Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Bellona Sonbahar Kampanyası - 1000 TL Hediye Çeki

  • 12 yıl önce eklendi
  • 3393 defa incelendi
  • Puan : star star star 115 incelemede 3,41 puan almıştır.
Bellona 2012 Sonbahar Kampanyası Başladı!

Bellona'dan Evini Döşeyen Herkese 1000 TL Hediye Çeki..

Mobilya sektörünün önde gelen markası Bellona, hayata geçirdiği kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Marka şimdi de; evini Bellona ile döşeyen herkese 1000 TL değerinde hediye çeki veriyor. Bellona’nın kazandıran kampanyasında ayrıca şıklığıyla ve estetik duruşuyla göz kamaştıran tam 50 üründe yüzde 50’ye varan indirim de uygulanıyor.
 
Bellona’nın 31 Aralık tarihine kadar devam edecek  yeni kampanyasında , 6 bin 900 TL ve üzerinde alışveriş yapan herkesin kazanabileceği 1000 TL’lik hediye çeki, Bellona markalı tüm ürünlerde geçerli olacak..
 
Koltuk takımından, yemek odasına, yatak odasından, ev tekstiline, aksesuara kadar pek çok ürün alternatifi Bellona’da

Kazandıran kampanyalarıyla öne çıkan marka, bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürün yelpazesiyle de, ev dekorasyonu alışverişlerinde ilk tercihlerde yer alıyor. Öne çıkan ürün gruplarında yer alan Anatolya Koltuk Takımı beyaz rengiyle dikkat çekiyor. Takım, yatak olabilen üçlü koltuk, eşyalar için geniş bir saklama alanı oluşturan bazalı ikili koltuk ve iki adet berjer ünitelerinden oluşuyor. Takıma konsept olarak hazırlanan yemek, yatak odası ve tv ünitesi ise markanın ev modasındaki uzmanlığıyla öne çıkan en özel ürün grupları arasında bulunuyor.
 
Bellona’nın bu kaçırılmayacak kampanyasında World Kart kullanarak alışveriş yapanlar; 12 taksit fırsatından ve şimdi alıp  Nisan 2013’te ödeme kolaylığından da faydalanabilecek.



İlgili etiketler : Bellona, Bellona Sonbahar Kampanyası, Bellona Kampanyaları, Mobilya, Hediye Çeki Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Bellona
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 5 Kasım 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 3393

Benzer Kampanyalar

  • Bellona Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona’dan yeni yılda Evinize Yakışır Fırsatlar!  Türkiye'nin en büyük mobilya markalarından Bellona, 1 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 78.900 TL ve üzeri alışverişleriniz...
    5 Ocak 20241529 defa incelendi