencere Hediye Bonus Çeki verilecektir. Hediye çeki ile 5 Aralık tarihine kadar Arçelik mağazalarında kullanarak Döküm Tencere (FONTİGNAC 20 cm Döküm Demir Tencere) Beko mağazası tarafından teslim edilecektir.
Kampanyaya Bonus, Money Bonus, Bonus Bussiness, Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç Kart sahipleri sahiplerinin kampanyaya katılım için BonusFlaş üzerinden kampanya katılım butonuna bastıktan sonra alışveriş yapması gerekmektedir.

Tatil.com'dan 2000 TL ve üzeri alışverişinize 75 TL Bonus
10 Kasım - 10 Aralık 2015 tarihleri arasında Tatil.com'dan tek seferde yapacağınız 2000 TL ve üzeri harcamalarınızda 75 TL Bonus Hediye edilecektir.
Kampanyaya Bonus, Money Bonus, Bonus Bussiness, Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç Kart sahipleri sahiplerinin kampanyaya katılım için BonusFlaş üzerinden kampanya katılım butonuna bastıktan sonra alışveriş yapması gerekmektedir.

Vakko'da 2000 TL'ye 500 TL Hediye
11-30 Kasım tarihleri arasında Garanti kartları ile Vakko Mağazalarından tek seferde yapılan 2000 TL ve üzeri tek veya taksitli ödemelerde 500 TL hediye edilecektir. 500 TL hediye kampanyasından yararlanabilmek içi kart sahibinin ödeme anında GARANTİ500 kodunu satış danışmanına iletmesi ve mobil uygulamasını göstermesi gerekmektedir.

Teknosa'da 750 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL Bonus
11-30 Kasım 2015 tarihleri arasında Bonus Üyesi Teknosa mağazalarından tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri harcamalarınızda 100 Tl Bonus hediye edilecektir.
Kampanyaya Bonus, Money Bonus, Bonus Bussiness, Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç Kart sahipleri sahiplerinin kampanyaya katılım için BonusFlaş üzerinden kampanya katılım butonuna bastıktan sonra alışveriş yapması gerekmektedir.
Kazanılan Bonuslar 4 Aralık tarihinde kartlara yüklenecek olup, 14 Aralık tarihine kadar kullanılabilecektir.

Migros Sanal Market'te 150 TL ve üzeri harcamaya 40 TL Bonus
10-25 Kasım tarihleri arasında Migros Sanal Marketten yapılan tek seferde 150 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL Bonus verilecektir. Kampanyaya dahil olabilmek için ilk harcamadan önce Bonus Flaş uygulaması üzerinden "Hemen Katıl" butonuna tıklanmalıdır. Kazanılan puanlar 1-10 Aralık tarihleri arasında kullanılabilecektir.

İlk 100 TL'lik Market Harcamanıza 20 TL Bonus Hediye
10 Kasım - 10 Aralık 2015 tarihleri arasında Bonus üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 100 TL'lik market alışverişinize 20 TL Bonus Hediye edilecektir. Kampanyaya dahil olabilmek için ilk harcamadan önce Bonus Flaş uygulaması üzerinden "Hemen Katıl" butonuna tıklanmalıdır.

Garenta'dan 300 TL ve üzeri harcamaya 30 TL Bonus
10 Kasım - 10 Aralık 2015 tarihleri arasında BonusFlaş Uygulamasından kampanyaya katılan müşterilerin Garenta'dan yapacağı 300 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL Bonus Hediye edilecektir. Kampanyaya dahil olabilmek için ilk harcamadan önce Bonus Flaş uygulaması üzerinden "Hemen Katıl" butonuna tıklanmalıdır. Kazanılan puanlar 14-27 Aralık tarihleri arasında kullanılabilecektir.

Bobbi Brown'da 350 TL ve üstü Alışverişlerde 50 TL İndirim
50 TL indirim kampanyasından yararlanabilmek Bobbie Brown mağazalarında geçerli Kod: bobbibrown50 Kampanyadan yararlanabilmek için harcama işleminden önce kart sahibinin Bonus Flaş mobil uygulamasını akıllı telefonuna indirmiş olması ve uygulamaya giriş yapmış olması gereklidir.
Bobbie Brown 50 TL indirim kampanyası Bobbie Brown mağazalarından sadece Bonus Flaş mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanarak tek seferde gerçekleştirilen 350 TL ve üzeri tek ve taksitli alışverişlerde geçerlidir. Ürün iadesi  ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. Ayrıca tüm alışverişlerde 180TL değerindeki Özel Gün & Gece Makyajı Uygulaması hediye. Ücretsiz makyaj uygulaması kuponu 3 ay içinde kullanabilir.
Uygulama sadece Bobbi Brown* Mağazalarında geçerli olacaktır. *Bobbi Brown Akmerkez AVM, İstinyePark, Bobbi Brown Nişantaşı, Akasya AVM, Palladium AVM, Özdilek AVM, Bobbi Brown Bağdat Cad., Next Level AVM,  Kentpark AVM, Forum Bornova AVM. İndirim ve ücretsiz makyaj uygulaması kampanyasına tüm Garanti Bankası Kredi Kartları dahildir.

Clinigue'de 120 TL Alışverişe Clinigue Bonus Seti Hediye
Clinique Bonus Hediye Ürün kampanyasından yararlanabilmek için harcama işleminden önce kart sahibinin Bonus Flaş mobil uygulamasını akıllı telefonuna indirmiş olması ve uygulamaya giriş yapmış olması gereklidir. Ödeme anında kasiyere BonusFlaş uygulamasını göstermeniz sonrasında hediye ürüne 120 TL ‘lik alışveriş sonrası sahip olabileceksiniz.
www.clinique.com.tr ‘de kampanyadan yararlanmak için gerekli kod: cliniquebonus1 Kampanyadan yararlanabilmek için harcama işleminden önce kart sahibinin Bonus Flaş mobil uygulamasını akıllı telefonuna indirmiş olması ve uygulamaya giriş yapmış olması gereklidir.
Clinique Bonus Hediye Ürün kampanyası Clinique mağazalarından sadece Bonus Flaş mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanarak tek seferde gerçekleştirilen 120 TL ve üzeri tek ve taksitli alışverişlerde geçerlidir. Ürün iadesi  ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır. Uygulama sadece Clinique* Mağazalarında geçerli olacaktır.
Geçerli mağazalar: Clinique Capacity AVM, Bakırköy, Clinique Symbol AVM, İzmit, Clinique Taksim İstiklal Caddesi, Clinique Özdilek AVM, Levent, Clinique Korupark AVM, Bursa Hediye ürün kampanyasına tüm Garanti Bankası Kredi Kartları dahildir.
Hediye ürün değeri 75 TL ‘dir.
Hediye stoklarla sınırlıdır toplam 150 adettir

Beymen'de 1000 TL harcamaya 200 TL İndirim
Bonus Flaş’a özel Beymen’de 200 TL İndirim Kampanyası Bonus üyesi Beymen mağazalarında Garanti POS’undan yapılan 1000 TL ve üzeri tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde geçerlidir. Ürün iadesi ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
Beymen 200 TL indirim kampanyası Beymen mağazalarından sadece Bonus Flaş mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanarak tek seferde gerçekleştirilen 1000 TL ve üzeri tek ve taksitli alışverişlerde geçerlidir.

Beymen Club'da 100 TL İndirim
Bonus Flaş’a özel Beymen Club’da 100 TL İndirim Kampanyası Bonus üyesi Beymen Club mağazalarında Garanti POS’undan yapılan 500 TL ve üzeri tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde geçerlidir.
Kampanyadan yararlanabilmek için harcama işleminden önce kart sahibinin Bonus Flaş mobil uygulamasını akıllı telefonuna indirmiş olması ve uygulamaya giriş yapmış olması gereklidir. BonusFlaş uygulamasını Google Play ve app store'dan indirilebilirsiniz.

MOTHERCARE ‘de 300 TL harcamaya 50 TL İndirim
Bonus Flaş’a özel MOTHERCARE ‘de 50 TL İndirim Kampanyası 11-30 Kasım tarihleri arasında Bonus üyesi MOTHERCARE mağazalarında Garanti POS’undan yapılan 300 TL ve üzeri tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde geçerlidir.
Kampanyadan yararlanabilmek için harcama işleminden önce kart sahibinin Bonus Flaş mobil uygulamasını akıllı telefonuna indirmiş olması ve uygulamaya giriş yapmış olması gereklidir.

Kiğılı'da 350 TL ve üzeri alışverişe Gömlek Hediye
Bonus Flaş’a özel Kiğılı Gömlek Hediye Kampanyası 11-30 Kasım tarihleri arasında Bonus üyesi Kiğılı mağazalarında Garanti POS’undan yapılan 350 TL ve üzeri tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde geçerlidir.
Kampanyadan yararlanabilmek için harcama işleminden önce kart sahibinin Bonus Flaş mobil uygulamasını akıllı telefonuna indirmiş ve "Hemen Katıl" Butonuna basılmış olması gereklidir.

İncideri.com ‘da yeni sezon ürünlerinde mevcut indirime ek % 10 indirim
12-30 Kasım tarihleri arasında incideri.com ‘da yeni sezon ürünlerinde mevcut indirime ek % 10 indirim Kampanyasından yararlanabilmek için harcama işleminden önce kart sahibinin Bonus Flaş mobil uygulamasını akıllı telefonuna indirmiş olması ve "Hemen Katıl" Butonuna basılmış olması gereklidir.

Esse'de 300 TL ve üzeri alışverişe 50 TL Bonus
12-30 Kasım tarihleri arasında Esse mağazalarından geçerli olup, sadece Bonus Flaş mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanarak tek seferde gerçekleştirilen 300 TL ve üzeri tek ve taksitli alışverişlerde geçerlidir.

Brandroom’da 1000 TL harcamaya 250 TL İndirim!
12-30 Kasım tarihleri arasında Bonus üyesi Brandroom mağazalarında Garanti POS’undan yapılan 1000 TL ve üzeri tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde 250 TL İndirim uygulanacaktır.
Kampanyadan yararlanabilmek için harcama işleminden önce kart sahibinin Bonus Flaş mobil uygulamasını akıllı telefonuna indirmiş olması ve "Hemen Katıl" Butonuna basılmış olması gereklidir.

Carter’s'ta 150 TL ve üzeri harcamaya 15 TL Carter’s Bonus
12-30 Kasım tarihleri arasında Bonus üyesi Carter’s mağazalarında Garanti POS’undan yapılan 150 TL ve üzeri tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde 15 TL Carter’s Bonus hediye edilecektir.
Kampanyadan yararlanabilmek için harcama işleminden önce kart sahibinin Bonus Flaş mobil uygulamasını akıllı telefonuna indirmiş olması ve "Hemen Katıl" Butonuna basılmış olması gereklidir.

Renkli Zebra’da %25 indirim
12-30 Kasım tarihleri arasında renklizebra.com'dan yapılacak tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde %25 İndirim uygulanacaktır.
Kampanyadan yararlanabilmek için harcama işleminden önce kart sahibinin Bonus Flaş mobil uygulamasını akıllı telefonuna indirmiş olması ve "Hemen Katıl" Butonuna basılmış olması gereklidir.

Greyder.com'da "Kampanya" Kategorisinde %10 İndirim
9 Kasım-30 Kasım 2015 tarihleri arasında yalnızca www.greyder.com "Kampanya" kategorisinden yapılacak alışverişlerde ekstra %10 İndirim uygulanacaktır.
%10 indirim kampanyasından faydalanabilmek için, "Alışveriş Sepeti" adımında yer alan "İndirim Kodu" alanına  "BonusKampanya" yazılması gerekmektedir.

Karincadesign.com’da 100 TL üzeri alışverişlerde %10 indirim
30 Kasım 2015 tarihine kadar Karincadesign.com’dan yapılacak tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde 100 TL üzeri alışverişlerde %10 indirim uygulanacaktır.
Kampanyadan yararlanabilmek için harcama işleminden önce kart sahibinin Bonus Flaş mobil uygulamasını akıllı telefonuna indirmiş olması ve "Hemen Katıl" Butonuna basılmış olması gereklidir.

Agatha’da 200 TL ve üzeri alışverişinize 20 TL Agatha bonus
10 Kasım - 12 Aralık tarihleri arasında Agatha’da 200 TL ve üzeri alışverişinize 20 TL Agatha bonus hediye edilecektir.
Kampanyaya dahil olabilmek için ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulaması üzerinden "Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. BonusFlaş uygulaması üzerinden yapılacak katılım sonrasındaki işlemler kampanya dahilindedir. Harcama işleminden sonra yapılan kampanya katılımları kampanyaya dahil edilmeyecek ve geçmişe yönelik yararlandırma olmayacaktır. Kampanyaya katılım onay bildirimi ve mesajı geldikten sonra gerçekleştirilen harcamalar kampanyaya dahil olacaktır. Mobil uygulama katılımı haricindeki alışverişler kampanyaya dahil olmayacaktır.

DKNY’da 1000 TL harcamaya 250 TL İndirim!
12-30 Kasım 2015 tarihleri arasında Bonus üyesi DKNY mağazalarında Garanti POS’undan yapılan 1000 TL ve üzeri tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde 250 TL İndirim uygulanacaktır.
Kampanyaya dahil olabilmek için ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulaması üzerinden "Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. BonusFlaş uygulaması üzerinden yapılacak katılım sonrasındaki işlemler kampanya dahilindedir. Harcama işleminden sonra yapılan kampanya katılımları kampanyaya dahil edilmeyecek ve geçmişe yönelik yararlandırma olmayacaktır.

Hackett’da 500 TL ve üzeri harcamaya 150 TL İndirim!
12-30 Kasım 2015 tarihleri arasında Bonus üyesi Hackett mağazalarında Garanti POS’undan yapılan 500 TL ve üzeri tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde 150 TL İndirim uygulanacaktır.
Kampanyaya dahil olabilmek için ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulaması üzerinden "Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. BonusFlaş uygulaması üzerinden yapılacak katılım sonrasındaki işlemler kampanya dahilindedir. Harcama işleminden sonra yapılan kampanya katılımları kampanyaya dahil edilmeyecek ve geçmişe yönelik yararlandırma olmayacaktır.

Michael Kors’da 1000 TL ve üzeri harcamaya 250 TL İndirim!
12-30 Kasım 2015 tarihleri arasında Bonus üyesi Michael Kors mağazalarında Garanti POS’undan yapılan 1000 TL ve üzeri tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde 250 TL İndirim uygulanacaktır.
Kampanyaya dahil olabilmek için ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulaması üzerinden "Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. BonusFlaş uygulaması üzerinden yapılacak katılım sonrasındaki işlemler kampanya dahilindedir. Harcama işleminden sonra yapılan kampanya katılımları kampanyaya dahil edilmeyecek ve geçmişe yönelik yararlandırma olmayacaktır.

Super Dry’da 500 TL ve üzeri harcamaya 150 TL İndirim!
12-30 Kasım 2015 tarihleri arasında Bonus üyesi Super Dry mağazalarında Garanti POS’undan yapılan 500 TL ve üzeri tek ödemeli ve taksitli alışverişlerde 150 TL İndirim uygulanacaktır.
Kampanyaya dahil olabilmek için ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulaması üzerinden "Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. BonusFlaş uygulaması üzerinden yapılacak katılım sonrasındaki işlemler kampanya dahilindedir. Harcama işleminden sonra yapılan kampanya katılımları kampanyaya dahil edilmeyecek ve geçmişe yönelik yararlandırma olmayacaktır.




İlgili etiketler : Bonus, Bonusflaş, Bonusflaş Kampanyaları, Market, Migros Sanal Market, Teknosa, Arçelik, Beko, Vakko, Tatil.com, Kiğılı, Esse, Mothercare, Clinigue, İnci Deri, Super Dry, Michael Kors, Hackett, Dkny, Agatha, Karincadesign.com, Greyder.com, Renkli Zebra, Carter’s, Brandroom, Beymen, Beymen Club, Garenta, Bobbi Brown,

Kampanya Sahibi

Bonus
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Kasım 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 12 Kasım 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2015
  • Trafik

    : 2833

Benzer Kampanyalar

  • Şok Şok Market 4 Mayıs 2024 Hafta Sonu Fırsatları

    Şok Market 4 Mayıs 2024 Hafta Sonu Fırsatları

    Şok Cumartesi Fırsatlarını Sakın Kaçırma! Şok Marketlerinde 27 - 30 Nisan 2024 Cumartesi gününden itibaren bir çok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Şok Marketlerinde ...
    1 Mayıs 2024107 defa incelendi
  • Şok Şok Market 3 - 9 Nisan 2024 Fırsat Ürünleri Kataloğu

    Şok Market 3 - 9 Nisan 2024 Fırsat Ürünleri Kataloğu

    Bu Hafta elektronik ürünlerden tekstile, mutfak gereçlerinden ev gereçlerine kadar ihtiyaçınız bir çok ürün Şok fiyatlarıyla 3 Nisan Çarşamba gününden itibaren Şok Marketlerde... 199...
    1 Nisan 2024253 defa incelendi
  • Şok Şok Market 28 Şubat - 5 Mart 2024 Fırsat Ürünleri Kataloğu

    Şok Market 28 Şubat - 5 Mart 2024 Fırsat Ürünleri Kataloğu

    Bu Hafta elektronik ürünlerden tekstile, mutfak gereçlerinden ev gereçlerine kadar ihtiyaçınız bir çok ürün Şok fiyatlarıyla 28 Şubat Çarşamba gününden itibaren Şok Marketlerde... 19...
    26 Şubat 2024317 defa incelendi
  • Şok Şok Market 2 Mart 2024 Hafta Sonu Fırsatları

    Şok Market 2 Mart 2024 Hafta Sonu Fırsatları

    Şok Cumartesi Fırsatlarını Sakın Kaçırma! Şok Marketlerinde 2 Mart 2023 Cumartesi gününden itibaren bir çok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Şok Marketlerinde hafta ...
    27 Şubat 2024241 defa incelendi
  • Şok Şok Market 13 Nisan 2024 Hafta Sonu Fırsatları

    Şok Market 13 Nisan 2024 Hafta Sonu Fırsatları

    Şok Cumartesi Fırsatlarını Sakın Kaçırma! Şok Marketlerinde 13 Nisan 2024 Cumartesi gününden itibaren bir çok ürün indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Şok Marketlerinde haft...
    8 Nisan 2024258 defa incelendi