Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Batik'ten 50 TL Alışverişe Bingo Siyah Sıvı Deterjan Hediye!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1258 defa incelendi
  • Puan : star star star star 15 incelemede 3,6 puan almıştır.
“Batik Bingo Siyah’ı Öneriyor” kampanyası tüketicilerin yoğun ilgisi üzerine devam ediyor. Kampanya süresince, Batik mağazalarından yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişe, Bingo Siyah Sıvı Deterjan’ın 300 ml’lik şişesi hediye olarak veriliyor!

Bingo, “Seni Anlayan O” sloganı ile Türk kadınlarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Siyahlarin ilk günkü gibi simsiyah kalmasını sağlayan Bingo Siyah Sıvı Deterjan ile özgün ve feminen çizgisiyle kadınlara farklı seçenekler sunan Batik markasının Kurban Bayramı’nda başlayan “Batik Bingo Siyah’ı Öneriyor” kampanyası son hız sürüyor.

Türkiye’nin tam 116 noktasında mağazası bulunan Batik’in Bingo ile hayata geçirdiği “Batik Bingo Siyah’ı Öneriyor” kampanyası kapsamında, istediğiniz Batik mağazasından yapacağınız 50 TL ve üzeri alışveriş, siyahların kurtarıcısı Bingo Siyah ile koruma altına alınacak!

Her kadının dolabında mutlaka bir SİYAH olmalı!
Kıyafetlerin rengi iki sebepten bozulur; ya kendi renklerini suya bırakırlar ya da diğer kıyafetlerin renkleri üzerlerine yapışır. Böylece, ilk gün aldığınız o siyah elbisenin rengi, zamanla mat, cansız ve soğuk bir renge dönüşür.

Siyah çamaşırlar için özel olarak geliştirilen Bingo Siyah Sıvı Deterjan özel formülü ile hem renk transferini önlüyor, hem de kıyafetlerin orijinal renklerini kumaşın dokusuna sabitliyor. Siyahlar ilk günkü gibi simsiyah kalsın diye...




Batik Adresine Git!

İlgili etiketler : Batik, Batik Bingo Kampanyası, Bingo Siyah Sıvı Deterjan, Deterjan,

Kampanya Sahibi

Batik
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Ekim 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Ekim 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Kasım 2014
  • Trafik

    : 1258