Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Beğendik'de Vur Hedefi, Al Parayı!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1536 defa incelendi
  • Puan : star star star 25 incelemede 3,44 puan almıştır.
Dart oyununda vurduğun hedef kadar kazanmak için, 20 - 21 Şubat tarihlerinde Beğendik Mağazaları’na bekliyoruz!

Beğendik, 20 - 21 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleşecek olan Dolunay Aktivitesi için mağazalarında müşterilerin katılabilecekleri bir yarışma düzenlenmiştir.

Cumartesi ve Pazar günü, Beğendik mağazalarına saat 10.00-11.00 ve 18.00-19.00 saatleri arasında giriş yapan ve en çok alışveriş yapan müşterilere Dart oyunu oynama hakkı verilecektir. Dart oyunu oynamaya hak kazanan müşteriler atış yaparak vurduğu hedef miktarında hediye çeki kazanacaktır.

Kampanya Detayı:
1. Kampanyamız;  Çukurambar, Alacaatlı, Zirvekent, Oran, Seyranbağları, Yaşamkent, Kocatepe, Çayyolu, Göldekent, Bahçen, Bahar, Yenidoğan, Belsin, Anayurt, Ziya Gökalp, Köşk, Mustafa Şimşek, Melikgazi, Bahçelievler, Beyazşehir, Yıldırım Beyazıt, BYZ Garage, Esenyurt, Nevşehir, Kırşehir, Konya, Aksaray, Bursa mağazalarımızda gerçekleştirilecektir.
2. Kampanya, Cumartesi ve Pazar günü, mağazalarımızda saat 10.00-11.00 ve 18.00-19.00 saatleri arasında giriş yapan ve en çok alışveriş yapan müşteriler için uygulanacaktır. En çok alışveriş yapan 5 müşterimiz kampanyamıza katılma hakkı kazanacaktır.
3. Müşteri alışverişini tamamladığında, kasiyerimiz müşterileri kampanya için kurgulanacak olan masaya ya da müşteri hizmetlerine yönlendirecektir.
4. Müşterimiz, müşteri hizmetlerine geldiğinde personelimize ad-soyad, cep telefonu, alışveriş saati ve alışveriş toplamı bilgilerini verecek; gerekli kontroller yapıldıktan sonra müşteriye 11.15’te anons ile kazanan müşterinin açıklanacağı iletilecektir. Bu saate kadar müşterinin mağazada bulunması gerektiği bildirilecektir.
5. Saat 11.00'de kampanyanın sonlandırıldığı bilgisi verilecek ve bu saatten sonra fiş kabul edilmeyecektir. (Kasadaki fiş saati baz alınacaktır.)
6. Aktivite toplu satışlarda ve tekel ürün alışverişlerinde geçerli değildir. Fiş kontrolleri buna göre yapılacaktır.
7. Aktivite sadece süpermarket reyonlarından yapılan fişlerde geçerli olacaktır.
8. Saat 11.15’de kayıt listesinde yer alan, en fazla alışveriş yapmış müşteriler bulunacak ve anons ile müşterinin dart alanına gelmesi sağlanacaktır. Burada atış yaparak vurduğu hedef miktarında hediye çeki kazanacaktır.
9. Katılımcının sadece tek atış şansı olacaktır. Birden fazla atış yapma hakkı yoktur.
10. Yukarıda belirtilen kampanya kurgusunun aynısı, Cumartesi günü 18.00 – 20.00 saatlerinde ve Pazar günü 10.00-11.00 / 18.00-19.00 saatleri arasında yeniden uygulanacaktır.



İlgili etiketler : Beğendik, Beğendik Kampanyaları, Dart Oyunu, Kampanya, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Beğendik
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Şubat 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 21 Şubat 2016
  • Trafik

    : 1536