Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Beymen Club İle Yol Senin Fotoğraf Yarışması

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1216 defa incelendi
  • Puan : star star star 65 incelemede 2,92 puan almıştır.
Beymen Club #BeymenClubİleYolSenin Fotoğraf Yarışmasıyla, fotoğraf tutkunlarını Yol Hikayelerini yansıtmaya davet ediyor!

4 Haziran Pazartesi başlayan ve 18 yaşından büyük herkesin katılabileceği "#BeymenClubİleYolSenin" fotoğraf yarışmasına katılan fotoğraflar; Beymen Artistik Direktörü Murat Türkili, Beymen Pazarlama İletişimi Genel Müdürü Yardımcısı Elif Tellaloğlu, Fotoğraf Sanatçısı Koray Birand, Fotoğraf Sanatçısı Çiler Geçici (@audiosoup), Fotoğraf Sanatçısı Mehmet Kırali (@civilking), Blogger Hande Çilek'ten (@gumuspusula) oluşan yarışma jürisi tarafından değerlendirilecek.

Son katılım tarihi 1 Temmuz Pazar olan yarışmada dereceye giren fotoğraflar, "#BeymenClubİleYolSenin" dijital sergisi dahilinde seçili Beymen Club'lardaki dijital ekranlarında ve Beymen Club sosyal medya hesaplarında sergilenecek.

Yarışmanın birincisi Beymen Club'tan 3 bin TL'lik, ikincisi 2 bin TL'lik, üçüncüsü ise bin TL'lik hediye çeki ile ödüllendirilecek. Katılım şartları ve yarışma koşullarında yapılan değişiklikler "https://www.beymenclub.com/content/beymenclubileyolsenin" sayfasında yayımlanacak.

Beymen Club # BeymenClubİleYolSenin fotoğraf yarışması katılım şartları ve koşulları:.
-Yarışma 18 yaş üzeri tüm katılımcılara açıktır. Yarışmada dereceye girenler özel jüri tarafından seçilecektir. Görsellerin filtresiz paylaşılması gerekmektedir.
- Yarışmaya katılarak dereceye giren ilk üç isimden birinciye Beymen Club’dan 3.000 TL’lik hediye çeki ikinciye Beymen Club’dan 2.000 TL’lik hediye çeki ve üçüncüye Beymen Club’dan 1.000 TL’lik hediye çeki
-Dereceye giren fotoğraflar belirli Beymen Club ekranlarında yarışmacıların isimleri ve Instagram kullanıcı adları verilerek sergilenecektir.
-Beymen Club dereceye giren fotoğrafların sergilenme hakkını saklı tutar. Dereceye giren görsellerin sahipleri Beymen Club’a görsellerin yüksek versiyonlarını temin etmekle yükümlülerdir.
-Yarışmaya katılan kullanıcıların, yarışma bitip, ödülleri tespit edilene kadar kanallar üzerinde kullandıkları isim/hesap isimlerini değiştirmemeleri gerekmektedir. Katılımcıların beyan ettikleri bilgilerin gerçek oldukları varsayılır, yarışmanın sonuçlanma aşamasında dahi bilgilerin gerçek olmadığı ortaya çıkarsa, Düzenleyici’nin katılımcının verilerini silme ve yarışmadan diskalifiye etme hakkı saklıdır.
- Ödül kazanma hakkı satılamaz, devredilemez, ertelenemez. Kazanılan hak nakit paraya veya başka bir mala çevrilemez. Arçelik ve Beymen Club yarışma koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma vesona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.



Beymen Club Adresine Git!

İlgili etiketler : Beymen Club, Beymen Club Yarışma, Fotoğraf Yarışması,

Kampanya Sahibi

Beymen Club
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Haziran 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2018
  • Trafik

    : 1216

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024148 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024226 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024975 defa incelendi