Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

BankAsya'da Emekli Maaşınız Altın Değerinde!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2889 defa incelendi
  • Puan : star star star 134 incelemede 3,37 puan almıştır.
01 Şubat- 30 Nisan 2014 tarihleri arasında Emekli Maaşınızı Bank Asya'ya taşıyarak; 2 gram altın kazanabilir, tüm banka ATM'lerinden ücretsiz para çekme /  bakiye sorgulama ve kampanya kapsamında verilen diğer birçok avantajdan yararlanabilirsiniz.

Emekliliğinizi Bank Asya'ya nasıl taşıyacaksınız?
-  En yakın PTT şubesinden e-Devlet şifresi almanız gerekmektedir.
-  www.turkiye.gov.tr adresinde Başvurular linkine tıklayın.
-  Sosyal Güvenlik Kurumu başlığı altındaki linklerden

SSK'dan emekli iseniz :
4A Banka ve Adres Değişikliği / Kimliğimi Şimdi Doğrula / TC Kimlik No ve Şifre ile Sisteme Giriş / Banka ve Şube Seçimi'nden Bank Asya ve maaşınızı almak istediğiniz şubenin seçimi

Bağ-Kur'dan emekli iseniz :
4B Banka ve Adres Değişikliği / Kimliğimi Şimdi Doğrula  / TC Kimlik No ve Şifre ile Sisteme Giriş / Banka ve Şube Seçimi'nden Bank Asya ve maaşınızı almak istediğiniz şubenin seçimi

Emekli Sandığı'ndan emekli iseniz :
4C Banka Değişikliği / Kimliğimi Şimdi Doğrula  / TC Kimlik No ve Şifre ile Sisteme Giriş / Banka ve Şube Seçimi'nden Bank Asya ve maaşınızı almak istediğiniz şubenin seçimi

adımları ile maaşınızın Bank Asya'ya taşınması için SGK'ya başvuru yapmış olursunuz. Maaşınız kurum yoğunluğuna göre 30 ila 45 gün arasından Bank Asya şubesine yatırılmaya başlanacaktır. (Eğer 3 aylık maaş alıyorsanız bu süre daha uzun olabilmektedir.)

Kampanya Detayı:
  • Kampanya 01.02.2014-30.04.2014 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Kampanya ilk defa Bank Asya üzerinden emekli maaşı alacak olan müşteriler için düzenlenmiş olup mevcutta emekli maaşını Bank Asya üzerinden almakta olan müşteriler kampanyaya dahil olmayacaktır.
  • Kampanyaya katılım koşulu olarak en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatının müşterinin hesabı ya da kredi kartına bağlanarak kampanya süresince açık durumda olması gerekmektedir.
  • Mevcutta 2 adet otomatik ödeme talimatı olan müşterilerimiz de emekli maaşlarını Bank Asya’ya taşıdıkları ve bir kez maaşları Bank Asya üzerinden ödendiği takdirde kampanyaya katılmış sayılacaktır.
  • Yukarıdaki şartları sağlayan müşterilerimiz kampanya tarihleri arasında emekli maaş hesabı açılışına ilişkin BHS (Bankacılık Hizmetleri Sözleşmesi), Temel Bankacılık Bilgi Formu, 2 yıl boyunca emekli maaşlarını Bank Asya’dan alacaklarını belirten taahhütname, altın cari sözleşmesi ve diğer gerekli dokümanları imzalamaları ve emekli maaşlarını 01.08.2014'e kadar Bank Asya aracılığıyla almaya başlamaları şartıyla Bank Asya üzerinden ilk kez emekli maaş aldıkları gün itibariyle kampanyaya katılma hakkı kazanacaktır.
  • Kampanyaya katılma hakkı kazanan müşterilere toplam 2 gram altın ödülü, açılacak altın cari hesaplarına 4 hakediş olarak 0,50’şer gram altın şeklinde yatırılacaktır. İlk hakediş kampanyaya katılma hakkının kazanılmasından sonra, kalan hakedişler ise müşteri kampanyada kaldığı takdirde ilk ödül hakedişinin yatırılmasından sonra her 6 ayda bir müşteri hesabına aktarılacaktır.
  • Kampanya kapsamında otomatik fatura ödemesini Bank Asya kredi kartı üzerinden verecek olan müşterilerin kampanyada kaldıkları süre boyunca yapılacak 50 TL üzeri otomatik fatura tahsilatları müşterinin başkaca bir başvuru yapmasına gerek olmadan komisyonsuz ve vade farksız 3 taksitte tahsil edilecektir. 1,000 TL ve üzeri faturalar taksitlendirilmeyecektir.
  • Müşterilerimize kampanyada kaldıkları süre boyunca hesap işletim ücreti muafiyeti; kredi kartı yıllık üyelik ücreti muafiyeti; ortak nokta para çekme ve bakiye sorma işlem ücreti muafiyeti; İnternet, Alo Asya, ATM ve AsyaCep şubeden yapılacak havale ve EFT işlemlerinde ücret muafiyeti; Şube kanalından da her ay yapılacak ilk 5’er adet havale ve EFT işlemlerinde ücret muafiyeti ile kampanya süresince kampanyaya katılan müşterilerimizin hesaplarına 3. kişilerin para yatırma işlemlerinde ücret muafiyeti uygulanacaktır.
  • Müşteri kampanya koşullarından herhangi birine uymadığı, herhangi bir sebeple sözleşmesinin feshedildiği, emekli maaşlarının Bank Asya’ya yatması gereken günlerde müşterinin hesabına yatırılmadığı ya da emekli maaş ödemesini farklı bir bankaya aldığı takdirde takip eden ödül gram altın hakedişleri ve kampanya ile kendisine verilen diğer hakları kaybedecektir.
  • Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir.
  • Bank Asya şubede yapılacak işlemler sırasında kampanya katılım talebini serbestçe değerlendirme, uygun görmediği başvuruları kabul etmeme hak ve yetkisine sahiptir.
  • Kampanyaya sadece Bank Asya şubelerinden başvuru yapılabilmektedir. Kampanyadan çıkış yapmak isteyen müşterilerin başvuru yaptıkları Bank Asya şubesine kampanya iptali için yazılı talimat vermesi gerekmektedir. Bu durumda müşteri kampanyadan doğan tüm haklarını kaybeder.
  • Bank Asya gerekli gördüğü taktirde kampanya tarihi ve koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.




İlgili etiketler : Bank Asya, Emekli Maaşı, Kampanya, Bank Asya Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Bank Asya
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Şubat 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Şubat 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2014
  • Trafik

    : 2889